Κάθε μητέρα γνωρίζει το γλυκό αίσθημα προσδοκίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η χαρά της επικείμενης γέννησης είναι τεράστια και δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με άλλα θετικά συναισθήματα. Οι νέοι γονείς προσπαθούν πάντα να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά ζεστό περιβάλλον για τον νεοφερμένο τους, όπου μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι. Συχνά οι σκέψεις τους περιστρέφονται γύρω από μια πρακτική επίπλωση βρεφικού δωματίου που διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο την αγχωτική καθημερινότητα της μητέρας και του μωρού. Ποια έπιπλα είναι απαραίτητα και τι θα μπορούσατε να κάνετε χωρίς; Ποια χρώματα είναι κατάλληλα για βρεφικό δωμάτιο; Έχετε αρκετό χώρο αποθήκευσης εκεί ή πρέπει να οργανώσετε ακόμα; Ερώτηση μετά ερώτηση…. Η απάντηση σε αυτό είναι πάντα ατομική, ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες και τις οικονομικές δυνατότητες. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε με δοκιμασμένες συμβουλές. Σήμερα μιλάμε για άνετα και ουδέτερα βρεφικά δωμάτια σε λευκό χρώμα. Θα σας δείξουμε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα για το μικρό σας.

Όλα έχουν να κάνουν με μωρά!

Παιδικό δωμάτιο με λευκή κούνια κουρτίνες κουρτίνες πολύ ελαφριά γούνα στο πάτωμα

 Ένα από τα πιο όμορφα καθήκοντα για τους γονείς είναι η επίπλωση και ο σχεδιασμός ενός ζεστού δωματίου για τους απογόνους τους.

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκή κούνια με οθωμανική πολυθρόνα με πλέγμα προστασίας

  • Γιατί τα βρεφικά δωμάτια σε λευκό είναι τόσο δημοφιλή?

Τα ουδέτερα χρώματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους γονείς για το σχεδιασμό ενός βρεφικού δωματίου, καθώς επεκτείνουν οπτικά ακόμη και το μικρότερο δωμάτιο και κάνουν την ατμόσφαιρα ευάερη και πλημμυρισμένη από φως. Τα βρεφικά δωμάτια σε λευκό χρώμα φαίνονται πολύ άνετα και είναι διαχρονικά ταυτόχρονα. Δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα, μόνο στην αγορά υπάρχουν πάντα νεότερα, πιο πρακτικά και ελκυστικά έπιπλα βρεφικού δωματίου και αξεσουάρ σε λευκό χρώμα. Επιπλέον, αυτά γίνονται σε διαφορετικά στυλ, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ουδέτερο βρεφικό δωμάτιο ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Για παράδειγμα, σχεδιάστε ένα μοντέρνο ή διακοσμήστε το σε vintage ή shabby chic; Maybeσως προτιμάτε το σκανδιναβικό σχέδιο; Το λευκό είναι η καλύτερη επιλογή χρώματος για να δημιουργήσετε ένα χρωματικά ουδέτερο βρεφικό δωμάτιο. Με αντίστοιχες προφορές και μικρά αξεσουάρ, μπορείτε να το σχεδιάσετε για το κοριτσάκι σας ή το νεογέννητο αγόρι. Αυτό σημαίνει ότι τα βρεφικά δωμάτια σε λευκό δεν πρέπει απαραίτητα να είναι ουδέτερα ως προς το φύλο ή να γίνονται αποδεκτά ως τέτοια.

 Σκέφτεστε πώς πρέπει να είναι το δωμάτιο του νεογέννητου παιδιού σας;?

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκή πολυθρόνα σκαμπό κούνια λευκό παράδεισο για μωρό

Το βρεφικό δωμάτιο πρέπει να είναι ηλιόλουστο, ευάερο και ήσυχο.

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκή, ευάερη ηλιόλουστη διακόσμηση τοίχου

Το λευκό είναι ένα χρώμα που συνδυάζεται καλά με άλλους ουδέτερους τόνους. Για να δημιουργήσετε μια ελκυστική ατμόσφαιρα για το μωρό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω χρώματα και να τα συνδυάσετε με λευκό. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το υπόλευκο, το γκρι περιστέρι και το γκρι ανοιχτό. Αυτές οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι τόσο απαλές που δεν ξεχωρίζουν ποτέ και ηρεμούν. Φυσικά, μπορείτε να επεκτείνετε λίγο την παλέτα χρωμάτων των ουδέτερων και να εισαγάγετε μερικούς ελαφρούς γήινους τόνους στο βρεφικό δωμάτιο σε λευκό χρώμα. Εδώ εννοούμε κυρίως ανοιχτό καφέ, φυσικό πράσινο και ανοιχτόχρωμα ξύλα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια πινελιά παστέλ χρωμάτων που υποδεικνύουν το φύλο του μωρού σας, όπως το γαλάζιο ή το ροζ. Ανάλογα με τις επιθυμίες σας, μπορείτε επίσης να βάλετε μικρές, σκούρες πινελιές στο βρεφικό δωμάτιο σε λευκό χρώμα. Ρίξτε κουβέρτες, ταπετσαρίες ή χαλιά σε ρίγες, πουά ή γεωμετρικά μοτίβα είναι πολύ κατάλληλα για αυτό το σκοπό.

 Δωρεάν γεωμετρικά μοτίβα είναι ευπρόσδεκτα στο βρεφικό δωμάτιο σε λευκό χρώμα.

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκό δυσδιάκριτο γεωμετρικό μοτίβο τοιχογραφία ταπετσαρία χαλί πράσινο φυτό εσωτερικού χώρου στη γωνία

Μας Επιπλέον συμβουλές είναι, ωστόσο, να αποφύγετε τις πολύ έντονες πινελιές στο βρεφικό δωμάτιο. Αυτά λειτουργούν ως ισχυρά τραβήγματα ματιών και δεν έχουν θέση σε ένα βρεφικό δωμάτιο γεμάτο γαλήνη και ηρεμία.

 Έπιπλα από ανοιχτόχρωμο ξύλο και ψάθινα καλάθια είναι ότι πρέπει στο βρεφικό δωμάτιο.

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκά έπιπλα από ανοιχτό ξύλο ickάθινα καλάθια στρογγυλό ξύλινο ράφι για παιχνίδια

Εκτός από τα ουδέτερα χρώματα, θέλουμε επίσης να ονομάσουμε τις υφές που είναι καλά χαραγμένες σε κάθε βρεφικό δωμάτιο με λευκό χρώμα. Πρώτα απ ‘όλα, πρόκειται για μαλακά υφάσματα όπως βαμβάκι, γούνα και ανοιχτό καφέ γιούτα. Στη συνέχεια έρχονται ανοιχτόχρωμο ξύλο, δέρμα και υφαντό ύφασμα σε φυσικές ανοιχτές καφέ αποχρώσεις. Είναι λεπτές, κυρίως συγκρατημένες και φαίνονται ήρεμες και ουδέτερες. Αυτά μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με το βασικό λευκό χρώμα. Για το λόγο αυτό, είναι κατάλληλα για το βρεφικό δωμάτιο σε λευκό χρώμα.

 Ένα πράσινο φυτό εσωτερικού χώρου που καθαρίζει τον αέρα του δωματίου είναι επίσης κατάλληλο για το βρεφικό δωμάτιο.

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκό πράσινο φυτό εσωτερικού χώρου στη γωνία απαλές υφές ουδέτερα χρώματα

  • Ποια έπιπλα και διακοσμητικά ανήκουν στα must-have στο βρεφικό δωμάτιο σε λευκό χρώμα?

Κατά την επίπλωση ενός βρεφικού δωματίου, η ασφάλεια και η άνεση παίζουν πάντα τον πιο σημαντικό ρόλο. Τα απόλυτα must-have συνήθως περιλαμβάνουν μια άνετη κούνια με προστασία από μάσκα, αλλαξιέρα, ντουλάπα, ράφι για αξεσουάρ και παιχνίδια για μωρά και μαλακό χαλί. Όλα αυτά τα έπιπλα μπορούν να βρεθούν σε ουδέτερους τόνους, έτσι ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε εντελώς ένα βρεφικό δωμάτιο σε λευκό χρώμα. Εάν έχετε αρκετό χώρο στο δωμάτιο, βάλτε μια πολυθρόνα σε μια γωνία ή ίσως δίπλα στην κούνια ή το παράθυρο. Η μητέρα και το μωρό μπορούν να χαλαρώσουν σε αυτό. Επιπλέον, είναι επιτακτική ανάγκη να παρέχετε αρκετό χώρο αποθήκευσης, επειδή οι γονείς το χρειάζονται επειγόντως στο βρεφικό δωμάτιο. Γνωρίζουμε ότι η καθημερινότητα των νέων γονέων δεν είναι καθόλου εύκολη, οπότε πρέπει να κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να το κάνετε πιο εύκολο.

 Όταν δημιουργείτε ένα βρεφικό δωμάτιο σε λευκό χρώμα, σκεφτείτε πάντα πρακτικά και δράστε δημιουργικά!

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκή άνετη πολυθρόνα βρεφικό κρεβάτι μαλακά μαξιλάρια ρίξτε κουβέρτες διακόσμηση τοίχου

 Σκεφτείτε επίσης την άνεσή σας στο βρεφικό δωμάτιο! Σίγουρα θα περάσετε πολύ χρόνο εκεί.

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκή άνετη πολυθρόνα στο γωνιακό ράφι αλλαγής τραπεζιού

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θέλουμε να πούμε λίγα λόγια για τη διακόσμηση στο βρεφικό δωμάτιο. Όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν χρειάζεται να διακοσμήσετε πλούσια αυτό το δωμάτιο, επειδή ένα βρεφικό δωμάτιο εκπληρώνει κυρίως πρακτικές εργασίες και η επίπλωσή του πρέπει πάντα να προσαρμόζεται στις ανάγκες των απογόνων. Τα μικρά μωρά αντιλαμβάνονται τον κόσμο γύρω τους και τον γνωρίζουν με όλες τις αισθήσεις τους. Επομένως, πρέπει να κάνετε την ατμόσφαιρα όσο πιο ελκυστική γίνεται. Για παράδειγμα, ένας τοίχος φωτογραφιών, μερικά βελούδινα παιχνίδια και άλλα παιχνίδια κάνουν την ατμόσφαιρα ατμοσφαιρική και ελκυστική. Σχεδιάστε την πρώτη σφαίρα του νεοφερμένου σας ουδέτερα με λευκό χρώμα και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή!

 Συγκεντρώστε τα καλύτερα παιδικά έπιπλα για το παιδί σας.

Παιδικό δωμάτιο με λευκά χρώματα, στήστε τα κατάλληλα έπιπλα, συνδυάστε το ντουλάπι κρεβατιών, αλλάζοντας τραπέζι σκαμπό

 Ο σχεδιασμός στο βρεφικό δωμάτιο σε λευκό χρώμα δεν πρέπει να παραμεληθεί καθόλου.

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκή μικρή παράδεισο πολυθρόνα κομμένη κρεβατοκάμαρα τοιχογραφία ταπετσαρία

 Μαλακές υφές και μικρή διακόσμηση τοίχων είναι επιθυμητές εδώ.

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκές απαλές υφές διακόσμηση τοίχου σχέδια κουνελιών σε πλαίσιο

Ένα πραγματικό παιχνίδι και ζωντανός παράδεισος για το μικρό σας.

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκό όμορφα σχεδιασμένο δωμάτιο με κομψό σχεδιασμό εγκαταστάσεις παιχνιδιού

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκό ράφι Παιδικά πράγματα στοιβάζουν απλό αλλά ελκυστικό σχεδιασμό δωματίου

 Ένα περιβάλλον κατάλληλο για την ηλικία όπου το μικρό σας βιώνει τα πρώτα του χρόνια ζωής.

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκό ανοιχτό ράφι για παιχνίδια ένας λευκός παράδεισος για το μωρό

Το βρεφικό δωμάτιο σε λευκό συνδυάζει όμορφο σχεδιασμό δωματίου λευκό γκρι

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκό όμορφο δωμάτιο σχεδιασμό γεωμετρικό μοτίβο πολύ ελκυστική ατμόσφαιρα

Όπου το παιδί σας μπορεί επίσης να παίξει ….

Το βρεφικό δωμάτιο σε λευκό όμορφο δωμάτιο σχεδιάζει έναν πραγματικό παράδεισο παιχνιδιού για μωρά

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκή γκρι vintage κούνια δίπλα στη σκηνή για να παίξετε

Βρεφικό δωμάτιο σε λευκή ωραία ατμόσφαιρα βελούδινα παιχνίδια για να παίξετε με απαλές υφές πολύ ελκυστικό