πλωτό κρεβάτι κοινή μεταλλική σοφίτα

Πλωτό κρεβάτι: αναγκαιότητα και απόλαυση στο μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

Πλωτό κρεβάτι, κούνια βεράντας, αιώρα – όλα αυτά στον κήπο εξασφαλίζουν ειρήνη, γαλήνη και αρμονία. Τα τελευταία χρόνια, ο σχεδιασμός συχνά προσπαθεί να τα συνδυάσει μεταξύ τους. Υπάρχουν μοντέλα στα οποία δεν μπορεί να εκχωρηθεί με ακρίβεια αυτό που είναι, αφού πρόκειται για υβρίδια.

Τι είναι λοιπόν ένα πλωτό κρεβάτι; Πρόκειται για μια πλωτή κατασκευή πάνω στην οποία μπορείτε να ξαπλώσετε και να κοιμηθείτε. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μερικές συναρπαστικές λύσεις αυτού του είδους. Πολλά έχουν σχεδιαστεί για εξωτερική χρήση σύμφωνα με την εποχή.

Ζεν διάθεση

πλωτά κρεβάτια-ζεν-κήπος-λιμνούλες-τριαντάφυλλα

Εδώ έχουμε ένα υπέροχο πλωτό κρεβάτι, το οποίο είναι σύμβολο χαλάρωσης και ηρεμίας. Έχετε ένα χαλί από πράσινο βρύα από κάτω και επίσης μια διακοσμητική λίμνη. Ένα ευγενές και σίγουρα εξαιρετικά υγιεινό δείπνο μπορεί να σερβιριστεί δίπλα του.

Ινδική σκηνή

πλωτό-κρεβάτι-ινδικό-κρεμαστό κρεβάτι

Εδώ είναι το πρώτο σημερινό υβρίδιο. Είναι ένα μείγμα από ινδικό και πλωτό κρεβάτι. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να χαλαρώσουν και να εκπληρώσουν το παιδικό τους όνειρο ταυτόχρονα.

Ευγενές πλωτό διπλό κρεβάτι

πλωτό-κρεβάτι-κρεμασμένο-στρώμα-μαξιλάρι-σχοινιά

Τώρα καταλήγουμε σε κάτι που σίγουρα μπορεί να ωφελήσει τη διάθεση σε ένα ρομαντικό υπνοδωμάτιο σχεδιασμένο για δύο άτομα. Κρεμασμένο ελαφρώς πάνω από το πάτωμα, μινιμαλιστικό, πρωτότυπο και με αδιαμφισβήτητη σχεδίαση σχεδιασμού, αυτό μπορεί να είναι το πλωτό κρεβάτι για πολλούς ανθρώπους.

Κάτι για το δωμάτιο των επισκεπτών

πλωτό-κρεβάτι-μεταλλικό-σχοινί-κρεμαστή-κατασκευή

Θέλετε να εξοπλίσετε ένα στενό χώρο όπως τα δωμάτια; Αλλά σίγουρα θέλετε η διαμονή των καλεσμένων σας να είναι αξέχαστη και μοναδική παρά τις πιο περίπλοκες συνθήκες; Γιατί να μην ενσωματώσετε ένα υπέροχο πλωτό κρεβάτι. Ακόμη και σε απλή μορφή, αυτό θα μπορούσε να διαδώσει μια μοναδική και αδιαμφισβήτητη διάθεση.

Διπλό κρεβάτι με πλωτό διπλό επίπεδο

πλωτό κρεβάτι-ξύλινο πλαίσιο δύο επιπέδων

Τα διπλά κρεβάτια έχουν πολλές διαφορετικές έννοιες. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις ιδέες άλλων τύπων μοντέλων. Εδώ έχουμε ένα ανώτερο επίπεδο που δημιουργήθηκε ως πλωτό κρεβάτι.

Ευγενής και ρουστίκ

πλωτό-κρεβάτι-σχοινιά-ξύλινες σανίδες-κροσέ-λευκό-κουβέρτα

Αυτή η λύση είναι αριστοκρατική και ρουστίκ με έναν πολύ μοντέρνο τρόπο. Βασίζεται στην αντίθεση μεταξύ της φαινομενικά τραχής κατασκευής άνισων μακριών δοκών και των χιονισμένων, ζεστών υφών με τις οποίες ήταν διακοσμημένο.

Μινιμαλισμός στη βεράντα

πλωτό-κρεβάτι-βεράντα-μεταλλικές αλυσίδες

Εδώ έχουμε ένα απόσπασμα που προτείνει μια υπερσύγχρονη αρχιτεκτονική αντίληψη. Αυτό φαίνεται να εστιάζει στην απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού. Φαίνεται να επιπλέεις στο επίπεδο των δέντρων στο δάσος. Έτσι τα παιδιά αναπνέουν στο έπακρο τη ζωή!

Πλωτό κρεβάτι που φαίνεται να πέφτει από το ταβάνι

Ακούσαμε για ένα κρεβάτι που μπορεί να διπλωθεί και να διπλωθεί. Τι είδους σύγχρονος μηχανισμός είναι αυτός, παρακαλώ; Το κρεβάτι είναι κρυμμένο στην κουβέρτα. Αφού το ανοίξετε, μπορείτε να επιπλέετε υπέροχα με αυτό, σωστά?

Πλωτό κρεβάτι στον τοίχο

πλωτό-κρεβάτι-υπνοδωμάτιο-μοντέρνος σχεδιασμός

Αυτή είναι επίσης μια πολύ μοντέρνα και δημοφιλής κατασκευή αυτή τη στιγμή. Εδώ το πλωτό κρεβάτι είναι προσαρτημένο στον τοίχο. Όλα λοιπόν στο δωμάτιο φαίνονται πιο ευάερα και πιο ανοιχτά.

Πλωτό κρεβάτι βιομηχανικού στυλ για το σπίτι και τη βεράντα

πλωτό-κρεβάτι-μέταλλο-αλυσίδες-σχοινιά-ξύλινες σανίδες-λευκά-λινά

Στο τέλος έχουμε δύο παραδείγματα, με μινιμαλιστική και βιομηχανική εμφάνιση. Όπως μπορείτε να δείτε καθαρά, πρόκειται για μια ιδέα που λειτουργεί υπέροχα σε ένα εσωτερικό δωμάτιο, αλλά και σε μια βεράντα!

Χαλαρώστε σε καλή παρέα

βεράντα με πλωτό κρεβάτι