κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια ροζ φόντο με αιώρηση προβάτων

12 κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια

Περιμένετε σύντομα το πρώτο σας μωρό! Στη συνέχεια, ανοίξτε την καρδιά σας σε αυτά τα υπέροχα σχέδια παιδικών σταθμών! Θέλουμε να σας βοηθήσουμε λίγο με μερικές καλές συμβουλές για το στήσιμο του παιδικού σας δωματίου!

Υπήρξαν πολλές φλυαρίες τον τελευταίο καιρό – η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι δημοφιλείς μήνες γέννησης του μωρού.

Αν έχετε ονειρευτεί το νηπιαγωγείο σας και αναζητάτε νέες ιδέες, αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Μου αρέσει να στολίζω το νηπιαγωγείο για μεγαλύτερα παιδιά γιατί οι πρώτοι μήνες είναι σαν να κλείνουμε το μάτι για τα νεογέννητα. Προσπαθώ να μείνω μακριά από συγκεκριμένα θέματα για νεογέννητα και να πάω με κάτι που λειτουργεί για παιδιά 0-5 ετών.

Εάν το μωρό σας γίνεται όλο και μεγαλύτερο και δεν έχετε ιδέα πώς να σχεδιάσετε το νηπιαγωγείο σας, χαλαρώστε, αναπνεύστε και σηκώστε τα πόδια σας – έχω μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε και όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας ως σημείο εκκίνησης και δημιουργήστε μόνο από εκεί.

Ξεκινήστε με ένα διασκεδαστικό μοτίβο ταπετσαρίας. Το παιδικό δωμάτιο μπορεί φυσικά να τραβήξει περισσότερη διάθεση από τα περισσότερα άλλα δωμάτια. Βρείτε ένα διασκεδαστικό μοτίβο και χαρτί ολόκληρο το δωμάτιο ή μόνο έναν τοίχο. Βασιστείτε στο μοτίβο προσθέτοντας συμπληρωματικά χρώματα ή τέχνη.

Μοτίβα τοίχου με γρασίδι και πολύχρωμο ριγέ χαλί

κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια αστεία μοτίβα τοίχων

Τολμήστε με γεωμετρικά μοτίβα. Οι λευκοί τοίχοι είναι αρωματισμένοι με έντονα χρώματα και γεωμετρικά σχέδια στο χαλί και την τέχνη. Τα μάτια του μικρού παιδιού συνήθως έλκονται από την υψηλή χρωματική αντίθεση.

Μπλε αποχρώσεις και γεωμετρικά μοτίβα

κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια γεωμετρικά μοτίβα και ζώα

Επιλέξτε ένα μοναδικό φωτιστικό οροφής. Λατρεύω αυτό το υπερμεγέθη φως πάνω από την άνετη καρέκλα. Αφήστε το φωτιστικό να καθορίσει την ατμόσφαιρα του παιδικού δωματίου.

Συμβουλή: πάρτε την πιο άνετη καρέκλα που θα μπορούσατε να βρείτε. Θα περάσετε περισσότερο χρόνο από ό, τι νομίζετε.

Πλεκτό κρεμαστό φωτιστικό από άχυρο

κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια ασυνήθιστο κρεμαστό φωτιστικό

Ρίξτε με παιγνιώδη τόνο σε περίσσεια γεμιστά ζώα. Θυμάμαι όταν η έφηβη κόρη μου ήταν μωρό. Είχε μια τεράστια αρκούδα που την ονόμασε με αγάπη Β. Οι πρώτες της λέξεις ήταν “Mama”, “Papa”, “Ball” and “Bear”.

Μπεζ και λευκό – ζεστή ατμόσφαιρα

κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια μπεζ και λευκό ζεστό

Αφήστε την παλέτα να δημιουργήσει το θέμα. Επιλέξτε δύο ή τρία χρώματα και επαναλάβετε τα σε όλο το δωμάτιο. Βάλτε χρώμα σε απροσδόκητα μέρη όπως κουρτίνες, χαλιά και έργα τέχνης.

Πορτοκαλί τόνους και λιοντάρι

κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια πορτοκαλί τόνους αγκαλιά παιχνίδι λιοντάρι

Δημιουργήστε έναν τοίχο προφοράς. Η επισήμανση ενός τοίχου είναι διασκεδαστική και βολική αν έχετε υπόψη σας το κόστος. Οι τοίχοι με έμφαση μπορούν να δημιουργηθούν με χρώμα, ταπετσαρία ή τέχνη.

Κόκκινες προφορές με ελέφαντες

κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια κόκκινος τόνος ελέφαντας

Βάλτε το μοτίβο στις κουρτίνες σας. Πηγαίνετε με ένα υπέροχο μοτίβο εμπνευσμένο από το μωρό στις κουρτίνες και αφήστε το υπόλοιπο δωμάτιο ουδέτερο.

Κουρτίνες με σχέδια – μικρά γαλάζια ζώα

κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια μικρά αστεία μοτίβα στις κουρτίνες

Εξετάστε τις οριζόντιες λωρίδες. Ένα μοτίβο οριζόντιων λωρίδων σε χαρούμενα χρώματα δίνει έναν τόνο διασκέδασης και επεκτείνει ακόμη και τον μικρότερο χώρο. Έπιπλα, χαλιά και υφάσματα μπορούν να δεθούν στη λωρίδα.

Ποικιλία ζώων για αγκαλιά

κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια μια πολύχρωμη, χαριτωμένη πανίδα

Ντύστε το ταβάνι καθώς και το δωμάτιο. Τα μωρά περνούν πολύ χρόνο στη πλάτη. Αντιμετωπίστε όλο το δωμάτιο ως γιγάντια κινητά κρεμώντας φανάρια, ομπρέλες ή φώτα νεράιδας.

Σολομό χρωματισμένοι τοίχοι και αιώρηση προβάτων A.S.D Intreriors

κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια ροζ φόντο με αιώρηση προβάτων

Προσθέστε έργα τέχνης που έχουν γράμματα, λέξεις καθώς και εικόνες. Κρέμασα τη λέξη τέχνη πάνω από το τραπέζι στο σπίτι μου για να διδάξω λέξεις με κάθε αλλαγή πάνας.

Πολύχρωμο και διασκεδαστικό από Εσωτερικοί χώροι θέσεων

κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια μοντέρνα επίπλωση

Χρησιμοποιήστε ρούχα ως αξεσουάρ. Κρεμάστε γάντζους στους τοίχους και δείξτε χαριτωμένα ρούχα για μωρά. Τα ανοιχτά ράφια και οι γάντζοι κάνουν τα ρούχα και τα καπέλα εύκολα προσβάσιμα.

Βρετανική αίσθηση από την Kate Jackson Design

κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια σύγχρονα πολύ βρετανικά

Επαναλάβετε ένα μοτίβο. Βρείτε ένα μοτίβο και επαναλάβετε το σε κούνιες, κλινοσκεπάσματα, κουρτίνες, καρέκλες και έργα τέχνης. Η επανάληψη ενός μοτίβου είναι μια ιδιότροπη εμφάνιση από μόνη της, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για πολλά περισσότερα στο νηπιαγωγείο – κάτι που είναι πολύ χρήσιμο όταν έχετε λίγο χώρο.

Εκλεκτά λουλουδάτα μοτίβα σε φυσικά χρώματα

κομψές ιδέες για παιδικά δωμάτια φυσικά χρώματα λεία στολίδια