πλακάκια από φυσική πέτρα και μινιμαλιστικό σχεδιασμό

Ενδιαφέροντα στοιχεία για τα κεραμίδια από φυσική πέτρα

Η εμφάνιση των πλακιδίων φυσικής πέτρας στο μοντέρνο μπάνιο γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Τα πέτρινα τούβλα, που ονομάζονται επίσης στοιβάζονται πέτρα, δίνουν στο μπάνιο σας μια φυσική εμφάνιση και σας δίνουν μια ζεστή αίσθηση στο περιβάλλον. Αυτή η πέτρα διατίθεται σε πολλά χρώματα, σχήματα και μεγέθη. Η επιλογή εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από το κόστος.

Σήμερα σας έχουμε έτοιμες μερικές συμβουλές προσανατολισμού.

Μικρά έπιπλα αντίκες είναι τέλεια αξεσουάρ για πλακάκια από φυσική πέτρα

πλακάκια από φυσική πέτρα αντίκες γούστο ξύλινο σκαμπό στρογγυλό καθρέφτη

Οι βασικές πληροφορίες:

Συνήθως αυτός ο τύπος τοίχου είναι κατασκευασμένος από φυσική πέτρα. Αυτά έχουν επεξεργαστεί εκ των προτέρων σε λεπτό, ορθογώνιο σχήμα. Διαφέρουν σε ύψος. Μετά την εγκατάσταση, αυτή η πέτρα δημιουργεί ένα δράμα που γίνεται αμέσως το επίκεντρο του δωματίου.

Μέγεθος:

Οι περισσότερες πέτρες είναι περίπου 15 επί 50 ή 15 επί 70 εκατοστά. Οι πέτρες θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν εκ των προτέρων ή θα μπορούσαν να διατεθούν σε ξεχωριστά μέρη.

Πλεονεκτήματα:

Εκτός από την υπέροχη υφή, αυτό το υλικό μπορεί επίσης να συνδυαστεί με πολύ διαφορετικά στυλ. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού ενσωματώνουν φωτισμό τοίχων για να προσθέσουν επιπλέον φως στην υπέροχη επιφάνεια.

Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε φώτα με εσοχή είτε, όπως στην περίπτωση αυτή, ένα μακρύ φωτιστικό τοίχου τοποθετημένο πάνω από τον καθρέφτη

πλακάκια από φυσική πέτρα ξύλινη διακόσμηση λευκές τουλίπες

Μειονέκτημα:

Αυτή η πέτρα είναι πολύ βαριά και μπορεί να βλάψει άλλα αντικείμενα όταν τοποθετηθεί. Η τοποθέτηση ενός καθρέφτη σε έναν τέτοιο τοίχο θα ήταν επίσης επικίνδυνη και εξαιρετικά δύσκολη.

Για λόγους ασφαλείας επίσης, πρέπει να αποφεύγονται τέτοιου είδους τοίχοι σε οικογένειες με παιδιά, για παράδειγμα. Γιατί η σύγκρουση με έναν τέτοιο τοίχο θα ήταν πολύ επώδυνη και μερικές φορές αρκετά επικίνδυνη.

Σε αυτή την περίπτωση, ο φωτισμός είναι πολύ διακριτικά κρυμμένος

Πλακάκια από φυσική πέτρα σε γκρι τζάμια καμπίνα ντους

Φροντίδα

Εάν τρελαίνεστε για την καθαριότητα, τότε η φυσική πέτρα πιθανότατα δεν είναι το πράγμα σας. Οι ανισότητες και οι καμπύλες είναι αρκετά δύσκολο να καθαριστούν. Τουλάχιστον δεν πρέπει να τοποθετείτε έναν τέτοιο τοίχο δίπλα στο ντους, γιατί το πλύσιμο του τοίχου με καθαρό νερό κάθε φορά μετά το μπάνιο μπορεί να είναι εξαντλητικό.

Για λόγους εύκολης συντήρησης, θα πρέπει να επιλέξετε έναν επαγγελματία υδραυλικό που δεν επιτρέπει κενά μεταξύ των διαφορετικών λίθων.

Υπάρχουν επίσης επίπεδα σχέδια που δίνουν την ψευδαίσθηση μιας τέτοιας πέτρας

πλακάκια από φυσική πέτρα ανοιχτό γκρι και λευκό κεραμικό

Σύγχρονα συστήματα ντους και κομψή επίπλωση μπάνιου από την CJB Designs LLC

πλακάκια από φυσική πέτρα πλήρως τζάμια συρόμενη πόρτα

Βιωσιμότητα:

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μια πολύ φιλική προς το περιβάλλον απόφαση. Οι περισσότερες πέτρες κατασκευάστηκαν από βιομηχανικά απόβλητα.

Αλλά μην ξεχνάτε ότι κάθε πέτρα που εξάγονταν έξω από την περιοχή συνέβαλε σε πολλές αναθυμιάσεις στον αέρα.

Ειδικές συμβουλές

Perhapsσως μερικοί από εσάς έχετε ήδη επιλέξει τη στοιβασμένη πέτρα. Ειδικά για αυτό και για όλα τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, θα ήθελα να δώσω τις ακόλουθες συμβουλές:

Κατά την εγκατάσταση στο ντους, φροντίστε να παρέχετε γυάλινη επιφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι ο εγκαταστάτης το έχει σκεφτεί αυτό. Το περιβάλλει με καθρέφτες είναι υπέροχο. Απλά βεβαιωθείτε ότι οι γωνίες είναι καθαρές. Ο καθαρισμός στη συνέχεια είναι σχεδόν αδύνατος.

Κάντε ένα άνετο και χαλαρό ντους για δύο

κεραμίδια από φυσική πέτρα τοίχου κόγχη διακόσμηση

Ναι, η ομορφιά απαιτεί φροντίδα. Ωστόσο, αν έχετε επιφάνειες που καθαρίζονται εύκολα στο υπόλοιπο σπίτι, αξίζει τον κόπο. Κατά τη γνώμη μου, η άποψη των στοιβαγμένων λίθων δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο.

πλακάκια από φυσική πέτρα ορθογώνιος νιπτήρας από σκούρο μάρμαρο