Παιδικά υπνόσακοι μωρά υπνοδωμάτιο παιδικό δωμάτιο υπαίθριο πάρτι

Πώς επιλέγουμε κατάλληλους παιδικούς υπνόσακους

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν ειδικοί κανονισμοί της Επιτροπής της ΕΕ για τον τρόπο που πρέπει να είναι ο υπνόσακος των παιδιών; Ναι, στην πραγματικότητα, επειδή η υγεία των μικρών σας είναι επίσης στενά συνδεδεμένη με αυτό.

Παιδικός υπνόσακος από βαμβάκι

Παιδικοί υπνόσακοι υπνοδωμάτιο παιδικό υπαίθριο γκρι πορτοκαλί αλεπού

 Το βαμβάκι που πρέπει να επιλέξετε για παιδικό υπνόσακο έχει θεμελιώδη σημασία. Το μοντέλο πρέπει οπωσδήποτε να είναι απαλό, απαλό και ως αντιαλλεργικός παράγοντας.

Οι διαστάσεις

μωρά υπνοδωμάτια παιδιά υπνόσακοι υπαίθρια κορίτσια

Με τα παιδιά, θα πρέπει να αλλάζετε μοντέλα πιο συχνά. Ο λόγος για αυτό είναι ότι αυτά αυξάνονται ραγδαία. Έτσι δεν φαίνεται να διαφέρει από τα ρούχα των παιδιών. Σε αντάλλαγμα, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και πώλησης αυτού του μεταχειρισμένου. Γιατί συνήθως ο παιδικός υπνόσακος δεν χρησιμοποιείται πολύ συχνά.

Χαριτωμένα, ενδιαφέροντα σχήματα

Τα παιδιά ηλικίας 0 έως 4 μηνών χρειάζονται υπνόσακο 65 εκατοστών. Μεταξύ 4 και 9 μηνών, θα πρέπει να σχεδιάσετε 75 εκατοστά. Τότε μοιάζει με αυτό: 90 εκατοστά για παιδιά μεταξύ 9 και 15 μηνών, 105 εκατοστά για 15 μήνες και 120 εκατοστά για δύο χρόνια.

Μαλακός κροκόδειλος για εφήβους

Καλύτερα να επιλέξετε μοντέλα που έχουν λειτουργικό τύπο κλεισίματος. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύ κόπο και χρόνο. Τα κουμπιά στα μανίκια βοηθούν πολύ με τα πολύ μικρά μοντέλα. Υπάρχει επίσης οριζόντιο φερμουάρ. Αυτό καθιστά εύκολο να βγάλετε το μωρό από αυτό και να το τυλίξετε ξανά.

Peaceρεμος ύπνος με τον σωστό παιδικό υπνόσακο

Παιδικοί υπνόσακοι μωρά υπνοδωμάτιο παιδικό δωμάτιο υπαίθριος καρχαρίας

Η πιο ισχυρή απόδοση που προσφέρει ο παιδικός υπνόσακος είναι αυτή ακριβώς. Το μικρό σας θα κοιμάται καλά και θα προστατεύεται από πιθανό κρυολόγημα. Ωστόσο, για να εξασφαλιστεί επίσης το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, θα πρέπει να τηρηθούν μερικοί βασικοί κανόνες.

Αυτά είναι περίπου τα ακόλουθα:

– Σωστή και ισορροπημένη αναπνοή

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ξαπλώσετε το μωρό ανάσκελα και να το κρατήσετε μακριά από αντικείμενα. Έτσι θα μπορεί να στρίψει με ασφάλεια στο κρεβάτι.

Χαρούμενα παιδιά

μωρά υπνοδωμάτια παιδιά υπνόσακοι υπαίθρια πράσινα

– Κοιμηθείτε στη σωστή θερμοκρασία

Ο παιδικός υπνόσακος παίζει σημαντικό ρόλο εδώ! Γιατί έτσι πρέπει να ζεσταίνεις τα πιτσιρίκια. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κοιμάστε σε πολύ ζεστά δωμάτια. Στην ιδανική περίπτωση, η θερμοκρασία πρέπει να είναι γύρω στους 19 βαθμούς. Θα πρέπει επίσης να ελέγχετε τακτικά ότι το σώμα του παιδιού δεν είναι πολύ ζεστό. Μπορείτε, παρεμπιπτόντως, να το κρίνετε με τα χέρια σας. Μάλλον, θα πρέπει να ελέγξετε το σώμα.

Πάρτι κοριτσιών στο σπίτι

Παιδικός υπνόσακος σχεδιάζει βρεφικό βρεφικό παιδικό σταθμό εξωτερικού χώρου

– Καθαρός αέρας

Ο παιδικός υπνόσακος σας δίνει επίσης την ευκαιρία να ανοίγετε συχνότερα πόρτες και παράθυρα. Μόνο έτσι θα υπάρχει αρκετός καθαρός αέρας στο δωμάτιο και το παιδί σας θα μπορεί να αναπνέει ελεύθερα.

– υγρασία

Η υγρασία πρέπει να είναι μεταξύ 40 και 45 μοίρες. Εάν αυτό είναι υψηλότερο ή χαμηλότερο, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ρινική συμφόρηση.

Πλεκτό παιδικό υπνόσακο για μωρά

υπνοδωμάτιο μωρού παιδικός υπνόσακος εξωτερικός ζεστός

Γιατί να επιλέξετε τον παιδικό υπνόσακο έναντι μιας άλλης εναλλακτικής κουβέρτας

Ο παιδικός υπνόσακος συνιστάται όλο και περισσότερο ως η καλύτερη εναλλακτική λύση. Αυτό εξασφαλίζει καλύτερη αναπνοή και διευκολύνει την κάλυψη ορισμένων υγιεινών απαιτήσεων, όπως περιγράφηκε.

Διατηρήστε το μαλακό και ζεστό

μωρά παιδικά υπνόσακος υπνοδωμάτιο παιδικό δωμάτιο υπαίθριο μπλε χρώμα

Διάστικτο και μοτίβο για κορίτσια    υπνοδωμάτιο παιδικός υπνόσακος με μοτίβο υπαίθρια κουμπιά παιδικού δωματίου

Παιδικός υπνόσακος για κορίτσια σε ροζ χρώμα   υπνοδωμάτιο παιδικός υπνόσακος υπαίθριος κοριτσίστικος  υπνοδωμάτια υπνοδωμάτια υπαίθρια φερμουάρ