diy-projects-plant-pots-geometric-patterns

DIY έργα για το σπίτι και τον κήπο

Έχετε μια άδεια γωνιά στο σπίτι σας που φαίνεται κρύα; Αν δεν ήταν μερικά λουλούδια εκεί, το μόνο που θα φρεσκάριζε το όλο πράγμα?

Για να μπει μια αισθητή ταλάντευση, χρειάζεστε κάτι δραματικό και εντυπωσιακό. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κάτι ουσιαστικό.

Έχετε ήδη προσπαθήσει να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα με μια κατσαρόλα από τερακότα, αλλά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα; Τότε ήρθε η ώρα να γίνουμε λίγο πιο δημιουργικοί.

Θα θέλατε κάποιο δημιουργικό DIY έργα για φυτείες και δοχεία; Αν ναι, κολλήστε με αυτό!

Με εμάς, τα έργα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν και αντιπροσωπεύουν μια εξαιρετική μέθοδο με την οποία μπορείτε να μεταμορφώσετε το δωμάτιο.

DIY ιδέες για φυτικές βάσεις

diy έργα ξύλινα φυτά στέκονται στα μέσα του αιώνα

Ας ξεκινήσουμε με τις βάσεις των φυτών. Ακόμα κι αν δημιουργήσετε το τέλειο δοχείο φυτών, θα χρειαστείτε αρκετό χώρο για να το τοποθετήσετε. Ας ξεκινήσουμε με ένα υπέροχο έργο της εταιρείας Ωραίος χαμός στο! Είναι ένα μοντέλο με τα χαρακτηριστικά του μοντερνισμού από τον περασμένο αιώνα. Η έλξη τους έγκειται σε μεγάλο βαθμό στον ρετρό χαρακτήρα τους. Μπορείτε να ζωντανέψετε την ατμόσφαιρα απίστευτα.

diy έργα στάση φυτών δύο επιπέδων

Στη συνέχεια, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το έργο σκυροδέματος και χαλκού της Claire Zinnecker Καμίλ Στάιλς παρουσιάζω. Αυτό το κομμάτι ταιριάζει απόλυτα με το σημερινό θέμα! Η εμφάνιση φαίνεται τραχιά, μοντέρνα, παραμυθένια και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα υλικά που χρησιμοποιούνται και τα απλά σχήματα.

Έργα DIY από σκυρόδεμα και χαλκό

diy έργα εργοστάσιο στάση χαλκού

Ας περάσουμε από κύκλους σε τετράγωνα! Αυτά τα φυτά με ευθείες μοντέρνες γραμμές προέρχονται από Homey Oh My! Τα δοχεία ήταν κατασκευασμένα από ξύλο και κεραμικά. Προσωπικά, μου αρέσει ιδιαίτερα η δυνατότητα εξατομίκευσης αυτού του έργου με πλακάκια, εάν το επιθυμείτε.

Κατασκευασμένο από ξύλο και κεραμικό

DIY έργα σύγχρονες εγκαταστάσεις στέκεται απλές γραμμές

Ο συγγραφέας του blogger Ελίζ Μπλάχα Κριπ κάποιος χρωστάει αυτό το σχέδιο εδώ. Έχετε πολύ διαθέσιμο χώρο στον οποίο μπορείτε να παρουσιάσετε πολλά διαφορετικά φυτά. Πολλά από τα σημερινά έργα περιλαμβάνουν την αρωματισμό των γλαστρών με χρώμα. Αλλά η φυσική σκίαση από τερακότα είναι ένα αδιαχώριστο χαρακτηριστικό αυτού του υπέροχου έργου δοχείου φυτών.

DIY για ξύλινες βάσεις φυτών

DIY έργα ξύλινα φυτά

Αυτό το δοχείο φυτών είναι ένα σύγχρονο έργο τέχνης κατά τη γνώμη μου. Κατασκευάστηκε από το Home Made Modern. Παρατηρήστε τις καθαρές γραμμές, τις ομοιόμορφες σειρές φυτών με φρέσκα χρώματα. Τόσο θεϊκό, έτσι δεν είναι?

Το κόστος του έργου δεν υπερβαίνει τα 30 ευρώ και μπορεί να ολοκληρωθεί εντός δύο ωρών. Πίστεψέ με! Το έχω δοκιμάσει!

Κάθετος κήπος

diy έργα φυτών ράφι κάθετος κήπος

Σου αρέσει να ασχολείσαι με χειροτεχνίες; Θα χρειαστείτε πολύ μια σκάλα. Ναι, σωστά το κατάλαβες: μια σκάλα! Αφήστε τα πάντα σε γήινες αποχρώσεις ή βάψτε το όλο για μια μοντέρνα εμφάνιση. Από σένα εξαρτάται.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει μια προσωπική πινελιά. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που παίρνετε με αυτό το φυτό Funky junk εσωτερικοί χώροι επιτυγχάνεται.

Σκάλα – βάση για φυτά

DIY έργα εγκαταστήστε σκάλες

Εδώ έχουμε ένα φυτικό σταντ προς πώληση. Απλώς το βλέπω εμπνευσμένο. Θα κλέψω την ιδέα. Αναρωτιέμαι αν μια πτυσσόμενη καρέκλα ή μια μακρά μπανιέρα θα ήταν επίσης κατάλληλα υλικά για αυτόν τον σκοπό. [σύμφωνα με Γαρδεντίστα]

Αναδιπλούμενη καρέκλα

diy έργα εργοστάσιο στέκεται μικρές σκάλες

DIY έργα

Έχετε τώρα τη διάθεση για μερικά ακόμη δοχεία φυτών; Η επόμενη εικόνα με ενέπνευσε σε μεγάλο βαθμό για αυτό το άρθρο. Αντιπροσωπεύει ένα σύγχρονο δοχείο φυτών σε σχήμα πυλώνα. Η ιδέα προέρχεται από Σγουρά. Τα συνάντησα αναζητώντας έμπνευση για να διακοσμήσω ένα υπαίθριο σαλόνι.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιδέα εάν θέλετε να διαμορφώσετε ένα χρονογράφημα ψηλότερα.

Εξω απο

diy έργα φυτικό δοχείο

Κάνοντας αυτό το DIY μοντέρνο δοχείο φυτών Seattle Refined είναι εξαιρετικά εύκολο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αγοράσετε δύο γλάστρες. Στη συνέχεια, ψεκάστε τα με ένα χρώμα της επιλογής σας.

Χρωματιστές γλάστρες

diy έργα φυτών γλάστρες λευκό κίτρινο

Οι κεραμικές γλάστρες εδώ έχουν σχεδιαστεί υπέροχα. Βυθίστηκαν στο χρώμα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ιδέα με φθηνά δοχεία φυτών από το ΙΚΕΑ και να χρησιμοποιήσετε υπόλοιπο χρώματος. Αυτό το έργο αποτελεί την επιτομή της ευφυούς προσέγγισης στο σχεδιασμό.

Κεραμικά δοχεία φυτών

diy έργα φυτικών αγγείων κεραμικά

Έχετε παλιό ντουλάπι αρχειοθέτησης; Μετατρέψτε το σε δοχείο με φυτά! Αφαιρέστε τα συρτάρια, τοποθετήστε τα οριζόντια, προσθέστε ένα στρώμα αγροκτήματος. Έτσι σχεδόν όλα έχουν τελειώσει!

Δοχείο φυτών

diy έργα χρωματιστές γλάστρες

Αν μιλάμε για παλιά ντουλάπια ούτως ή άλλως, θα πρέπει να μιλήσουμε για το υπέροχο έργο HomeMade. Είναι ένα πέτρινο δοχείο φυτών DIY που δημιουργήθηκε από ένα παλιό ντουλάπι. Ολόκληρη η κατασκευή μπορεί εύκολα να ωθηθεί μπρος -πίσω σε κυλίνδρους. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί επίσης να αρθεί εύκολα.

Βάθρο φυτών από πέτρα με κυλίνδρους

DIY έργα σταντ στάση φυτών με ροδάκια

Στο τέλος του σημερινού άρθρου, θα ήθελα να σας παρουσιάσω τρία υπέροχα δοχεία φυτών. Είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνουν και αυτό είναι ένα από τα αξιαγάπητα χαρακτηριστικά τους.

Επιπλέον, όλα τα δοχεία φυτών πέρασαν τη δοκιμασία του χρόνου.

Για να κάνετε το πρώτο παράδειγμα, το μόνο που χρειάζεστε είναι ταινία ζωγραφικής, πινέλα αφρού και χρώμα της επιλογής σας. Έτσι, μπορείτε να επισυνάψετε βασικά σχήματα στις γλάστρες.

Δίχρωμες ζαρντινιέρες

DIY έργα ζωγραφισμένα δοχεία

Το επόμενο δοχείο DIY φυτών ήταν ένα αρωματικό κηροπήγιο. Το αναγνωρίζετε; Τα ανοίγματα που κρατούσαν τα κεριά τώρα κάνουν χώρο για τα φυτά. Η ειλικρινής γνώμη μου είναι ότι τα παχύφυτα είναι η καλύτερη επιλογή για αυτό.

Αρωματικό κηροπήγιο

DIY έργα φυτική στάση ξύλινη διακόσμηση

Τώρα ας κλείσουμε πραγματικά το άρθρο με ένα υπέροχο δοχείο με κρεμαστά φυτά. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια πολύ ελαφριά γλάστρα για αυτό. Ξεκινήστε με ένα πλαστικό δοχείο φυτών.

Κρεμαστό δοχείο φυτών

diy έργα φυτικό δοχείο

Είναι τόσο εύκολο να δημιουργήσετε κάτι τόσο όμορφο από μια φθηνή γλάστρα, σχοινί και ντουζιέρα!