τα mansards ζουν σε δοκάρια στην οροφή

Το μυστικό της εσωτερικής ισορροπίας

Έχετε εφεύρει ένα ιερό για εσάς, όπου μπορείτε να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας. Πού κρύβεται το μυστικό της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και ιδιωτικής ζωής; Η ψυχική ηρεμία έχει ένα τίμημα; Όλοι κάνουν συχνά τέτοιες ερωτήσεις. Βρήκα την απάντηση για μένα προσωπικά … Το να ζεις σε μια όμορφη, ζεστή σοφίτα μπορεί να είναι το κλειδί για τον εσωτερικό σου εαυτό.

Παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικές φρέσκες ιδέες για εσάς, έτσι ώστε το αύριο μας να προσφέρει καλύτερες προοπτικές.

Γιατί πρέπει να ζείτε σε σοφίτα;

mansards κατοικούν φωτιστικό δαπέδου

μανσάρδες κατοικούν σε κεκλιμένα δοκάρια

Παρά τον περιορισμένο χώρο, τα διαμερίσματα στη σοφίτα φαίνονται πάντα φιλόξενα. Απολαύστε τις γαλήνιες στιγμές με την οικογένειά σας. Το να πίνεις καφέ μπροστά στο παράθυρο μπορεί να μετατραπεί σε μια οικεία στιγμή. Απλα ΔΟΚΙΜΑΣΕ το!

Velux παράθυρο

 τα mansards κατοικούν έντονα

mansards κατοικούν floral ταπετσαρία

Σε γενικές γραμμές, τα διαμερίσματα στον τελευταίο όροφο έχουν παράθυρα Velux. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο όφελος για εσάς. Έχει αποδειχθεί ότι το φυσικό φως είναι απαραίτητο για την ευημερία μας, μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή μας και να μειώσει το άγχος. Τα παράθυρα Velux είναι μοναδικά στο στυλ τους και αν είστε τυχεροί θα απολαύσετε μια υπέροχη θέα!

Μείνετε ανενόχλητοι

τα mansards καταλαμβάνουν καθιστικό

Το να ζείτε σε μια σοφίτα βοηθά επίσης να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε ανενόχλητοι. Ο ιδιωτικός χρόνος θεωρείται πολυτέλεια αυτές τις μέρες. Περάστε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας!

Ειδικά για ελεύθερους επαγγελματίες

οι μανσάρδες κατοικούν σε ένα στρογγυλό τραπέζι με καρέκλες

τα mansards ζουν σε χώρους εργασίας

Ας πούμε ότι είσαι ελεύθερος επαγγελματίας! Η ζωή σε μια σοφίτα σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι φυσικό φως και μια άνετη καρέκλα.

Συνδυάστε τα όλα εντελώς

τα mansards κατοικούν σε πολύχρωμα έπιπλα

Θυμάστε τις αγαπημένες σας κουρτίνες; Μέχρι τώρα ήταν αδύνατο να το συνδυάσω με τα υπόλοιπα έπιπλα. Τώρα το πρόβλημα λύθηκε.

Πρόσθετα έπιπλα

τα mansards ζουν σε σκάλες με 2 κρεβάτια

τα mansards κατοικούν σε μοβ κρεβάτια

Σε τόσο μικρούς χώρους, πρέπει να είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί στο σχεδιασμό θεμάτων προσωπικού. Ακολουθούν μερικές ιδέες αποθήκευσης. Και η λέξη – πρόσθετα έπιπλα …

ειδυλλια

μανσάρ ξύλινο ταβάνι

Τι είδωλο! Χωρίς θόρυβο και χωρίς κίνδυνο πλημμύρας!

Άνετη γωνιά ανάγνωσης

τα mansards καταλαμβάνουν πολυθρόνες

mansards καταλαμβάνουν γωνιά ανάγνωσης

Οι κεκλιμένοι τοίχοι είναι ιδανικοί για τη δημιουργία μιας γωνιάς ανάγνωσης. Προσθέτοντας ράφια βιβλίων, περιοδικά και πολυθρόνες – όλα αυτά μπορούν να κάνουν τη μαγική φωλιά σας ακόμα πιο ζεστή.

Ρομαντικός αντίκτυπος

Μάνσαρντ κατοικούν λευκό ταβάνι

μανσάρδες κατοικούν κάτω από τον ουρανό

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να κοιμηθούν ακριβώς κάτω από τα αστέρια. Όλα τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα. Αφήστε ένα κομμάτι ρομαντισμού στο δωμάτιο και βυθιστείτε στον κόσμο της αγάπης με τον σύντροφό σας. Το φεγγαρόφωτο θα σας χαϊδέψει τα μάτια …. όμορφα!

Έχετε ήδη αποφασίσει να ζήσετε σε σοφίτα; Σίγουρα το κάνω!!!

Πηγή: Stroitelni.bg