Φτηνές έτοιμες κουρτίνες με αναστατωμένες αέρινες κουρτίνες λευκές

Αντιστοίχιση προκατασκευασμένων κουρτινών για τα διαφορετικά δωμάτια

Αποφασίσατε για προκατασκευασμένες κουρτίνες; Αυτό διευκολύνει τα πάντα, αλλά δεν λύνει όλες τις ερωτήσεις που σχετίζονται με αυτό. Επειδή οι ταιριαστές προκατασκευασμένες κουρτίνες μαλακώνουν πολύ από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με αυτό.

Οι προκατασκευασμένες κουρτίνες που πρόκειται να επιλέξετε έχουν θεμελιώδη σημασία για τη μελλοντική εμφάνιση του σπιτιού σας. Καθορίζουν επίσης την ατμόσφαιρα. Τελικά, καθορίζουν επίσης το επίπεδο της ιδιωτικής ζωής. Αυτό είναι ίσως μια από τις πιο σημαντικές πτυχές για την ευημερία μας στο σπίτι.

Επιλογή προκατασκευασμένων κουρτινών σε σχέση με τα έπιπλα

έτοιμες κουρτίνες με μπούκλα κορδέλα λιλά λουλουδάτο μοτίβο

Οι προκατασκευασμένες κουρτίνες που θα επιλέξετε θα πρέπει να συμπληρώνουν το συνολικό αποτέλεσμα του εσωτερικού σχεδιασμού. Για παράδειγμα, αν έχετε πολύχρωμα έπιπλα, χαλιά και πολύχρωμα αξεσουάρ, είναι καλύτερο να επιλέξετε μονόχρωμες κουρτίνες. Αυτό θα αποτρέψει το δωμάτιο από το να είναι πολύ ακατάστατο και ανοργάνωτο.

Φυσικά υφάσματα

σκούρο ροζ φτηνές έτοιμες κουρτίνες με μεταξωτή κορδέλα για μπούκλες

Εάν επιλέξετε προκατασκευασμένες κουρτίνες, συχνά κάνετε ένα ριζικό λάθος. Κάποιος αφήνει τον εαυτό του να παρασυρθεί από τη γοητευτική εμφάνιση και παραμελεί τη σημαντική πτυχή του υλικού. Ποντάρετε σε ελαφρώς υψηλότερη τιμή. Εκτός από την υπέροχη και υπέροχη εμφάνιση, δώστε στον εαυτό σας μια υπέροχη υφή. Πάνω απ ‘όλα, εννοούμε ότι επιλέγετε φυσικά υφάσματα. Μεταξύ άλλων, αυτά είναι επίσης εξαιρετικά για την υγεία σας.

Το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι η συντήρηση. Δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με αυτό και να το καθαρίζετε πάντα στεγνά.

Το μέγεθος των παραθύρων και οι προκατασκευασμένες κουρτίνες

Φθηνή έτοιμη κουρτίνα με μπούκλα κορδέλα ανοιχτό μπλε

Όταν επιλέγετε κατάλληλες κουρτίνες, σίγουρα δεν πρέπει να αμελήσετε και αυτήν την πτυχή. Όσο μικρότερα είναι τα ανοιχτά ανοίγματα, τόσο πιο απλό θα πρέπει να είναι το σχήμα των κουρτινών. Εάν οι χώροι είναι ζοφεροί, σκεφτείτε πιο ελαφριά forehands. Οι κουρτίνες που κατεβαίνουν στο πάτωμα ταιριάζουν με τα μεγάλα παράθυρα.

Σε αυτή την περίπτωση, σκεφτείτε έτοιμες σαρδέλες με άφθονο ντραπέ και μερικά στρώματα το ένα πάνω στο άλλο

έτοιμες κουρτίνες με κορδέλα για μπούκλες κόκκινο μπεζ

Επιπλέον, με τα ψηλά παράθυρα είναι δημοφιλές ότι οι προκατασκευασμένες κουρτίνες είναι μονόχρωμες. Τα βελούδινα υφάσματα είναι επίσης μια πολύ καλή και μοντέρνα λύση, έτσι θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε μια υπέροχη εμφάνιση στο δωμάτιο. Υφάσματα για τους τοίχους, διακοσμητικά μαξιλάρια, κατά προτίμηση από την ίδια υφή με τις προκατασκευασμένες κουρτίνες, είναι πάντα μια εξαιρετική λύση σε αυτές τις καταστάσεις.

Στο σαλόνι θα προτείναμε χρυσό, κόκκινο κρασί, πράσινο, καφέ, κόκκινο, μπεζ ως χρώματα. Τα μοτίβα, τα συμπαγή υφάσματα κάνουν μια πολύ κλασική εμφάνιση. Το Tulle θα έκανε το όλο πράγμα να φαίνεται πολύ πιο ευρύχωρο.

Προκατασκευασμένες κουρτίνες για το νηπιαγωγείο

Φθηνή προκατασκευασμένη κουρτίνα με μπούκλα κορδέλα παιδικό πράσινο

Εδώ θα πρέπει μάλλον να εστιάσετε στην απλότητα. Οι έτοιμες κουρτίνες για αυτό το δωμάτιο πρέπει να είναι λεπτές και διαφανείς. Έτσι το δωμάτιο θα φαίνεται άνετο και ευρύχωρο ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε προκατασκευασμένες κουρτίνες με μοτίβα από τα αγαπημένα παιχνίδια, βιβλία και ταινίες του μικρού σας. Όταν χωρίζετε, θα πρέπει να περιοριστείτε στο χωρισμό στα δύο.

Και πάλι, θα μπορούσατε να διακοσμήσετε τον τοίχο με ένα υπέροχο κομμάτι από το ίδιο ύφασμα

έτοιμες κουρτίνες με μπούκλα κορδέλα παιδικό δωμάτιο μπλε

Έτοιμες κουρτίνες για την κουζίνα

Φθηνή έτοιμη κουρτίνα με κορδέλα για μπούκλες ανοιχτό πράσινο φρέσκο

Whinnie the Pooh

τελειωμένες κουρτίνες με παιδικές κουρτίνες με κορδέλα για το κουίν

Εδώ οι προκατασκευασμένες κουρτίνες σας θα πρέπει να παρέχουν λιγότερα για τη διάθεση και περισσότερα για το άνοιγμα και τη φωτεινότητα. Το ύφασμα πρέπει ιδανικά να είναι τεχνητό. Έτσι μπορείτε να τα πλένετε πιο συχνά χωρίς να τα χαλάτε.

Το υπνοδωμάτιο

Φθηνή έτοιμη κουρτίνα με κορδέλα για μπούκλες, πράσινο ελιά

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε κάτι ενδιαφέρον. Η υφή πρέπει να είναι απαλή και, το καλύτερο από όλα, ευγενής. Γιατί οι κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο δεν πλένονται τόσο συχνά.

Ο χώρος εισόδου σε συνδυασμό με την κουζίνα

Ευνοϊκό σχέδιο χρωμάτων ουδέτερες προκατασκευασμένες κουρτίνες με πλισέ ταινία εισόδου γκρι

Διακοσμητικά και καλλιτεχνικά επιπλωμένα

εξοχικές φθηνές προ-κατασκευασμένες κουρτίνες με βολάν πολυθρόνες παραθύρων

Αυτο-ραμμένες πράσινες κουρτίνες για το σαλόνι

προκατασκευασμένες κουρτίνες με δερμάτινο καναπέ με μπούκλες καφέ

   Γυναικεία αίσθηση σε ροζ χρώμα

θηλυκό σχέδιο φθηνές έτοιμες κουρτίνες με σγουρή κορδέλα ροζ

Σμαραγδένιες βελούδινες κουρτίνες πράσινες

σμαραγδένιες πράσινες έτοιμες κουρτίνες με βελούδινα βολάν

Προκατασκευασμένες κουρτίνες με ταινία μπούκλας

έτοιμες κουρτίνες με κορδέλα και κουρτίνα