Νησί κουζίνας με σχεδιασμό ιδέα σχεδιασμού καθισμάτων

Πρακτικές προτάσεις για κουζίνα νησί με καθίσματα

Πώς να μάθετε πόσα καθίσματα χρειάζεστε στο νησί της κουζίνας.

Βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του χώρου που έχετε και του καθιστικού που θέλετε, καθορίζοντας τον αριθμό των καθισμάτων γύρω από το νησί.

Σίγουρα θα βρείτε τις συμβουλές που χρειάζεστε εδώ!

Η ύπαρξη αρκετών θέσεων στο νησί της κουζίνας είναι ιδιαίτερα σημαντική για ορισμένους ιδιοκτήτες σπιτιού. Ειλικρινά, το να καταλάβεις πόσες θέσεις πραγματικά θέλεις και πόσες μπορεί να είναι ρεαλιστικά υπάρχει πάντα μια απογοητευτική εργασία. Δείτε πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε τα υπέρ και τα κατά για να μάθετε τι χρειαζόμαστε πραγματικά στο νησί.

Βήμα 1: Σκεφτείτε πώς θα χρησιμοποιήσετε την κουζίνα σας και τα διπλανά δωμάτια. Είναι η κουζίνα απομονωμένη από το άλλο μέρος του σπιτιού σας; Or είναι ανοιχτό στην τραπεζαρία; Εάν συμβαίνει το τελευταίο, τότε μειώστε τον αριθμό των θέσεων στο νησί. Απλώς πρέπει να είναι επαρκή για τα μέλη της οικογένειάς σας ή μερικούς στενούς φίλους να σας παρακολουθούν να μαγειρεύετε και να σας κάνουν καλή παρέα εκεί. Αλλά αν η κουζίνα σας είναι σαφώς διαχωρισμένη από τους άλλους χώρους διαβίωσης, τότε θα μπορούσατε να σχεδιάσετε πολλά μέρη στο νησί.

Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη ποιες διατροφικές συνήθειες έχει η οικογένειά σας, πώς κινούνται στην κουζίνα και πώς όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν τα επόμενα χρόνια. Πρέπει τα παιδιά σας να επιστρέφουν στο σπίτι διαφορετικές ώρες της ημέρας για να κάνουν διαφορετικές δραστηριότητες και σχολικές εργασίες; Or μήπως η κουζίνα είναι το κεντρικό σημείο συνάντησης όπου ο καθένας κάνει την εργασία του, πληρώνει λογαριασμούς και μοιράζεται τις καθημερινές του εμπειρίες; Αν ναι, ίσως είναι σκόπιμο να έχετε περισσότερο χώρο στο νησί της κουζίνας.

Και να έχετε πάντα κατά νου τις συμβουλές του σχεδιαστή: Η Εθνική Ένωση Κουζίνας και Μπάνιου συνιστά: αφήστε τουλάχιστον 0,90 μ. Σε όλες τις πλευρές ενός νησιού, ώστε να μην διαταράξετε την κίνηση. Πρέπει να προγραμματίσετε για πολλούς ανθρώπους εάν θέλετε να καθίσετε άνετα στο νησί.

Μπορείτε να κάνετε μια επέκταση του νησιού στη γωνία – νησί κουζίνας με καθίσματα

Νησί κουζίνας με καθίσματα ιδέα ξύλινη γωνία επέκτασης

βήμα 2: Αναλύστε τις επιλογές διάταξης για τα καθίσματα του νησιού. Το να κάθεστε στο νησί είναι στην πραγματικότητα τόσο διαφορετικό όσο το ίδιο το νησί. Ακολουθούν μερικές επιλογές:

Καθίσματα μόνο στη μία πλευρά. Αυτή η επιλογή είναι καλή για μεγαλύτερα δωμάτια.

Καθίστε και στις δύο πλευρές. Αυτό είναι δυνατό σε νησιά που είναι ευρύτερα, τότε μπορείτε να βάλετε παράλληλες καρέκλες και από τις δύο πλευρές.

Καθίστε στο ένα / ή και στα δύο κοντά άκρα του νησιού, όπου μπορείτε επίσης να ομαδοποιήσετε μερικές καρέκλες.

Καθίσματα στη γωνία. Στην περίπτωση πολύ μικρών κουζινών, όπου δεν υπάρχει αρκετός χώρος, μπορείτε να επεκτείνετε το νησί στη γωνία και να κανονίσετε κάποια καθίσματα εκεί.

Καθίσματα σε τρεις πλευρές. Σε πολύ ευρύχωρες κουζίνες, ένα μεγάλο νησί κουζίνας μπορεί να προσφέρει πολύ χώρο για αρκετά άτομα.

Ελέγξτε το ύψος του καθίσματος

νησί κουζίνας με καθίσματα μπαρ ύψος πάγκος εργασίας στενή ξύλινη ελαφριά επιφάνειαβήμα 3: Ελέγξτε το ύψος του καθίσματος. Υπάρχουν ουσιαστικά τρεις επιλογές ύψους για καθίσματα στο νησί: τραπέζι, πάγκος και ύψος μπάρας. Η διαφορά δεν είναι μόνο θέμα προσωπικών προτιμήσεων, μπορεί επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθορίσετε τα όρια του δωματίου. Για παράδειγμα, ένας στενός πάγκος ύψους ράβδου μπορεί να προστατεύσει πολλά από την ακαταστασία στην κουζίνα και ταυτόχρονα προσθέτει αρκετό πλάτος, ώστε να μπορείτε να τρώτε ήσυχα χωρίς απαραίτητα να κοιτάτε την κουζίνα. Τα ύψη του πάγκου είναι επίσης κατάλληλα επειδή ταιριάζουν με τις γενικές εργασίες κουζίνας.

Οι πάγκοι, οι καρέκλες ή τα καθίσματα στο ύψος της μπάρας είναι οι τρεις πρώτες επιλογές

Νησί κουζίνας με καθίσματα ιδέα πορτοκαλί ξύλινα σκαμπό μπαρ

Βήμα 4: Ας δούμε ξανά τις τρεις βασικές επιλογές για το ύψος των καθισμάτων γύρω από ένα νησί της κουζίνας – οι πάγκοι, οι καρέκλες ή τα καθίσματα στο ύψος της μπάρας είναι οι τρεις πιο σημαντικές επιλογές. Τα σκαμπό είναι εξαιρετική αποθήκευση χώρου, ειδικά σε στενές κουζίνες. Μπορείτε εύκολα να τα σύρετε κάτω από τον πάγκο για να διατηρήσετε τον πολύτιμο διάδρομο.

Κομψή κουζίνα – κουζίνα νησί με καθίσματαΝησί κουζίνας με καθίσματα σχεδιασμό καθισμάτων επίπλων από ανοιχτόχρωμο ξύλο

Μοντέρνα και πρακτική κουζίνα – καθίσματα για μεγάλες οικογένειες

Νησί κουζίνας με καθίσματα πολυθρόνες ιδέα λευκό ξύλο ενδιαφέρον σχέδιο

Κλασική κουζίνα σε λευκό

Νησί κουζίνας με καθίσματα, καρέκλες, τραπεζαρία λευκή

Μικρή κουζίνα με συνδυασμένα ντεμοντέ και μοντέρνα έπιπλα

ψηλές καρέκλες νησιού κουζίνας συνδυασμένες με έναν σύγχρονο ντεμοντέ τρόπο

Συμπαγές νησί κουζίνας – γυαλιστερή επιφάνεια και καρέκλες κουζίνας επίσης

σύγχρονη αστική κουζίνα κουζίνα νησί κουζίνα με καθίσματα   Ενδιαφέρουσα και λειτουργική σχεδίαση κουζίναςκαθιστικό κουζίνα νησί ιδέα ξύλινες όρθιες καρέκλες στρογγυλές

20 μοντέρνα σχέδια νησιών κουζίνας

Σχεδιάστε το νησί και τη χερσόνησο της κουζίνας

15 πολύχρωμες ιδέες για το νησί της κουζίνας για το σπίτι σας