το δικό του καφέ στο σπίτι ρουστίκ επίπλωση σε μπεζ χρώμα

Το δικό σας καφενείο στο σπίτι – Αρωματίστε την κουζίνα σας

Το κέντρο καφέ γίνεται όλο και πιο δημοφιλές ως μέρος της εγκατάστασης κουζίνας. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού θέλουν μια ειδική γωνιά όπου μπορείτε να φτιάξετε καφέ νωρίς το πρωί ή να σερβίρετε εσπρέσο στους επισκέπτες μετά το δείπνο. Ένα κοινό κέντρο καφέ χρειάζεται απλώς καφετιέρα και φλιτζάνια.

Τα πολυτελή κέντρα είναι σήμερα επιπλωμένα με κάθε είδους πράγματα και τόνους για να φέρουν την τέχνη του καφέ σε άλλο επίπεδο.

Δρυση ενός πραγματικού πολυτελούς κέντρου καφέ:

μύλος καφέ

μηχανή καφέ

Νεροχύτης

Μικρό ψυγείο

Θερμαντικό συρτάρι για τα φλιτζάνια

Δυνατότητα αποθήκευσης και μικρός κάδος απορριμμάτων

Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί για να επιλέξετε έναν συμπαγή πάγκο, ειδικά αν φτιάχνετε εσπρέσο. Στη συνέχεια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλή δύναμη για να αδειάσετε το φίλτρο.

Μύλοι καφέ. Οι μύλοι καφέ μας ξύπνησαν ως παιδιά. Τότε ήρθε η ώρα για προσυσκευασμένο αλεσμένο καφέ. Σήμερα, ωστόσο, οι καφενείς πιστεύουν ότι μόνο ο φρεσκοτριμμένος καφές έχει καλή γεύση.

Έτσι, ο μύλος καφέ είναι απαραίτητος

το δικό του καφέ στο σπίτι λαμπερή μηχανή εσπρέσο

Μερικές φορές οι μύλοι καφέ είναι ψηλότεροι από τις μηχανές καφέ, οπότε προσέξτε όταν τοποθετείτε τα ράφια για να έχετε αρκετό ύψος για αυτά.

Αυτοτελείς μηχανές καφέ. Η αγορά σήμερα πλημμυρίζει από περίπλοκες μηχανές καφέ – συμπεριλαμβανομένων μηχανημάτων νέας γενιάς με κάψουλες καφέ. Τα απαιτητικά baristas του σπιτιού είναι σίγουρο ότι έχουν μια καλή ιδέα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Οι ανεξάρτητοι καφετιέρες, ωστόσο, είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιών χάρη στην ευελιξία των τιμών, το στυλ και τη θέση τους στην κουζίνα.

Ενσωματωμένες μηχανές καφέ

το δικό σας εσωτερικό καφενείο ενσωματωμένο στο ντουλάπι

Είτε τους αγαπούν είτε τους μισούν. Αυτά τα μηχανήματα έχουν δύο παραλλαγές: συνδεδεμένα ή γεμάτα με νερό. Η επιλογή σας μπορεί να εξαρτάται από την ποιότητα του νερού που εγγυάται η εταιρεία ύδρευσης και τη συχνότητα χρήσης του μηχανήματος.

Μικρά ψυγεία

το δικό σας εσωτερικό καφέ μικρό και ωραίο στον πάγκο εργασίας

Ένα ενσωματωμένο πιο δροσερό συρτάρι είναι εύκολο για την πλάτη και τα μάτια σας, ώστε να έχετε γάλα και καφέ στα χέρια σας. Φυσικά, ένα μίνι ψυγείο μπορεί επίσης να παίξει αυτόν τον ρόλο.

Νιπτήρας από την KRIEBELDESIGN

το δικό σας καφέ σε ματ γυαλιστερό και ξύλο κερασιού

Ένας επιπλέον μικρός νεροχύτης είναι ιδανικός. Έχω εγκαταστήσει με επιτυχία νεροχύτες 6 ”σε κέντρα καφέ.

Εάν έχετε σκεφτεί να εγκαταστήσετε φίλτρο νερού αντίστροφης όσμωσης για πόσιμο νερό εδώ και πολύ καιρό, αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Θερμαινόμενα συρτάρια

το δικό του καφέ στο σπίτι μοντέρνο με άφθονο χώρο για τα φλιτζάνια

Ένα ενσωματωμένο συρτάρι θέρμανσης κάτω από το μηχάνημα για προθέρμανση των φλυτζανιών είναι μια καλή ιδέα. Αυτή η πολυτελής προσθήκη σας βοηθά να διατηρήσετε τον καφέ σας ζεστό περισσότερο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας καλύτερα τις πιο δροσερές ώρες του πρωινού. Μια ρηχή παραλλαγή είναι καλή για τα κύπελλα, ένα βαθύτερο μοντέλο επιτρέπει επίσης την αποθήκευση πιάτων και τροφίμων. Αλλά μπορεί να θέλετε να εγκαταστήσετε μια τέτοια παραλλαγή σε διαφορετική γωνία της κουζίνας, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται συχνότερα.

Πού πρέπει να δημιουργηθεί το κέντρο καφέ;?

Σκεφτείτε προσεκτικά την τοποθεσία. Εάν είναι μέρος της γωνιάς πρωινού, θα πρέπει να βρίσκεται μακριά από τις εγκαταστάσεις μαγειρέματος αλλά κοντά στο ψυγείο.

Δημιουργήστε ένα μπαρ μεταξύ της κουζίνας και της τραπεζαρίας

από τους Partners 4 Design

το δικό σας καφέ στο σπίτι με τη δική του κομψή θέση

Το ντουλάπι θα ήταν επίσης μια καλή τοποθεσία για αυτόν τον σκοπό.

Έχετε δει τον επιπλέον πτυσσόμενο πάγκο εργασίας κάτω από τον πάγκο αυτού του κέντρου καφέ – μια ιδανική λύση για στενούς χώρους.

Κρυμμένα δωμάτια

έχτισε το δικό του καφέ στο σπίτι eichenholz

Πολλοί άνθρωποι θέλουν κρυφό το κέντρο καφέ τους. Το ντουλάπι της συσκευής με πάγκο εργασίας και πτυσσόμενες πόρτες λειτουργεί καλύτερα. Συνδέστε τη λειτουργία της πόρτας με έναν διακόπτη για τις συσκευές στο ντουλάπι – δεν υπάρχει κίνδυνος.

Κέντρα πρωινού

το δικό καφενείο στο σπίτι στην αντίκα μοιάζει με μαρμάρινο πάγκο

Εάν έχετε αρκετό χώρο, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα πλήρες κέντρο πρωινού μαζί με το καφέ, με φούρνο μικροκυμάτων και φρυγανιέρα. Εάν αυτό ταιριάζει στην κουζίνα σας, προγραμματίστε ένα συρτάρι κοντά για δημητριακά πρωινού και ψωμί.

Άλλες πιθανές εγκαταστάσεις είναι για ένα καφέ με μπαρ, με ψυγείο φαγητού ή κρασιού (ή συρτάρια ψύξης), ντουλάπια για ποτήρια και χαρτοπετσέτες, ανοιχτήρια μπουκαλιών. Εάν έχετε αρκετό χώρο, σκεφτείτε ένα μικρό πλυντήριο πιάτων και για αυτή τη γωνιά. Και μια μηχανή πάγου τα ολοκληρώνει τελικά!

Εκθεσιακό κέντρο καφέ. Μερικές φορές ένα κέντρο καφέ εμφανίζεται καλύτερα από κρυμμένο σε ντουλάπια. Το ασυνήθιστο σχήμα αυτού του κέντρου είναι σύμφωνο με τα δυναμικά σχήματα στην κουζίνα.

Έχετε ήδη το δικό σας καφέ; Θέλαμε να το δούμε. Στείλτε μας τις φωτογραφίες και τα σχόλιά σας!

το δικό του καφέ στο σπίτι λαμπερά πλακάκια από μαργαριτάρια