σκανδιναβικό σχεδιασμό κρεβατοκάμαρα ιδέες κρεβάτι

15 γοητευτικές ιδέες για σκανδιναβικό σχεδιασμό κρεβατοκάμαρας

Σύμφωνα με τη Wikipedia, τα σκανδιναβικά μοντέρνα σχέδια ανάγονται στη δεκαετία του ’50 του περασμένου αιώνα. Προέρχονται και εξαπλώνονται κυρίως στη Δανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Φινλανδία.

Αυτή η κίνηση μπορεί να οριστεί ως απλή, μινιμαλιστική και λειτουργική.

Μεταξύ άλλων, αυτός ο σχεδιασμός βασίζεται στην ιδέα ότι το όμορφο και λειτουργικό σχέδιο δεν πρέπει να είναι προσβάσιμο μόνο στους πλούσιους. Πάνω απ ‘όλα, όμως, αυτή η τάση χαρακτηρίζεται από νεωτερικότητα και λειτουργικότητα.

Μετά από αυτήν την εισαγωγή, πιστεύουμε ότι θα καταλάβετε πολύ καλύτερα τα επόμενα 15 παραδείγματα σκανδιναβικού σχεδιασμού. Δεν είναι μόνο απλά από άποψη σχεδίου και σχήματος, αλλά και μινιμαλισμού και λειτουργικότητας. Βασικά, αυτό είναι το μόνο που θα χρειαστείτε για ένα καλό σχέδιο στο σπίτι?

Boise Modern υπνοδωμάτιο

Σκανδιναβικός σχεδιασμός για να διακοσμήσετε πλήρως το υπνοδωμάτιο

Το πλαίσιο κρεβατιού Ikea στο κυρίως υπνοδωμάτιο δημιουργεί μια εμφάνιση σκανδιναβικού στιλ. Χαλί με ρίγες, χρυσό μαξιλάρι και τραπέζι Componibilli παρέχουν την απαραίτητη διακόσμηση σε αυτόν τον απαλό χώρο.

Γέφυρα εξοχικό σπίτι

σκανδιναβικό ντιζάιν μινιμαλιστικά έπιπλα κρεβατοκάμαρας

Η σκίαση του χώρου εδώ μαζί με το κεφαλάρι κάνουν το Σκανδιναβικό να φαίνεται ακόμα πιο υπέροχο.

Καναδική εξοχική κατοικία

Έπιπλα κρεβατοκάμαρας σκανδιναβικού σχεδιασμού από ξύλινο δάπεδο

Το κρεβάτι στην κύρια κρεβατοκάμαρα ήταν αρχικά κατασκευασμένο από ελαφρύ πεύκο. Το ζευγάρι το έκανε πιο σκοτεινό.

Έφεραν τη λευκή κόμμωση από την Αφρική.

Κατοικία Corona Del Mar

Τα υπνοδωμάτια με σκανδιναβικό ντιζάιν είναι κλασικά κομψά και φωτεινά

Αλλά αυτό φαίνεται υπέροχο! Η μπλε απόχρωση με το λευκό είναι απαλή και απαλή. Αγαπάμε το κρεβάτι. Αυτό το δωμάτιο είναι πραγματικά ξεχωριστό.

Έδρα Χιούστον

Η κρεβατοκάμαρα με σκανδιναβικό ντιζάιν διαθέτει πλήρως καταστήματα από ξύλινο πάτωμα

Αυτό το κυρίως υπνοδωμάτιο βλέπει σε ένα πάρκο. Αυτό είναι πάντα καλό, έτσι δεν είναι; Μετά τη θέα σε λίμνη ή νερό, νομίζω ότι αυτές είναι οι δύο καλύτερες επιλογές!

Εξοχικό σπίτι του Μίσιγκαν

σκανδιναβικό σχέδιο μινιμαλιστικές ιδέες υπνοδωματίου καθαρές γραμμές

Βρείτε κάτι που δεν σας αρέσει εδώ και ενημερώστε με! Θα σε καταλάβω … Γιατί αυτό το δωμάτιο είναι περισσότερο σαγηνευτικό παρά άνετο.

Διαμέρισμα στο Μόντρεαλ

Σκανδιναβικός σχεδιασμός υπνοδωμάτιο με πλήρες σετ μινιμαλιστικό μοτίβο κλινοσκεπασμάτων

Αυτό το μινιμαλιστικό υπνοδωμάτιο αντανακλά το σκανδιναβικό στυλ του Högdahl, με απαλά λευκά κλινοσκεπάσματα και ζεστά φώτα που τονίζουν τον τοίχο από τούβλα.

Ολλανδικό υπνοδωμάτιο

σκανδιναβικός σχεδιασμός μινιμαλιστικός μοντέρνος σχεδιασμός τοίχου υπνοδωματίου

Το ζευγάρι στην κρεβατοκάμαρα ακολουθεί επίσης την ασπρόμαυρη παλέτα χρωμάτων. Αντί να καλύψετε τον τοίχο με ταπετσαρία, χρησιμοποιήθηκαν δύο λωρίδες στο παρελθόν. Δημιουργήθηκε μια συμμετρική σύνθεση που λειτουργεί ως κεφαλάρι.

Rasteu

σκανδιναβικό σχέδιο ρουστίκ μινιμαλιστικές ιδέες κρεβατοκάμαρας

Όλα αυτά τα αυθεντικά καλούπια οροφής έχουν βαφτεί και αποσταλεί για να τονίσουν τα βασικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής του σπιτιού. Η παλέτα ουδέτερων υλικών και γήινων αποχρώσεων λειτουργεί υπέροχα με τα μοντέρνα έπιπλα.

Σκανδιναβικό συμπαγές διαμέρισμα στο Λονδίνο

υπνοδωμάτιο σκανδιναβικά έπιπλα σχεδιασμός ταπετσαρίες τοίχου φώτα μοτίβο

Ο σκανδιναβικός σχεδιασμός είναι κυρίως αναγνωρίσιμος εδώ στο κεφαλάρι. Νομίζω ότι η χρήση του χαρτιού τοίχου σε αυτό το δωμάτιο είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Οι λευκές και μπλε αποχρώσεις κάνουν σίγουρα αυτό το δωμάτιο πιο ελκυστικό.

South googee house

σκανδιναβικός σχεδιασμός μινιμαλιστικές ιδέες κρεβατοκάμαρας κρεβατάκι κρεβατιού από ξύλο

Σε αυτό το κύριο υπνοδωμάτιο βλέπουμε έναν τοίχο από κουδούνια. Περιέχει ένα άλλο που είναι μικρότερο. Εάν τα ανοίξετε, μπορείτε να μπείτε στο βεστιάριο μέσω αυτών.

Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε διαφορετικό διαμέρισμα εκεί. Υλικό που μοιάζει με ξύλο έχει χρησιμοποιηθεί στους τοίχους και αυτό δίνει στο σπίτι μια γήινη αίσθηση.

Οι βαρείς τσιμεντένιοι τοίχοι κρέμονται από το ταβάνι σαν πλαϊνά φώτα και τα γκρι αξεσουάρ δημιουργούν μια ονειρική αίσθηση.

Σπίτι της πόλης Bohdan

ιδέες κρεβατοκάμαρας διακόσμηση τοίχου κρεβατιού ξύλινο δάπεδο τοίχο από τούβλα τοίχο χρώμα γκρι

Εδώ είναι ένα άλλο απίστευτα καθαρό υπνοδωμάτιο. Φαίνεται μοντέρνο και μινιμαλιστικό. Οι γκρι και λευκοί τοίχοι κάνουν το έργο τέχνης το επίκεντρο.

Χορήγηση

Σκανδιναβικό στυλ εσωτερικού μινιμαλιστικού σχεδιασμού τοίχου υπνοδωματίου

Η παλέτα χρωμάτων αυτού του υπνοδωματίου στο Βανκούβερ είναι πραγματικά ωραία. Είναι απλό και πολύ κομψό.

Με θέα τον ωκεανό

σκανδιναβικό σχέδιο έπιπλα κρεβατοκάμαρας δάπεδο χαλί

Εδώ βλέπουμε το σχέδιο παζλ. Κομμάτια από ξύλο κερασιάς ταιριάζουν μεταξύ τους σαν παζλ. Είναι ένα έργο τέχνης από μόνο του.

Σύγχρονο υπνοδωμάτιο στο Βανκούβερ

Μινιμαλιστικό υπνοδωμάτιο σκανδιναβικού στιλ πλήρως εντοιχισμένη ντουλάπα

Μας αρέσει η μακριά καρέκλα στο τέλος αυτού του κρεβατιού. Τα χρώματα επίσης! Η Kelly Deck Design έκανε εξαιρετική δουλειά σε αυτό το υπνοδωμάτιο. Το αγαπάμε!

Η έννοια του σκανδιναβικού σχεδιασμού ήταν το αντικείμενο πολλών συζητήσεων εκείνη την εποχή. Έχει επίσης προβληθεί σε πολλές εκθέσεις και ατζέντες μάρκετινγκ τα τελευταία 50 χρόνια. Τα περισσότερα δημοκρατικά χαρακτηριστικά αυτού του κινήματος πέρασαν από αλλαγές και μπορούν επίσης να φανούν στις περισσότερες σύγχρονες σκανδιναβικές και διεθνείς κατευθύνσεις σχεδιασμού.

Ελπίζουμε λοιπόν ότι θα απολαύσετε τις εικόνες εδώ και θα αντλήσετε έμπνευση από αυτές!

Ελπίζουμε να το απολαύσετε!