Τα κινητά μας τηλέφωνα γίνονται πιο έξυπνα και μας προσφέρουν όλο και πιο σημαντικές λειτουργίες. Δεν είναι πλέον ένα απλό μέσο επικοινωνίας, αλλά ένα από τα πιο σημαντικά προσωπικά μας πράγματα. Αυτό μας επιτρέπει να συνδεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να ανταλλάξουμε φωτογραφίες, να σερφάρουμε στο Διαδίκτυο, να ψωνίσουμε, να επισκεφτούμε εικονικές εκθέσεις ή διαδικτυακά μαθήματα. Στις μέρες μας η ζωή μας είναι πρακτικά συγκεντρωμένη σε ένα smartphone. Αυτό καθιστά το ζήτημα της προστασίας του ακόμη πιο σημαντικό, όχι μόνο για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά και για το περίβλημα και τις οθόνες του. Γιατί οι έξυπνοι σύντροφοί μας γίνονται επίσης λεπτότεροι και πιο ευαίσθητοι. Αυτό είναι για τις θήκες κινητών τηλεφώνων. Αυτά μπορούν να βρεθούν σε μια τεράστια γκάμα στα καταστήματα και μπορούν να επιλεγούν ιδανικά για εσάς ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μάρκα smartphone και το δικό σας γούστο. Θα σας υποστηρίξουμε με μερικές σημαντικές πληροφορίες και συμβουλές.

λατρεύω τις θήκες τηλεφώνου

Πόσο ισχυρό πρέπει να είναι το κινητό σας προστατευμένο?

Δεν υπάρχει αυστηρός κανόνας για αυτό. Κατ ‘αρχήν, θα πρέπει να γνωρίζετε καλύτερα εσείς πόσο υψηλή προστασία πρέπει να είναι το κινητό σας τηλέφωνο. Ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας και την καθημερινή εργασία, μπορείτε να υπολογίσετε πόσο συχνά η έξυπνη συσκευή εκτίθεται σε γρατζουνιές, χτυπήματα, πτώσεις ή υγρασία. Sometimesσως μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι μια θωρακισμένη μεμβράνη, η οποία αποτελείται από ειδικές μικροΐνες και προστατεύει την οθόνη από γρατζουνιές, βρωμιά και ανακλάσεις φωτός. Or θα προτιμούσατε να προστατεύσετε την οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου από το σπάσιμο και επομένως βασιστείτε σε θωρακισμένο γυαλί. Τέτοια γυαλιά έχουν υψηλό βαθμό σκληρότητας (9Η) και προσφέρουν σχετικά καλή προστασία σε περίπτωση πτώσεων.

θήκες τηλεφώνου θήκη πυριτίου

Χωρίς τη σωστή θήκη κινητού τηλεφώνου, το smartphone σας θα παραμείνει ακόμα και με το καλύτερο αλεξίσφαιρο γυαλί όπως "γυμνός". Το περίβλημα του είναι εντελώς εκτεθειμένο στις αναρίθμητες περιβαλλοντικές καταπονήσεις και ως εκ τούτου μπορεί να καταστραφεί πολύ εύκολα. Ευτυχώς, υπάρχουν πάροχοι υψηλής ποιότητας, όπως π.χ. handyhuellen.de, που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις όταν πρόκειται για θήκες και αξεσουάρ κινητού τηλεφώνου.

Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε μια εύκαμπτη, εύκαμπτη θήκη σιλικόνης που έχει μεγάλη απορροφητική επίδραση και αισθάνεται πολύ άνετα στο χέρι. Or ίσως προτιμάτε μια ελαφρώς πιο σκληρή πλαστική θήκη τηλεφώνου που είναι εξίσου ελαφριά αλλά φαίνεται λίγο πιο απλή. Αν θέλετε να είναι ακόμα πιο κομψό και προστατευμένο, υπάρχουν σαγιονάρες ή σαγιονάρες από δέρμα, ακόμη και θήκη κινητού με πορτοφόλι. Όταν πρόκειται για θήκες κινητών τηλεφώνων, δεν υπάρχει τίποτα που να μην υπάρχει.

πτυσσόμενες θήκες τηλεφώνου

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις?

Όσον αφορά το εξωτερικό, μπορείτε επίσης να εμπνευστείτε από τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού όταν επιλέγετε τη σωστή θήκη τηλεφώνου. Αυτά είναι αρκετά πολύπλευρα και ποικίλα. Αυτή είναι η τάση, για παράδειγμα "πίσω στη φύση" επίσης πολύ δημοφιλές εδώ. Οι θήκες κινητών από ξύλο, πέτρα, μάρμαρο ή άμμο δημιουργούν μια αποτελεσματική ισορροπία με τα δροσερά, καινοτόμα υλικά ενός κινητού τηλεφώνου. Ταυτόχρονα, ορισμένοι κατασκευαστές βασίζονται σε φυσικά απτικά και χρησιμοποιούν ακόμη και πραγματικές φυσικές ίνες στην παραγωγή θήκων κινητών τηλεφώνων. Τα βοτανικά και λουλουδάτα μοτίβα, καθώς και οι ζωγραφιές σε ζώα είναι προς το παρόν πολύ δημοφιλή και μετατρέπουν τα smartphones σε πραγματικά τραβήγματα ματιών. Τα ρετρό μοτίβα και η λάμψη είναι επιπλέον μοντέρνες πηγές έμπνευσης, όπως και τα μινιμαλιστικά και σκανδιναβικά σχέδια ή κομψές, μεταλλικές πινελιές σε ματ.

τάσεις θήκων τηλεφώνου

Μια μοντέρνα θήκη κινητού τηλεφώνου είναι πραγματικά τόσο συναρπαστική που θέλετε να έχετε πολλές από αυτές ταυτόχρονα. Και γιατί όχι? Απολαμβάνετε λοιπόν την ελευθερία να έχετε πάντα ένα διαφορετικό, βέλτιστα προσαρμοσμένο κάλυμμα για την πολύτιμη συσκευή σας. επί https://www.handyhuellen.de/ Παρεμπιπτόντως, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε μόνοι σας τις θήκες κινητού τηλεφώνου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημοφιλείς φωτογραφίες, να επιλέξετε μια συγκεκριμένη γραμματοσειρά και να επιλέξετε την καλύτερη για εσάς από πολλά διαφορετικά χρώματα φόντου. Αυτό δίνει στο κινητό σας μια ακόμη πιο προσωπική πινελιά και το μετατρέπει σε ένα ακόμα πιο εξαιρετικό αξεσουάρ.

μοντέρνες θήκες τηλεφώνου