γκαράζ που μετατράπηκε σε ενιαίο χώρο τοίχου

Μετατροπή του γκαράζ

Έχετε μια απομειωμένη αποθήκη που θέλετε να μετατρέψετε σε έναν υπέροχο χώρο ψυχαγωγίας; Εδώ έχουμε ένα υπέροχο παράδειγμα για εσάς!

Έχουν μετατρέψει ένα λίγο χρησιμοποιημένο γκαράζ σε ένα τέλειο μέρος για να κάνουν παρέα παιδιά και έφηβοι. Ακολουθήστε τα βήματα μαζί μας για να αφαιρέσετε την ακαταστασία και να προσθέσετε στυλ και γιορτή.

Η πράσινη-πορτοκαλί παλέτα χρωμάτων είναι φιλική για παιδιά και νέους. Έχετε να κάνετε με τόνους και φώτα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1960. Ξύλινα πατώματα, ράφια τοίχου και ο μεγάλος καναπές προσδίδουν στο γκαράζ χαρακτήρα που μοιάζει με δωμάτιο.

Timeρα για πρωινό – γκαράζ που μετατράπηκε σε καθιστικό

γκαράζ που μετατράπηκε σε άνετο περιβάλλον

Δείτε αυτή τη μικρή κουζίνα, η οποία διαθέτει ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και αυτόματο μηχάνημα αυτόματης πώλησης κερμάτων. Αυτή είναι μια ζώνη σνακ στην οποία μπορούν να κρέμονται πεινασμένες ορδές. Λεπτομέρειες όπως τα ντουλάπια που έχουν κατασκευαστεί για μέτρηση, οι επιφάνειες εργασίας της κουζίνας και ο πίσω τοίχος από ψηφιδωτά πλακάκια βοηθούν στη διασφάλιση ότι Το γκαράζ μετατράπηκε σε χώρο διαβίωσης μοιάζει περισσότερο με δωμάτιο.

Ετοιμος για παιχνίδι

γκαράζ μετατράπηκε σε ζωτικό χώρο πορτοκαλί έντεχνα

Εδώ έχετε επίσης μια μεγάλη σειρά ταινιών τοίχου. Εκεί μπορείτε να δείτε ένα σύστημα ραφιών, μαξιλάρια δαπέδου και πίνακες ζωγραφικής. Η τηλεόραση επίπεδης οθόνης εγκαταστάθηκε σε υψηλό σημείο, εξασφαλίζοντας έτσι καθαρή θέα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μοντέρνος εξοπλισμός φωτισμού έχει εγκατασταθεί μπροστά από τους καθρέφτες για να παρέχει μεγαλύτερη φωτεινότητα. Όταν η πόρτα του γκαράζ είναι κλειστή, το δωμάτιο δεν παίρνει πολύ φως. Οι καθρέφτες αντανακλούν το φως από την επίπλωση πίσω στο δωμάτιο.

Έξυπνες επιλογές αποθήκευσης

γκαράζ-σε-σαλόνι-χώρος-μετατράπηκε-ράφια-τοίχος

Τα ράφια στα ντουλάπια δημιουργούν ένα χώρο στον οποίο μπορείτε να οργανώσετε παιχνίδια, παιχνίδια και ηλεκτρικό εξοπλισμό.

Στο τραπέζι

Ο πίνακας που φαίνεται εδώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Μπορεί να είναι σνακ μπαρ ή επιπλέον καθιστικό για εφήβους. Σε όλες τις περιπτώσεις, εξοικονομείτε χώρο με αυτό και τους πίνακες που παρέχονται. Είστε έτοιμοι για χρήση.

Μετατροπή του γκαράζ

γκαράζ που μετατράπηκε σε σετ επίπλων χώρου διαβίωσης

Εάν βρεθείτε σε ένα γκαράζ που φαίνεται γεμάτο, η μετατροπή του σε μια ζωντανή προσθήκη στο σπίτι σας είναι μια καλή ιδέα.

Πρόβλημα: το κρύο

Ανάλογα με τον τρόπο κατασκευής του γκαράζ, μπορεί να μην έχει επαρκή μόνωση και η θερμοκρασία μπορεί να υπαγορεύει πόσο καιρό θα χρησιμοποιηθεί. Ο κλιματισμός μπορεί να διατηρήσει την ατμόσφαιρα ζεστή.

Στο άλλο επίπεδο – το παλιό γκαράζ μετατράπηκε σε χώρο διαβίωσης

Τα περισσότερα πατώματα γκαράζ είναι υπό γωνία απέναντι από την πόρτα και έτσι παρέχουν αποστράγγιση.

Να είστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση καθώς σχεδιάζετε τα ντουλάπια και το πάτωμα

γκαράζ που μετατράπηκε σε ρολό τραπεζιού σαλονιού

Απόκλιση πόρτας

Πολλές πόλεις χρειάζονται άδεια για να αφαιρέσουν την πόρτα του γκαράζ. Αντί να τα αφαιρέσετε, χρησιμοποιήστε τα. Βάψτε το εσωτερικό σαν τοίχο και ανοίξτε την πόρτα τις ζεστές μέρες.

Μελλοντική χρήση

Εδώ είναι ένας άλλος καλός λόγος για να κρατήσετε την πόρτα του γκαράζ ανέγγιχτη. Μπορεί κανείς να μεταπωλήσει. Το γκαράζ μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας από αυτή την άποψη.

Πριν αλλάξετε κάτι, θα πρέπει να το συζητήσετε με έναν πράκτορα