σχέδια νησιών διπλής κουζίνας για υπάκουους σκοπούς

   Υπάκουοι σκοποί – Σχέδια με διπλή κουζίνα

Μερικές φορές είναι πιο λογικό να υπάρχουν δύο νησιά στην κουζίνα, ειδικά σε ένα εκτεταμένο δωμάτιο. Με απλή διάταξη και διαμόρφωση, δύο νησιά μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τη ροή της κυκλοφορίας και των λειτουργιών εργασίας στην κουζίνα σας.

Κοιταξε και μονος σου!

Δείτε αυτή την κουζίνα! Δύο νησιά είναι καλύτερα από ένα εδώ. Το ένα είναι εξοπλισμένο με ένα μόνο νεροχύτη για γρήγορο καθαρισμό. Το άλλο χρησιμεύει ως μπιστρό και απέχει πολύ από τον πυρήνα της κουζίνας. Ο χώρος μεταξύ των δύο νησιών χρησιμεύει ως σύνδεσμος μεταξύ των επιμέρους περιοχών και χρησιμεύει ως διάδρομος προς την άλλη πλευρά της κουζίνας.

Διαφορετική εμφάνιση, ίδια λειτουργία

 διπλή κουζίνα νησί σχεδιάζει διαφορετικά χρώματα ίδια λειτουργία

Αυτή η κουζίνα οφείλει το μοναδικό της ύφος επίπλωσης στα δύο νησιά με διαφορετικά σχέδια. Το κεντρικό νησί με την μαρμάρινη κορυφή Calcatta ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους πάγκους από ασβεστόλιθο. Ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετικά μοιάζουν, τα δύο νησιά αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια και προσφέρουν αρκετό χώρο για την προετοιμασία φαγητού και το σερβίρισμα πιάτων και ποτών.

 Οικοδεσπότης σαν επαγγελματίας εδώ

διπλή κουζίνα νησί σχεδιάζει μάγειρας μάγειρας

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας εδώ σαν εστιάτορας, κάθε εργασία κουζίνας είναι διασκεδαστική εδώ! Έχετε μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας σε δύο ξεχωριστά νησιά και με αυτόν τον τρόπο έχετε πολύ χώρο για την προετοιμασία φαγητού. Εν τω μεταξύ, οι δύο νεροχύτες κάνουν τον καθαρισμό τόσο εύκολο όσο το παιδικό παιχνίδι.

  Καλή ροή κυκλοφορίας

το νησί διπλής κουζίνας σχεδιάζει καλή ροή κυκλοφορίας

Η κουζίνα φαίνεται να είναι ένας τόπος συνάντησης των μελών της οικογένειας και των φίλων σε κάθε οικογένεια, οπότε η κίνηση πρέπει να κυλά ομαλά εκεί, ειδικά σε μια μεγάλη κουζίνα όπου έχετε αποφασίσει για δύο νησιά. Το καλύτερο πράγμα είναι να δημιουργήσετε μια απλή και καθαρή ατμόσφαιρα σε όλη την κουζίνα.

   Τέλειος συνεργάτης

νησί διπλής κουζίνας σχεδιάζει τέλειους συνεργάτες

Ανακατέψτε ένα παραδοσιακό σχέδιο κουζίνας εγκαθιστώντας δύο νησιά. Ένα από τα νησιά προσφέρει επαρκή χώρο αποθήκευσης για την προετοιμασία φαγητού, ενώ το άλλο είναι ιδανικό για να τακτοποιήσει τα κλαδιά και διαθέτει νεροχύτη και ντουλάπι για καθαριστικά. Και οι δύο πάγκοι προσφέρουν άφθονο χώρο για φαγητό ή κουβέντα με τον μάγειρα.

 Εξοικονόμηση χώρου

σχέδια νησίδων διπλής κουζίνας για εξοικονόμηση χώρου

 Αυτά τα διπλά νησιά αξιοποιούν στο έπακρο έναν στενό χώρο στην κουζίνα. Διαθέτει πάγκο κρεοπωλείου και νεροχύτη, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για την προετοιμασία φαγητού. Το άλλο νησί στεγάζει καθημερινές συσκευές και βρίσκεται έξυπνα και βολικά στην περιοχή. Ο διάδρομος μεταξύ των δύο νησιών επιτρέπει τη σύνδεση με την άλλη πλευρά της κουζίνας.

 Έλεγχος κυκλοφορίας

διπλή κουζίνα νησί σχεδιάζει τον έλεγχο της κυκλοφορίας

Αυτή η ηλιόλουστη κουζίνα φιλοξενεί δύο νησιά με πάγκους από μάρμαρο κερασιού. Το μεγαλύτερο νησί μπορεί να χρησιμεύσει ως μπουφές ή πολύ μεγάλος χώρος εργασίας.

 Θέσεις στην κουζίνα

διπλή κουζίνα νησί σχεδιάζει θέσειςΣε μια πολυσύχναστη κουζίνα υπάρχει πάντα ένας σαφής διαχωρισμός δωματίου. Τα διπλά νησιά μπορούν να λειτουργήσουν ως διαχωριστικά δωματίων σε μια ευρύχωρη κουζίνα. Εδώ σας δείχνουμε μια κουζίνα που ειδικεύεται στην προετοιμασία φαγητού και η άλλη μπορεί να περιγραφεί ως χώρος τραπεζαρίας και συλλογής χάρη στον πάγκο του ύψους του μπαρ.

 διπλή κουζίνα νησί σχεδιάζει ιδέες πρωτότυπες διπλή κουζίνα νησί σχεδιάζει ιδέες πρωτότυπο μαύρο