Η αγορά και η εγκατάσταση νέου πλακιδίου μπορεί να είναι δαπανηρή και μερικές φορές να σπάσει τον προϋπολογισμό σας. Μια ακριβή ανακαίνιση δεν είναι επίσης μια επιλογή εάν νοικιάζετε ένα διαμέρισμα ή μένετε προσωρινά κάπου. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος για να αποκτήσετε την εμφάνιση μιας ολοκαίνουργιας εγκατάστασης πλακιδίων χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Η χρήση αυτοκόλλητων πλακιδίων μπορεί να προσθέσει αξία τόσο στην κουζίνα όσο και στο μπάνιο σας.

Αυτοκόλλητα πλακιδίων – μια γρήγορη και φθηνή λύση για τα παλιά πλακάκια σας

Αυτοκόλλητα πλακάκια κουζίνα πλακάκια τοίχου γκρι μοτίβο

Τα αυτοκόλλητα πλακιδίων μοιάζουν με πραγματικά πλακάκια και είναι εύχρηστα επειδή είναι αυτοκόλλητα. Έτσι μπορείτε να κολλήσετε μόνοι σας τα αυτοκόλλητα στον τοίχο με πλακάκια και να εξοικονομήσετε χρήματα γιατί δεν χρειάζεται να πληρώσετε έναν επαγγελματία. Σε αντίθεση με την εργασία με πραγματικά κεραμίδια, δεν χρειάζεστε ενέματα, πριόνια ή χειροκίνητες δεξιότητες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι χρόνος! Επιπλέον, λίγη υπομονή, ένα ψαλίδι ή ένα μαχαίρι χαλιού. Αρκετά.

Αλλά η αγορά μερικών επιπλέον αυτοκόλλητων πλακιδίων είναι μια έξυπνη ιδέα. Θα το χρειαστείτε εάν κάτι πάει στραβά ενώ το κολλάτε ή αργότερα ως αντικατάσταση.

Μπορείτε να αρωματίσετε το splashback της κουζίνας σας σε ελάχιστο χρόνο 

Αυτοκόλλητα πλακάκια στολίδια μοτίβο κεραμίδι πίσω τοίχου

Τα αυτοκόλλητα πλακιδίων είναι κατάλληλα για διαφορετικές επιφάνειες. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τα αυτοκόλλητα αυτοκόλλητα σε επιφάνειες που δεν συνιστώνται από τον κατασκευαστή, χρησιμοποιήστε επίσης κόλλα ψεκασμού.

Τα αυτοκόλλητα πλακιδίων δεν είναι μόνο εύκολο να εφαρμοστούν, αλλά μπορείτε επίσης να τα προσαρμόσετε με μεγάλη ακρίβεια και να τα κολλήσετε καθόλου. Ευτυχώς, δεν είναι επίσης δύσκολο να αφαιρεθούν, κάτι που μπορεί να είναι πολύ σημαντικό εάν νοικιάζετε ένα διαμέρισμα και υποτίθεται ότι το αφήνετε στην ίδια κατάσταση στην οποία το βρήκατε.

Αλλά όταν εφαρμόζετε αυτοκόλλητα πλακιδίων σε έναν βαμμένο τοίχο, λάβετε υπόψη ότι η αφαίρεσή τους πιθανότατα θα αφαιρέσει και λίγο από το χρώμα του τοίχου.

Με αυτοκόλλητα από αλουμινόχαρτο μπορείτε να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ένα ξεχωριστό μέρος για να χαλαρώσετε

Αυτοκόλλητα πλακιδίων μπάνιο πλακάκια τοίχου μοτίβο μπλε

Ένας από τους ευκολότερους και συνηθέστερους τρόπους χρήσης αυτοκόλλητων πλακιδίων είναι η εφαρμογή τους απευθείας σε μονό ή πολλαπλά πλακάκια τοίχου. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αποτελεσματικό τοίχο προφοράς με λίγα αυτοκόλλητα ή να επανασχεδιάσετε ή να ανανεώσετε έναν ολόκληρο τοίχο.

Τα αυτοκόλλητα πλακιδίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία εκπληκτικών τοίχων ή απλά ως αναβάθμιση τοίχου σχεδόν σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, ακόμη και στο μπάνιο.

Ορισμένα αυτοκόλλητα είναι ακόμη κατασκευασμένα από υλικά που είναι αντιβακτηριακά και ανθεκτικά στη μούχλα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε υγρές όσο και σε ζεστές περιοχές. Ενώ είναι συνήθως ανθεκτικά στη θερμότητα, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε τζάκια ή σε περιοχές με υπερβολική θερμότητα.

Ορίστε δημιουργικές προφορές στο αγαπημένο σας χρώμα

Πλακάκι αυτοκόλλητο νεροχύτη μπάνιου πίσω τοίχο μπλε μοτίβο

Τα αυτοκόλλητα χρησιμοποιούνται συνήθως σε τοίχους, αλλά και σε δάπεδα. Ωστόσο, είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά και μπορεί να έχουν διαφορετικά πάχη.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα αυτοκόλλητα κατάλληλα για χρήση στο έδαφος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να ελέγξετε ότι τα αυτοκόλλητα που εξετάζετε είναι κατάλληλα για χρήση στο πάτωμα. Μερικά προορίζονται πραγματικά τόσο για δάπεδα όσο και για τοίχους.

Ανεξάρτητα από τον τύπο επιφάνειας που θέλετε να αναβαθμίσετε, τα αυτοκόλλητα πλακιδίων είναι πάντα μια καλή ιδέα, που σας επιτρέπουν επίσης να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Αν θέλετε να αγοράσετε διαδικτυακά αυτοκόλλητα και εικόνες υψηλής ποιότητας, αλλά προσιτές, τότε μπορείτε να βασιστείτε foliesen.de. Παραγγείλετε τα σωστά αυτοκόλλητα για το έργο σας και δώστε νέα λάμψη στα παλιά πλακάκια σας!

Μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε μια παλιά συρταριέρα ή άλλες επιφάνειες με αυτοκόλλητα πλακιδίων

Αυτοκόλλητα πλακάκια παλιά κομψή αναβάθμιση μοτίβο πλακιδίων