Λύσεις εξοικονόμησης χώρου για μικρές κουζίνες

Στις σύγχρονες κουζίνες, ο συνδυασμός μοντέρνας αισθητικής και ευφυούς λειτουργικότητας είναι πολύ σημαντικός. Αυτή η τάση συμβολίζεται από ένα άγγιγμα μινιμαλιστικής μαγείας, την οποία βιώνει κανείς εν όψει της λεπτής κουζίνας από το Elmar.

Αυτή η πολύ έξυπνα κατασκευασμένη κουζίνα σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών.

Είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλο για μικρά διαμερίσματα στην πόλη.

Πολλές κουζίνες σε κάνουν να πέσεις στο χάος της ανοργάνωτης μαγειρικής. Στο Slim όλα εξαρτώνται από την τάξη, την πολυλειτουργικότητα, την πρακτικότητα και το σθένος!

Το πιο εξαιρετικό χαρακτηριστικό της κουζίνας είναι ότι ενσωματώνει εξαιρετικά νέες τεχνολογίες που φέρνουν το μέγιστο από την κουζίνα σας. Ο εξοπλισμός όπως το τραπέζι Easy, το συρόμενο τραπέζι, το νησί κουζίνας Monoblocco και το πτυσσόμενο τραπέζι σας βοηθούν να βγάζετε τους χώρους εξυπηρέτησης και εργασίας μόνο όταν τους χρειάζεστε.

Δημιουργήστε μια μικρή κουζίνα

Η αυθεντική κουζίνα Elmar περιλαμβάνει επίσης ένα επεκτάσιμο σύστημα τραπεζαρίας. Μας έκανε επίσης μεγάλη εντύπωση το dulcimer, το οποίο εξαφανίζεται στο νησί της κουζίνας όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Οι μικρές διαστάσεις της κουζίνας εξασφαλίζουν επίσης ότι θα χρειαστείτε πολύ λίγο χώρο για να το χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά κάθε μέρα.

Εκτός από τα διακοσμητικά στοιχεία που γλιστρούν και εξαφανίζονται εύκολα, η κουζίνα προσφέρει επίσης πλωτά ράφια και κρυμμένα ντουλάπια που χρησιμεύουν επίσης ως όμορφες περιοχές προβολής. Δημιουργήθηκαν για να ταιριάζουν καλά με το δικό σας σχέδιο σπιτιού.

 Λευκό μπλοκ κουζίνας

Ράφια τοίχου – ξύλινο φόντο

Φουτουριστικός και συμπαγής σχεδιασμός

Πτυσσόμενο τραπέζι ως τραπέζι φαγητού

Το μαύρο αμπαζούρ φαίνεται εντυπωσιακό εδώ

Μείγμα υφών και χρωμάτων

Σκαμπό κουζίνας μπροστά από το πτυσσόμενο τραπέζι

Ενσωματωμένο ντουλάπι κουζίνας

Επιτραπέζιος πάγκος κουζίνας