βρεφικό κρεβάτι ροζ κουρτίνες κρεμαστό φως

Το μαγικό δωμάτιο του παιδιού σας

Ονειρεύεστε συχνά μικρά, γλυκά μωρά που ξαφνικά μεταμορφώνουν τη ζωή σας σε έναν γεμάτο και ουσιαστικό μαγικό κόσμο; Or μήπως ο μικρός νάνος είναι ήδη στο δρόμο για να δει τη μαμά …

Όταν περιμένουμε τα μικρά μας μωρά, θέλουμε το καλύτερο για αυτά. Όταν λέω το καλύτερο, το εννοώ! Το φυτώριο πρέπει να είναι μια ζεστή, διασκεδαστική και ζεστή φωλιά όπου η κούνια γίνεται το επίκεντρο.

Με μεγάλη χαρά συλλέξαμε 10 χρήσιμες ιδέες για εσάς που αναμφίβολα μας ενέπνευσαν. Ας προχωρήσουμε μαζί …

Η κούνια γίνεται το επίκεντρο του δωματίου

παιδικά παιδικά παιδικά κρεβατάκια

Μετατρέψτε το δωμάτιο του παιδιού σας σε μια παραμυθένια χώρα των θαυμάτων! Έχετε την αίσθηση ότι οι νεράιδες και οι νύμφες του δάσους θα πηδήξουν ξαφνικά από μια γωνιά.

Αξιολάτρευτο βρεφικό λίκνο από ακρυλικό γυαλί

βρεφική κούνια καρέκλα καρέκλα χαλί

Το ακρυλικό είναι ένας τύπος στιβαρού, διαυγούς πλαστικού που έχει γίνει πρόσφατα ένα δημοφιλές μέρος της εσωτερικής διακόσμησης. Ακόμα και κομψά βρεφικά κρεβάτια από αυτό το υλικό είναι πλέον διαθέσιμα.

Δημιουργήστε έναν τοίχο τέχνης

βρεφικό κρεβάτι μαύρο τραπεζάκι τοίχου

Ωστόσο, τα παιδιά σας δεν θα μείνουν για πάντα στο λίκνο. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να είστε πολύ δημιουργικοί στο σχεδιασμό σχεδιασμού. Επιλέξτε μια μαύρη κούνια που ταιριάζει με τα έπιπλα γύρω της. Ολοκληρώστε την ιδέα με έναν τοίχο στιλ! Η χρήση μαύρου είναι πολύ πρακτική γιατί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρώμα και για τα δύο φύλα.

Βρεφικό κρεβάτι σε σχήμα δαχτυλιδιού

βρεφικό κρεβάτι ροζ κουρτίνες κρεμαστό φως

Εδώ παρουσιάζουμε μια πολύ πρακτική ιδέα για εξοικονόμηση χώρου. Ο κυκλικός σχεδιασμός του λίκνου του μωρού σας φαίνεται εκλεπτυσμένος και κομψός. Ένα σατέν φιόγκο προσθέτει στην άτακτη και αστεία εμφάνιση του δωματίου του παιδιού σας. Συνεχίστε να σκέφτεστε τι είδους κρεμαστό φωτιστικό μπορεί να συνδυαστεί με το συνολικό όραμα.

Μοντέρνος σχεδιασμός με μπασένιτ

κούνια μικρά παιχνίδια ντουλάπα

Οι σκανδιναβικές εμπνευσμένες μπαστούνι δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο.

Κούνιες με κουρτίνες

βρεφικό κρεβάτι πολύχρωμες κουρτίνες μαξιλάρια

Η ιδέα των πολύχρωμων κουρτινών που περιβάλλουν το λίκνο του μωρού είναι μια πρόσθετη προσθήκη στο κύριο ντεκόρ.

Κρεβάτι μωρού με έλκηθρο

κούνια σκαμπό μαξιλάρι γλάστρα

Μεταμορφώστε τη δημοφιλή χρήση του λίκνου σας με φανταστικό τρόπο! Το αρχικό έλκηθρο του κρεβατιού θα ενθαρρύνει το παιδί σας να χαλαρώσει.

Βάψτε τον τοίχο πίσω από το βρεφικό κρεβάτι

βρεφική κούνια λευκή καρέκλα επίπλων

Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος να αμφισβητήσετε τον καλλιτέχνη μέσα σας. Βάψτε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι με μια σκηνή από τα δημοφιλή κινούμενα σχέδια του παιδιού σας. Το χαρούμενο χαμόγελο στο μικρό πρόσωπο θα είναι το δώρο για τον κόπο σας.

Επιλέξτε κλινοσκεπάσματα

ντουλάπα πλυντηρίου σκαμπό σκαμπό

Τα κλινοσκεπάσματα φέρνουν μια τάση έμφασης στη γενική εμφάνιση του βρεφονηπιακού σταθμού. Το μπόνους είναι ότι μπορείτε πάντα να τα αλλάξετε.

Παλαιό ξύλο

κρεβατι κρεβατι κρεβατι φωτεινη καρεκλα καρεκλα εικονες

Ένα ξύλινο βρεφικό κρεβάτι είναι πάντα μοντέρνο και δημιουργεί μια αίσθηση γοητείας και άνεσης.

Νιώθετε ήδη έμπνευση; Έχετε ήδη την αίσθηση ότι η μικρή σας αγάπη είναι δώρο από τον Θεό; Κλείστε τα μάτια σας και βιώστε την αγνή ευτυχία που σας περιμένει.