Ο αριθμός των εργαζομένων που εργάζονται από το σπίτι έχει αυξηθεί σημαντικά λόγω της κρίσης του κορονοϊού. Πάνω από το 20 τοις εκατό όλων των εργαζομένων στη Γερμανία ασκούν τώρα τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις μέσα από τους τέσσερις τοίχους τους. Το γραφείο στο σπίτι έχει γίνει όλο και πιο σημαντικό τους τελευταίους μήνες. Η ζήτηση για έπιπλα και κατάλληλους εσωτερικούς χώρους για το γραφείο του σπιτιού έχει αυξηθεί πάρα πολύ. Επειδή το all-end and end-all για κάθε γραφείο στο σπίτι είναι μια κατάλληλη εγκατάσταση. Κάθε εργαζόμενος που έχει εργαστεί από το σπίτι στο γραφείο του σπιτιού θα γνωρίζει τις δυσκολίες και θα επικεντρωθεί στα βασικά.

Δημιουργήστε ένα καθαρό γραφείο γραφείου στο σπίτι

Συνεπώς, είναι σημαντικό να διαχωρίσετε σαφώς το γραφείο του σπιτιού από τον άνετο χώρο καθιστικού όσον αφορά την επίπλωση και το στυλ. Το γραφείο του σπιτιού δεν πρέπει να μοιάζει με σπίτι, αλλά πρέπει να είναι πολύ πιο απλό και λειτουργικό. Μετά από όλα, χρειάζεστε μια συγκεντρωμένη και ευχάριστη ατμόσφαιρα για να εργαστείτε στο δικό σας γραφείο. Η επίπλωση του γραφείου στο σπίτι, για παράδειγμα, παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινή εργασία. Πολλοί εργαζόμενοι είναι εντελώς συγκλονισμένοι όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός γραφείου στο σπίτι σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. Ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει με μια σειρά από πρακτικές συμβουλές και κόλπα κατά το σχεδιασμό ενός γραφείου στο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατό να προσαρμόσετε κάθε χώρο εργασίας στους τέσσερις τοίχους σας τέλεια στις δικές σας απαιτήσεις, προκειμένου να υλοποιήσετε όλα τα έργα και τις εντολές εργασίας με οργανωμένο και τακτικό τρόπο.

Δημιουργήστε ένα σύγχρονο γραφείο στο σπίτι-r

Σχεδιάστε το σχεδιασμό του δωματίου απλά και κομψά

Τα περισσότερα γραφεία στη Γερμανία έχουν σχεδιαστεί σε κλασικά χρώματα όπως λευκό, γκρι ή μαύρο. Επειδή οι χώροι εργασίας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποσπούν την προσοχή και πρέπει μάλλον να είναι απλοί. Για να κάνετε τον σχεδιασμό του δωματίου απλό, αλλά με αυτό το σίγουρο, μπορείτε Πάνελ τοίχου και οροφής κάντε μια εξαιρετική επιλογή. Επειδή με τα πάνελ οροφής είναι δυνατό να σχεδιάσετε το γραφείο του σπιτιού πολύ καθαρά και τακτοποιημένα. Σε συνδυασμό με ένα μεγάλο γραφείο και μερικές επιλογές αποθηκευτικού χώρου, αυτό οδηγεί γρήγορα σε κομψή επίπλωση στο γραφείο του σπιτιού.

γραφείο σπιτιού μοντέρνο

Πρέπει να είναι πρακτικό

Τι ωφελεί το καλύτερο γραφείο στο σπίτι όταν το χάος ξεσπά γρήγορα και σχεδόν δεν υπάρχουν δυνατότητες οργάνωσης διαφορετικών εργασιακών διαδικασιών; Κατά συνέπεια, ένα γραφείο στο σπίτι πρέπει πάντα να σχεδιάζεται με πρακτικό τρόπο. Η λειτουργικότητα είναι στο προσκήνιο όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός γραφείου στο σπίτι. Εκτός από ένα μεγάλο γραφείο, ο χώρος εργασίας θα πρέπει επίσης να έχει μερικές επιλογές για Οργανώστε πιο εύκολα παραγγελίες και έργα. Είναι επίσης σημαντικό να διασφαλιστεί ότι ο σημαντικός εξοπλισμός γραφείου έχει μόνιμη θέση στο γραφείο του σπιτιού. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να αποφευχθούν οι μεγάλοι χρόνοι αναζήτησης.

κομψή ιδέα γραφείου στο σπίτι

Η σύγχρονη τεχνολογία κάνει τη διαφορά

Όχι μόνο η επίπλωση με τη μορφή γραφείων, καρεκλών γραφείου και ντουλαπιών αρχειοθέτησης μπορεί να απλοποιήσει σημαντικά την καθημερινή εργασία στο γραφείο. Η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει επίσης τη δομή των ροών εργασίας και την αποθήκευση σημειώσεων. Ένα πραγματικό βοήθημα είναι ένας φωνητικός βοηθός που είναι συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο και μπορεί να ζητηθεί πληροφορίες ανά πάσα στιγμή. Είναι επίσης δυνατό να κρατήσετε προσωπικές φωνητικές σημειώσεις, ώστε να μην ξεχαστεί τίποτα σημαντικό.

Δημιουργήστε ένα γραφείο στο σπίτι με έναν βοηθό φωνής

Οι επαφές με συναδέλφους και επιχειρηματικούς εταίρους πρέπει επίσης να ελέγχονται με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας. Έτσι ήταν οι κανονικές τηλεφωνικές κλήσεις χθες, στις μέρες μας πραγματοποιείται μια κλήση Skype στον επιχειρηματικό τομέα. Δείξτε στους επιχειρηματικούς σας εταίρους ότι εργάζεστε επαγγελματικά και ενημερωμένοι, μην αρνηθείτε στον εαυτό σας τη νέα τεχνολογία.

Δημιουργήστε το γραφείο του σπιτιού σας με σύγχρονες τεχνολογίες