Κρεβάτι ταξιδιού μωβ με ράφι αέρα

Όταν αγοράζετε μια βρεφική κούνια, δώστε προσοχή στις σωστές ιδιότητες

Όταν έχεις ένα μικρό μωρό, πρέπει να έχεις τόσα πολλά πράγματα στο σπίτι. Ένα από αυτά είναι αναμφίβολα η κούνια ταξιδιού. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει απλώς να επιλέγεται την τελευταία στιγμή. Είναι σημαντικό αυτό να δείχνει την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Για το λόγο αυτό, είναι καλύτερο να αφιερώσετε πολύ χρόνο για την επιλογή. Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε ακριβώς το σωστό πράγμα για τη στιγμή που το χρειάζεστε.

Στη δυναμική της καθημερινής ζωής, πρέπει συχνά να δείχνουμε παρουσία σε πολλά μέρη. Μερικές φορές και με ένα μωρό επίσης

Πορφυρή κούνια ταξιδιού με πράσινο ράφι

Υπάρχουν αμέτρητα μοντέλα βρεφικών κρεβατιών στην αγορά. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι χρειάζεστε εσείς και το παιδί σας

Κούνια ταξιδιού στην Ασία

Λειτουργικότητα

Μια υπέροχη κούνια ταξιδιού πρέπει να είναι πλήρως λειτουργική. Αυτό σημαίνει ότι είναι καλύτερο να έχετε όλα όσα χρειάζεστε και ίσως μερικά πρόσθετα. Πολλά μοντέρνα και λιγότερο ακριβά μοντέλα έχουν ένα ελαφρώς δονούμενο στρώμα για παράδειγμα. Όταν ταξιδεύετε με τα μικρά σας, είναι συνήθως αρκετά νευρικά. Λοιπόν, αυτό δεν είναι καθόλου περιττό, νομίζουμε.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι το φως. Συνήθως έχουμε φορητά φώτα εν κινήσει. Πού πρέπει να εγκατασταθούν, παρακαλώ; Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μια βρεφική κούνια με τον κατάλληλο εξοπλισμό φωτισμού.

Το μωρό σας δεν πρέπει να χάσει την άνεση του σπιτιού που έχει συνηθίσει

Διαφανής κούνια ταξιδιού με δέντρα

Και θέλετε επίσης να είστε απολύτως σίγουροι και ήρεμοι ότι το παιδί σας φροντίζεται καλά

Κούνια ταξιδιού για αναδίπλωση

Το jukebox είναι ένα ακόμη έξτρα που έρχεται με μοντέρνα μοντέλα βρεφικών κρεβατιών. Ακριβώς όπως το δονούμενο στρώμα, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Θα βοηθούσε τα μικρά να αισθάνονται πολύ καλά σε όλα τα μέρη έξω από το σπίτι.

Πλαίσιο για αλλαγή πάνας

Αυτό το επιπλέον είναι επίσης απαραίτητο σε μια βρεφική κούνια για μωρά και δεν πρέπει να υποτιμάται όταν επιλέγετε μεταξύ διαφορετικών επιλογών. Στο σπίτι έχουμε πάντα έναν κοινό χώρο για αυτόν τον σκοπό, αλλά τι γίνεται αν είμαστε στο δρόμο; Η εύρεση ενός κατάλληλου χώρου για χρήση για αυτόν τον σκοπό δεν είναι σίγουρα εύκολη. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μια βρεφική κούνια που είναι εξοπλισμένη με πλαίσιο. Με τα νέα μοντέλα, χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για να εγκαταστήσετε και στη συνέχεια να αφαιρέσετε αυτά τα αξεσουάρ.

Οι σχεδιαστές προϊόντων αναπτύσσουν πιο μοντέρνα και καλύτερα κρεβάτια με πολλές ρυθμιζόμενες επιλογές κάθε μέρα

Κούνια ταξιδιού με πολλά εξαρτήματα

Μετά τη χρήση, το κρεβάτι χρειάζεται μόνο να διπλωθεί και μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε μαζί σας 

Ταξιδιωτική κούνια μωβ με να φορέσετε

Επιπλέον για βρέφη και γονείς

Όταν επιλέγετε μια βρεφική κούνια, έχετε υπόψη σας τα μικρά και τον εαυτό σας! Με αυτό κατά νου, υπάρχουν δύο ομάδες πλεονεκτημάτων που πρέπει να γνωρίζετε. Δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός σε κανένα από τα δύο.

Αυτό που αγαπούν τα μωρά

Θα αγαπούσατε περισσότερο τα μωρά αν αγοράζατε μια βρεφική κούνια με θόλο στο οποίο μπορούν να κρεμαστούν παιχνίδια. Υπάρχουν επίσης μοντέλα με υφαντές κούνιες που μπορούν να ενσωματωθούν. Βεβαιωθείτε, ωστόσο, ότι το μωρό σας δεν ζυγίζει περισσότερο από τη χωρητικότητα αυτού του πρόσθετου!

Οι κατασκευαστές σκέφτονται όλες τις ανάγκες του μωρού, όπως αγκαλιά παιχνίδια για παράδειγμα

Καφέ κούνια ταξιδιού με ζώα

Το φουσκωτό κρεβάτι είναι μια πολύ απλή λύση εάν το παιδί σας φυσικά δεν εμφανίζει αλλεργία σε αυτό

Γκρι φουσκωτή κούνια ταξιδιού

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να επισημάνουμε τη σημασία του δονούμενου στρώματος και του μουσικού κουτιού.

Μια κούνια ταξιδιού πρέπει επίσης να έχει διαφανείς πλευρές. Με αυτόν τον τρόπο το παιδί δεν θα ένιωθε απομονωμένο και μόνο εκεί. Μετά από όλα, η κούνια ταξιδιού πρέπει επίσης να είναι αρκετά φαρδιά. Έτσι ο μικρός θα κυκλοφορούσε αρκετά ελεύθερα μέσα.

Οι βασικές ανάγκες του μωρού καλύπτονται και, επιπλέον, προσφέρεται μεγάλη άνεση για το μωρό και τους γονείς

Μαύρη κούνια ταξιδιού με τσέπες

Καλό θα ήταν να πάρετε μια βρεφική κούνια από υλικά όσο το δυνατόν πιο φυσικά

Κούνια ταξιδιού για το ταξίδι μέλισσα

Τι θα ήθελαν οι γονείς σε μια βρεφική κούνια

Τα μωρά είναι καλά όταν οι γονείς τους είναι επίσης σε καλή διάθεση. Επομένως, δεν πρέπει να έχετε ενοχμένη συνείδηση ​​εάν σκέφτεστε τον εαυτό σας. Η βρεφική κούνια θα πρέπει να φαίνεται καλή γιατί σας προσφέρει περισσότερη άνεση, όπου κι αν βρίσκεστε. Η βρεφική κούνια πρέπει να διπλώνεται εύκολα πάνω και κάτω. Με αυτόν τον τρόπο δεν έχετε άγχος.

Με ένα τέτοιο κρεβάτι, μπορείτε να κλείσετε μια μεγάλη πτήση με σιγουριά

Πτυσσόμενη κούνια ταξιδιού

Ούτε τίποτα δεν εμποδίζει τις διακοπές σας

Πορτοκαλί βρεφική κούνια

Όλα τα είδη αξεσουάρ που επιτρέπουν στο μωρό να σηκωθεί ψηλότερα είναι επίσης καλά. Μην σκύβετε λοιπόν πολύ όταν αλλάζετε πάνες, για παράδειγμα. Το κουνιστό κρεβάτι για όταν το μικρό είναι ξύπνιο θα σας βοηθήσει επίσης από αυτή την άποψη.

Εκτός από τα σταθερά πόδια, θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε τροχούς. Σας γλιτώνουν από την ταλαιπωρία της μετακίνησης του κρεβατιού από το ένα μέρος στο άλλο.

Υπάρχουν πολλές και καλές προσφορές. Επιλέξτε το καλύτερο για το μωρό σας!

Κούνια ταξιδιού ευτυχισμένο μωρό