τεχνητά λουλούδια χαρτί λουλούδια πολύχρωμη διακόσμηση τοίχου

Οδηγίες για τεχνητά λουλούδια από χαρτί

Έχετε αναρωτηθεί τελευταία πώς θα μπορούσατε να φρεσκάρετε και να επανασχεδιάσετε τους τοίχους στο διαμέρισμά σας; Αυτό είναι φυσικά δυνατό με διαφορετικούς τρόπους. Αλλά σήμερα θα σας δείξουμε μια αρκετά εύκολη παραλλαγή που μπορεί να πραγματοποιηθεί με λίγη υπομονή και πολύ λίγη προσπάθεια. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μαντήλια.

Σωστά κατανοητό. Αυτά τα κατά τα άλλα κοσμικά, καθημερινά αντικείμενα που χρησιμοποιούμε πιο συχνά το χειμώνα είναι το κύριο υλικό χειροτεχνίας για υπέροχα τεχνητά λουλούδια. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να δείτε τι άλλο χρειάζεστε και πώς ακριβώς γίνεται.

Υλικά χειροτεχνίας:

  • πολύχρωμα μαντήλια
  • Νήμα, σπάγκος ή σύρμα σύνδεσης
  • ψαλίδι
  • Ταινία ζωγράφου

Όλα όσα χρειάζεστε με μια ματιά

τεχνητα λουλουδια χαρτια λουλουδια υλικα

Οδηγίες:

1ο βήμα:

Κόψτε πρώτα το μαντήλι σε όποιο μέγεθος θέλετε. Το πλάτος του υφάσματος πρέπει να είναι τουλάχιστον διπλάσιο από το μήκος για το ξεδίπλωμα. Χρησιμοποιήστε πολλά κομμάτια χαρτιού εάν θέλετε να φτιάξετε παχιά λουλούδια (περίπου 9-10 κομμάτια) και 5-6 κομμάτια για ευαίσθητα λουλούδια.

2ο βήμα:

Διπλώστε το μαντήλι σε μια επένδυση (ζιγκ -ζαγκ πάσο) όπως φαίνεται παρακάτω. Όσο πιο φαρδιές είναι οι πτυχώσεις, τόσο πιο μακριά και ευαίσθητα θα είναι τα πέταλα. Εάν θέλετε να κάνετε παχιά λουλούδια, τότε λογικά θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλά στρώματα χαρτιού και να κάνετε πιο σφιχτές πτυχώσεις.

Απλώς ακολουθήστε τα βήματα στον οδηγό μας

τεχνητά λουλούδια χαρτί λουλούδια μαντήλι οδηγίες

3ο βήμα:

Δέστε το νήμα ακριβώς στη μέση.

4ο βήμα:

Χρησιμοποιώντας το ψαλίδι, κόψτε τις δύο άκρες του στρογγυλού χαρτιού. Πώς να διαμορφώσετε τα πέταλα. Αν θέλετε μυτερά λουλούδια, τότε κόψτε τις άκρες σε τριγωνικό σχήμα.

5ο βήμα:

Ξεχωρίστε λίγο τις πτυχώσεις και ξεκινήστε να ξεδιπλώνετε κάθε στρώση προς τα έξω. Τραβήξτε την εξωτερική πτυχή προς το κέντρο και βγάλτε κάθε στρώμα από εκεί. Στη συνέχεια, πατήστε μια πτυχή εναλλάξ στη μία πλευρά και στην άλλη μέχρι να φτάσετε στην τελευταία. Κρατήστε την τελευταία πτυχή επίπεδη, ώστε να κολλήσει στην λεία επιφάνεια αργότερα.

Υπέροχη ροζ άνθιση

τεχνητά λουλούδια χαρτί λουλούδια ροζ τριαντάφυλλο

6ο βήμα:

Αφού τελειώσετε με το λουλούδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταινία του ζωγράφου για να στερεώσετε το τεχνητό λουλούδι στον τοίχο. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πράσινο μαντήλι από το οποίο μπορείτε να κόψετε ένα κομμάτι για το πράσινο φύλλο.

Φιλική προς το περιβάλλον ιδέα διακόσμησης

τεχνητά λουλούδια χαρτί λουλούδια ιώδες άνθος τριαντάφυλλο πράσινο φύλλο

Οι δημιουργίες τεχνητών λουλουδιών δεν είναι κατάλληλες μόνο ως ζωντανή διακόσμηση τοίχων. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για παράδειγμα ως πρωτότυπη διακόσμηση τραπεζιού ή ως δημιουργικό δώρο. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε όμορφα λουλούδια από απλά μαντήλια! Διασκεδάστε πολύ με αυτό!

Φρέσκα, ζωντανά χρώματα ανανεώνουν τους τοίχους σας

τεχνητά λουλούδια χαρτί λουλούδια άνθη πορτοκαλιάς πράσινο φύλλο

Χρησιμοποιήστε διαφορετικές αποχρώσεις και υφές!

τεχνητά λουλούδια χαρτί λουλούδια χαρτί τριαντάφυλλα πολύχρωμα μαντήλια

Προσκαλέστε τη χαρά της ζωής στο σπίτι σας!

τεχνητά λουλούδια χαρτί λουλούδια διακόσμηση τοίχου πολύχρωμα λουλούδια