ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Cottage de Bordeaux λευκός τοίχος από τούβλα

Συμβουλές επίπλωσης – de Bordeaux Landhaus συνδυάζει όμορφες υφές και περίεργους εσωτερικούς χώρους

Στο σημερινό άρθρο θέλουμε να σας δώσουμε μερικά χρησιμοποιώντας ένα υπέροχο εξοχικό σπίτι Συμβουλές εγκατάστασης παρουσιάζω. Το De Bordeaux είναι μια μοντέρνα κατοικία στο Μόντρεαλ του Καναδά, του οποίου ο εσωτερικός σχεδιασμός συνδυάζει το διαχρονικό με το σύγχρονο στιλ.

Το εσωτερικό είναι συναρπαστικό γιατί αντανακλά έναν ενδιαφέρον κόσμο αντίθεσης υφών.

Πολυτελές ανοιχτό σχέδιο όπου αισθάνεστε εξαιρετικά άνετα

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Κόκκινη πολυθρόνα Cottage de Bordeaux

Σε αυτό το διαμέρισμα, σχεδιασμένο από τον Boom Town, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει μια διάταξη ρουστίκ υλικών. Χρησιμοποιήθηκαν τόσο κομψά που δημιουργήθηκε ένα μοναδικό εσωτερικό σχέδιο. Αν και οι αποχρώσεις που χρησιμοποίησε ο σχεδιαστής για το φόντο είναι σε μεγάλο βαθμό ουδέτερες, οι ζωντανές αποχρώσεις έρχονται από μόνα τους και προσθέτουν ένα συναρπαστικό στοιχείο έκπληξης στο σύνολο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας χώρος διαβίωσης που εντυπωσιάζει με την ατομικότητα και τη μοναδική προσωπική του αίσθηση.

Λεπτό εσωτερικό αρωματισμένο με πιο φρέσκες αποχρώσεις

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Cottage de Bordeaux ενιαίο σχέδιο

Ο κάτω όροφος περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία, γραφείο και μοντέρνα κουζίνα. Κάθε δωμάτιο συγχωνεύεται στο άλλο, οπότε πρόκειται για ένα ανοιχτό σχέδιο διαβίωσης. Ένα κομψό τμήμα, σχεδιασμένο με κορμούς δέντρων, αντιπροσωπεύει ένα οπτικό διαχωριστικό δωματίου και οδηγεί στο μικρό χώρο εργασίας, ο οποίος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εξειδικευμένο πρωινό εάν είναι απαραίτητο.

Ο χώρος εργασίας, ο οποίος μπορεί επίσης να είναι μια θέση για πρωινό, φαίνεται ιδιαίτερα κομψός και όμορφα σχεδιασμένος

ιδέες επίπλωσης Cottage de Bordeaux μαύρο σκαμπό στο χώρο εργασίας

Το σαλόνι χαρακτηρίζεται από μερικά εσωτερικά στοιχεία που προσελκύουν μεγάλη προσοχή. Ράφια τοίχου με λείες πόρτες σε ασπρόμαυρο, ζεστό μαύρο καναπέ, το εικονικό τραπεζάκι σαλονιού Isamu Noguchi και η παιχνιδιάρικη κόκκινη πολυθρόνα και ο κόκκινος καναπές του Pierre Paulin είναι τα έπιπλα που αποτελούν το σαλόνι.

Κομψός σχεδιασμός σαλονιού, όπου το λευκό, το μαύρο, το γυαλί και το κόκκινο έχουν συνδυαστεί τέλεια

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Cottage de Bordeaux σαλόνι λευκό χαλί

Η εξαιρετικά κομψή τραπεζαρία με ακρυλικές καρέκλες βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην κουζίνα και οι ξύλινες επιφάνειες προσδίδουν στο δωμάτιο μια κομψή ζεστή εμφάνιση.

Ο κάτω όροφος της εξοχικής κατοικίας

συμβουλές επίπλωσης Cottage de Bordeaux εσωτερική κουζίνα

Ο λευκός τοίχος από τούβλα κάνει το εσωτερικό να φαίνεται πιο ελκυστικό

συμβουλές επίπλωσης Cottage de Bordeaux τραπεζαρία κουζίνα διαφανείς καρέκλες

Ένας λευκός τοίχος από τούβλα με τζάκι διπλής όψης είναι το παράξενο σημείο εστίασης στο ενιαίο σχέδιο, ενώ η αστραφτερή σκάλα με ξύλινα, επιτοίχια σκαλοπάτια οδηγεί στα ιδιωτικά δωμάτια.

Αυτό το εξοχικό σπίτι έχει μια ζεστή, φυσική εμφάνιση. Ο συνδυασμός ρουστίκ υλικών συμβάλλει σε αυτό

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Γυάλινο κιγκλίδωμα σκάλας Cottage de Bordeaux

Τα ιδιωτικά δωμάτια βρίσκονται στον δεύτερο όροφο

συμβουλές επίπλωσης Cottage de Bordeaux εσωτερικό φρέσκο

Μέσα από γυάλινα κάγκελα μπορείτε να κοιτάξετε κάτω στον κάτω όροφο

συμβουλές επίπλωσης Cottage de Bordeaux Montreal δεύτερος όροφος

Ο σχεδιασμός του μπάνιου είναι φρέσκος και ζωντανός. Οι πράσινες επιφάνειες, τα φυτά και οι επιφάνειες καθρέφτη δημιουργούν μια ζωντανή ατμόσφαιρα στο μπάνιο

συμβουλές επίπλωσης Σχεδιασμός μπάνιου Cottage de Bordeaux Montreal

Θαυμάσια χρήση χρωμάτων προφοράς, υπέροχες εσωτερικές προσθήκες και ενδιαφέροντα σχέδια συνδυάζουν και μετατρέπουν αυτή την κατοικία σε μια υπέροχη όαση ηρεμίας και άνεσης.