Η σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει σε όλες σχεδόν τις ομοσπονδιακές πολιτείες. Σε ορισμένα μέρη, ωστόσο, αυτό θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, όπως στη Βαυαρία και τη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Τα παιδιά και οι γονείς σε αυτές τις ομοσπονδιακές πολιτείες έχουν μόνο λίγο χρόνο για να γεμίσουν δημιουργικούς και υπέροχους σχολικούς κώνους, αν δεν το έχουν καταφέρει ακόμα. Έχουμε μερικές πρακτικές συμβουλές και δημιουργικές ιδέες για το πώς να χειριστούμε αυτό το έργο ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Οι σχολικοί κώνοι με προσωπικά ονόματα βοηθούν τους μαθητές που δεν γνωρίζονται πολύ καλά να έρθουν πιο κοντά 

DIY ιδέα για παιδιά με όνομα σχολικού κώνου

Δώστε έμφαση στη συσκευασία!

Εάν πρέπει να τελειώσετε τον σχολικό κώνο την τελευταία στιγμή, είστε υπό πίεση. Ένας τρόπος για να βγείτε από αυτήν την κατάσταση θα ήταν να βασιστείτε στο σχεδιασμό της ιδιαίτερα πρωτότυπης και όμορφης συσκευασίας. Σε αυτήν την περίπτωση το περιεχόμενο μπορεί να είναι λίγο πιο απλό. Μετά από όλα, οι σχολικοί κώνοι μπορούν επίσης να θεωρηθούν ως ένα είδος διακόσμησης.

Με τα χαρούμενα χρώματα και το σχεδιασμό τους, σκορπούν μια γιορτινή διάθεση και καλή διάθεση. Εδώ θα βρείτε περισσότερες από 30 ιδέες που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Υπάρχει επίσης περισσότερη έμπνευση για θέματα και παραλλαγές σχεδιασμού σε αυτό το άρθρο.

 Οι πεταλούδες και άλλα μοτίβα της φύσης είναι κομψά και φιλικά προς τα παιδιά ταυτόχρονα

DIY ιδέες - μοτίβα - ιδέες διακόσμησης - σχολικός κώνος

Δημοφιλή θέματα

Λόγω της δημοτικότητάς τους, ορισμένα θέματα έχουν γίνει ήδη κλασικά. Οι κώνοι του μονόκερου, της γοργόνας ή του ποδοσφαίρου είναι οι πιο δημοφιλείς παραλλαγές. Αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι βαρετό! Τα θέματα για τη διακόσμηση του σχολικού κώνου πρέπει σίγουρα να αντικατοπτρίζουν τις ατομικές επιθυμίες και τα χόμπι των παιδιών. Έτσι εκδηλώνετε υπέροχα τη δική σας προσωπικότητα. Αλλά ειδικά με όμορφα θεματικά σχέδια, θα πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να γεμίσετε σωστά το σχολικό κώνο. Διαφορετικά η ιδέα δεν θα έρθει από μόνη της.

Ο μονόκερος είναι κλασικός στο σχεδιασμό των σχολικών κώνων

Ιδέα μονόκερου cuddly ύφασμα σχολική τσάντα

Το απλό περιεχόμενο σας διευκολύνει να γεμίσετε το σχολικό κώνο

Όπως ήδη αναφέρθηκε, οι ιδέες των σχολικών κώνων της τελευταίας στιγμής χρειάζονται ένα απλούστερο περιεχόμενο. Τα γλυκά όπως οι σοκολάτες και τα μπισκότα είναι μια πολύ καλή συμβουλή. Το γέμισμα με αυτά θα είναι ευκολότερο αν έχουν στρογγυλό ή οβάλ σχήμα. Αυτό διευκολύνει την ομοιόμορφη πλήρωση του σχολικού κώνου. Όποτε έχετε την ευκαιρία, επιλέξτε γλυκά φτιαγμένα με υγιεινά συστατικά και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Τα σπιτικά μπισκότα από δημητριακά ολικής αλέσεως ή άλλο υγιές αλεύρι ή μαύρη vegan σοκολάτα με υγιή υποκατάστατα ζάχαρης είναι δύο από τις πολλές πιθανές υγιεινές εναλλακτικές λύσεις. Με αυτόν τον τρόπο, οι άλλοι γονείς είναι απίθανο να σας τρελαίνουν αν τα παιδιά τους πάρουν πάρα πολύ από το περιεχόμενο της τσάντας δώρου!

Η βασίλισσα του πάγου – μια μεγάλη έμπνευση και για τους σχολικούς κώνους

Παγωμένος DIY ιδέας σχολικού κώνου

Το σωστό μέγεθος για το σχολικό χωνάκι της τελευταίας στιγμής

Γλυκά και νόστιμα φαγητά σε μεγάλες ποσότητες!

Όσον αφορά το μέγεθος των σχολικών κώνων, θα πρέπει να ξεκινήσετε με το περιεχόμενο. Εάν το γεμίσετε με καραμέλα, τότε θα πρέπει να προσαρμοστεί στην ποσότητα των καλούδια.

Ένα μοναδικό, ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο

Εάν επιλέξετε ένα μοναδικό, αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο ως περιεχόμενο, τότε θα πρέπει να προσαρμόσετε το σχολικό κώνο στο σχήμα και το μέγεθός του. Μεγαλύτερα παιχνίδια, ποδοσφαιρικά και αγκαλιά παιχνίδια είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για σχολικούς κώνους της τελευταίας στιγμής. Ένα μόνο κομμάτι είναι αρκετό και η αποσυσκευασία τέτοιων αντικειμένων είναι πάντα συναισθηματική και αποτελεσματική.

Θα μπορούσατε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας υπέροχους σχολικούς κώνους την τελευταία στιγμή

Φτιάξτε ιδέες μόνοι σας - όμορφοι σχολικοί κώνοι

Άλλες υπέροχες ιδέες της τελευταίας στιγμής

Μπορείτε επίσης να γεμίσετε το σχολικό κώνο με πολλά άλλα αντικείμενα. Οι δημοφιλείς ιδέες περιλαμβάνουν κραγιόνια, αθλητικά είδη όπως παραβίαση σχοινιών ή μπάλες, μπουκάλια για ποτό, κουτιά μεσημεριανού γεύματος με ενδιαφέρον σχέδιο. Χρήσιμα άρθρα όπως πορτοφόλια ή πρακτικές θήκες για λαιμό, επίσης χάρακες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε αργότερα στη σχολική ζωή είναι περαιτέρω επιλογές. Αυτοί οι τύποι άρθρων θα καθορίσουν στη συνέχεια το μέγεθος του σχολικού κώνου. Θα μπορούσατε φυσικά να συνδυάσετε και ένα μείγμα διαφορετικών αντικειμένων.

Οι σχολικοί κώνοι κάνουν την πρώτη μέρα του σχολείου ιδιαίτερα χαρούμενη

Σχολικός κώνος - γοργόνα DIY ιδέες

Πόσο βαρύς μπορεί να είναι ο κώνος του σχολείου?

Πόσο βαρύς πρέπει να είναι ο κώνος του σχολείου σας; Από τη μία πλευρά, σίγουρα εξαρτάται από το πόσο καιρό το παιδί πρέπει να τα μεταφέρει. Υπάρχει επίσης το πρακτικό ζήτημα του υλικού. Θα μπορούσατε να φτιάξετε μια σχολική τσάντα από ύφασμα πολύ πιο γεμάτη. Αυτά από χαρτί θα μπορούσαν να σκάσουν πιο γρήγορα. Σίγουρα θέλετε να σώσετε τον εαυτό σας και το παιδί σας από αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία; Εξάλλου, καταβάλατε τόση προσπάθεια στην προετοιμασία!

Η αρκούδα panda είναι επίσης ένα υπέροχο μοτίβο για ένα σχολικό χωνάκι 

Σχολική τσάντα DIY ιδέα φτιάξτε τη δική σας σχολική τσάντα

Αποφύγετε αιχμηρά και εύθραυστα αντικείμενα

Εάν γεμίζετε μια σχολική τσάντα, θα μπορούσατε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Μείνετε πρακτικοί! Ειδικά με τα έργα DIY της τελευταίας στιγμής, έχετε την τάση να ξεχνάτε σημαντικά πράγματα. Αιχμηρά και εύθραυστα αντικείμενα θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα. Μπορούν να βλάψουν εσάς και άλλα παιδιά. Καλύτερα να μην το κάνεις!

Λεπτό ύφασμα και έγχρωμο χαρτί θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό ενός σχολικού κώνου

Ιδέες σχολικού κώνου Einhirn - DIY ιδέες μόνοι σας

Διατηρήθηκε το σχήμα του σχολικού κώνου

Γλυκά και σοκολάτες θα μπορούσε να είναι αρκετό για να πάρει το σχήμα των σχολικών κώνων. Θα ήταν επίσης πιο δύσκολο να παραμορφωθούν εάν ήταν κατασκευασμένα από πραγματικά ισχυρό χαρτόνι. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις θα χρειαστείτε χαρτί ή ύφασμα για ταπετσαρία. Θα πρέπει να τα διανείμετε στο επιλεγμένο κύριο περιεχόμενο με τέτοιο τρόπο ώστε η τσάντα να γεμίζει επαρκώς και ομοιόμορφα. Μια συμβουλή: Χρησιμοποιήστε χρωματιστό χαρτί ή χρωματιστό ύφασμα για τη γέμιση. Είναι πιο διασκεδαστικό να ξεπακετάρεις!

Τώρα ρίξτε μια ματιά στις ιδέες μας για σχέδια σχολικών κώνων!

Οδηγίες DIY για σπιτικούς σχολικούς κώνους

Εάν καταλήξετε σε ένα υπέροχο σχέδιο για τον σχολικό κώνο, τότε το περιεχόμενο μπορεί να είναι λίγο πιο απλό 

Σχολική κώνου γλυπτική DIY ιδέα

Σημαντικές ερωτήσεις και συνθήματα ζωής εμφανίζονται εξίσου συχνά στους σχολικούς κώνους

Φτιάξτε ιδέες σχολικού κώνου μόνοι σας

Τα στυλό και τα μολύβια ζωγραφικής είναι μια εξαιρετική ιδέα για το γέμισμα των σχολικών κώνων

Υπέροχα μολύβια με θαλάσσιο θεματικό κώνο

Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα μοτίβο για τον σχολικό κώνο που αντιστοιχεί στα χόμπι των παιδιών

υπέροχη ιδέα DIY από χάρτινο σχολικό χωνάκι

Τεράστιοι σχολικοί κώνοι όπως αυτός είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί

Εξαιρετικός σχεδιασμός DIY ιδέες σχολικός κώνος

Perhapsσως το παιδί βρίσκει τα ουράνια σώματα συναρπαστικά?

Υπέροχη ιδέα για σχολικό κώνο σχολείου

Μια ιδέα σχεδιασμού πολυτελούς σχολικού κώνου που μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας

Διάφορες ωραίες ιδέες - σχολικός κώνος