Τα ασυνήθιστα δώρα φέρνουν ακόμα περισσότερη καλή διάθεση

Perhapsσως έχετε ακούσει: «Δεν εξαρτάται από την τιμή ενός δώρου, αλλά μάλλον από την αξία που περιέχει. «Το συναίσθημα, το αποτέλεσμα -έκπληξη, η κατάσταση – όλα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προσφορά. Τα ασυνήθιστα δώρα είναι μια πολύ επιτυχημένη λύση γιατί ενισχύουν το θετικό αποτέλεσμα του δώρου με πρωτότυπες ιδέες. Τέτοια δώρα επίσης δείχνουν πολύ συχνά πόσο καλά γνωρίζει και εκτιμά ο δωρητής τον παραλήπτη. Πολύ συχνά τα ασυνήθιστα δώρα σχεδιάζονται με τη μορφή εμπειριών. Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, με το tandem skydiving, ένα εξαιρετικό δείπνο, παιχνίδι paintball, μια πεζοπορία στον αμπελώνα ή μια ρομαντική βόλτα με μπαλόνι. Κατ ‘αρχήν, αυτά είναι τα πιο συναρπαστικά δώρα που παραμένουν απλά αξέχαστα. Φυσικά, υπάρχουν και πολλά μικρότερα και φθηνότερα δώρα που είναι εντελώς πρωτότυπα ή αστεία και εξασφαλίζουν καλή διάθεση και μεγάλο χαμόγελο. Μπορείτε να τα βρείτε σε εξειδικευμένα καταστήματα δώρων, πολυκαταστήματα, αγορές και φυσικά στο Διαδίκτυο. Έχουμε επίσης περιπλανηθεί και συλλέξαμε μερικές πραγματικά υπέροχες ιδέες δώρων για εσάς.

Τα ασυνήθιστα δώρα διπλασιάζουν το αποτέλεσμα έκπληξη

ασυνήθιστες ιδέες δώρων άνδρες γυναίκες

Όλα αυτά τα δώρα δεν είναι μόνο ευφάνταστα και φανταχτερά, αλλά και πολύ πρακτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Μερικά είναι περισσότερο για άνδρες, άλλα για γυναίκες, αλλά κατ ‘αρχήν είναι unisex και μπορούν να δοθούν σε οποιονδήποτε ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Τι θα λέγατε για ένα χαριτωμένο θερμαντικό δοχείο USB σε εμφάνιση cookie, για παράδειγμα?

Η κοπέλα, η κόρη ή η μητέρα σας θα είναι ευχαριστημένες με αυτό. Ένα μουσικό μαξιλάρι που προκαλεί τον ύπνο, μια θήκη κινητής τηλεφωνίας με αντλία λάμψης και ένα highlighter σε σχήμα κραγιόν είναι επιπλέον εξαιρετικές ιδέες δώρων για μικρές και ενήλικες γυναίκες. Οι άνδρες σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας για το smartphone τους, ένα φλιτζάνι αυγών Star Wars ή ένα αστείο μπλουζάκι με στόματα ζώων. Και τα πρωτότυπα δώρα όπως μια κούπα καφέ που μοιάζει εκπληκτικά με φακό κάμερας ή δροσερά γυαλιά αστεριών είναι απλά κατάλληλα για κάθε φύλο και ηλικία.

Δώστε με μεγάλο τρόπο και εξασφαλίστε χαρά και μεγάλες εκπλήξεις!

Cookie USB θερμαντικό φλιτζάνι

ασυνήθιστες ιδέες για δώρα μπισκότο usb φλιτζάνι θερμότερο

Σαγιονάρες γρασίδι

φανταχτερά δώρα ιδέες γυναικείες σαγιονάρες

Μουσικό μαξιλάρι

φανταχτερά δώρα ιδέες γυναικεία μουσική μαξιλάρι

Θήκη κινητού για αντλία κόκκινης λάμψης

ασυνήθιστες ιδέες δώρων glitter αντλία κόκκινη θήκη κινητού τηλεφώνου

Γυαλιά εικονικής πραγματικότητας για smartphones

ασυνήθιστες ιδέες δώρων γυαλιά εικονικής πραγματικότητας smartphone

Highlight κραγιόν

φανταχτερά δώρα ιδέες κραγιόν highlighter

Τρισδιάστατο μπλουζάκι με ζώα

φανταχτερά δώρα μπλουζάκι τρισδιάστατα ζώα

Κύπελλο αυγών Star Wars

ασυνήθιστες ιδέες δώρων αστροπόλεμοι κύπελλα αυγών

Φακός κάμερας για ποτό

ασυνήθιστες ιδέες για δώρα πίνοντας κύπελλα φακός κάμερας

Γυαλιά αστέρων Universe2go

ασυνήθιστες ιδέες δώρων univers2go γυαλιά αστεριών