Εδώ μπορείτε να έχετε κεντημένα βρεφικά ρούχα και να φτιάξετε αλυσίδες μωρών 

Από την αρχή, η ιστορία του “Zwergenhuus” μοιάζει με παιδικό παραμύθι. Η ιδρύτρια του ελβετικού καταστήματος χειροτεχνίας για μωρά, Séverine Engesser, αρχικά σκόπευε να κερδίσει μόνο λίγο παραπάνω ενώ ήταν μητέρα. Στην αρχή πούλησε τα μεταχειρισμένα ρούχα του μωρού στο διαδίκτυο, όταν της ήρθε μια νέα ιδέα για αυτοσχέδιες αλυσίδες πιπίλας, τις οποίες υλοποίησε με αγάπη λίγο αργότερα. Ο νεαρός ιδρυτής ξαφνιάστηκε πόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει κάποιος για μια αυτοφτιαγμένη αλυσίδα μωρών. Προσωπικά έστελνε 3 έως 5 δέματα την ημέρα σε άλλες μητέρες μέχρι που της κατέστη σαφές ότι οι πελάτες της ενδιαφέρονταν κυρίως για τα υλικά χειροτεχνίας και τις εξατομικευμένες ιδέες δώρων.

ιδέες κοπής υλικών για αλυσίδες μωρών5

Η επιχειρηματική ιδέα επανεξετάστηκε προσεκτικά και το ηλεκτρονικό κατάστημα ξαναχτίστηκε. Ένα χρόνο αργότερα, το “Zwergenhuus” άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες  www.zwergehuus.ch πάλι και καλωσόρισε πολύ περισσότερους ανθρώπους που αγαπούν να κάνουν χειροτεχνίες και αναζητούν ατομική έκφραση!

Σήμερα μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα δημοφιλών υλικών χειροτεχνίας και σχεδόν οτιδήποτε έχει να κάνει με παιδικά δώρα στον φιλικό ιστότοπο της Séverine.

Με πολύχρωμες χάντρες, κορδόνια, κλιπ, αλλά και παιδικές πετσέτες, χαριτωμένα παιχνίδια και ατομικά κεντημένα ρούχα για μωρά, μπορείτε να πάρετε άφθονη έμπνευση για χειροτεχνίες ή δώρα με ηρεμία και γαλήνη.

ιδέες κοπής υλικών για αλυσίδες μωρών1

Μπορείτε να μάθετε ποιο δώρο είναι κατάλληλο και κατάλληλο για ένα νεογέννητο παιδί ή ένα μικρό μωρό, όχι μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και στο συνημμένο και καλά διατηρημένο ιστολόγιο μωρών. Θα εκπλαγείτε πόσες μικρές λεπτομέρειες που συνθέτουν το τέλειο δώρο και ίσως καθορίζουν ακόμη και τη ζωή του μελλοντικού ατόμου απλά σας έχουν ξεφύγει. Βυθιστείτε στον κόσμο του πιο μικρού και αφήστε τον εαυτό σας να γοητευτεί από την αγαπημένη επιλεγμένη γοητεία. Η ευτυχία δεν μετριέται ως προς τα υλικά πράγματα, αλλά δεν έχετε ιδέα για τα συναισθήματα της ευτυχίας ή των θετικών αναμνήσεων που μπορεί να αφήσει πίσω σας ένας οδοντωτός τροχός ή ένα αυτοκίνητο που αρπάζει.

Υποστηρίξτε την ανάπτυξη του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του παιδιού σας και συνοδεύστε το μικρό άτομο σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης του με τα κατάλληλα βοηθήματα.

ιδέες κοπής υλικών για αλυσίδες μωρών7

ιδέες κοπής υλικών για αλυσίδες μωρών6

ιδέες κοπής υλικών για αλυσίδες μωρών4

ιδέες κοπής υλικών για αλυσίδες μωρών2