Ο χρόνος της αφθονίας έχει από καιρό φτάσει στο αποκορύφωμά του. Ither το βλέπει κανείς και συμβάλλει στη βελτίωση του τρόπου ζωής του, ή προσθέτει όλο και περισσότερη ρύπανση στη γη με κάθε περαιτέρω αδιαφορία και τεμπελιά. Φυσικά μπορείτε να λάβετε μέρος σε πολλές καμπάνιες. Διαχωρίζετε τα σκουπίδια και δραστηριοποιείτε στην ανακύκλωση ρούχων, επισκευάζετε παλιά είδη και σπάνια αγοράζετε φθηνά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν για να μειωθεί έστω και ελάχιστα η παραγωγή αποβλήτων. Τα έξυπνα και δημιουργικά μυαλά αναπτύσσουν εποικοδομητικές ιδέες εδώ και δεκαετίες για το πώς να οργανώσουν τα σκουπίδια και ακόμη και να τα κάνουν χρήσιμα για την ανθρωπότητα. Η Γαλλίδα αρχιτέκτονας Clarisse Merlett είναι τόσο δημιουργική δημιουργός. Θα θέλαμε να μιλήσουμε για το καινοτόμο έργο τους και να δείξουμε στους αναγνώστες τι κοινό έχουν μεταξύ των ιδεών επίπλωσης και των παλιών ρούχων.

Η ανακύκλωση ρούχων υπερβαίνει αυτό που φοριέται και εμπνέει τους αρχιτέκτονες 

ανακύκλωση ρούχων δομικά στοιχεία ιδέες διακόσμησης δομικά στοιχεία από μπλουζάκια

Ενότητες ανακύκλωσης ρούχων και παραδείγματα επίπλωσής τους

Ως φοιτήτρια, ο στόχος της ήταν σαφής: να παράγει πρώτες ύλες που αλλιώς θα μόλυναν μόνο τον πλανήτη. Οι πρώτες σκέψεις αφορούσαν τη συσκευασία, τα πλαστικά ποτήρια και τα σερβίτσια μιας χρήσης. Και μετά μπήκε στο παιχνίδι το βαμβάκι. Ο νεαρός αρχιτέκτονας αναγνώρισε την τεράστια ποσότητα παλιών ρούχων και τις πολύτιμες ιδιότητες του βαμβακερού υφάσματος.

Η ανακύκλωση ρούχων εμφανίστηκε ως μια καλή πηγή υφαντικών πρώτων υλών, την οποία η κ. Merlett και η ομάδα της επεξεργάζονται σε δομικά στοιχεία.

Κλωστοϋφαντουργικά δομικά στοιχεία – μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον καινοτομία 

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά διακόσμηση ιδέες αρχιτέκτονας γαλλία τραπεζαρία ντεκό

Ένα δομικό στοιχείο αποτελείται κατά μέσο όρο από τρία ανακυκλωμένα μπλουζάκια. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα έξυπνα βήματα για την επίλυση του γιγαντιαίου προβλήματος των αποβλήτων στον πλανήτη μας. Τα απορρίμματα απορριμμάτων δεν ανακυκλώνονται μόνο σε πρακτική πρώτη ύλη, μπορούν επίσης να μειώσουν τον θόρυβο και να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία. Αυτό καθιστά τα νέα δομικά στοιχεία εντυπωσιακά και βιώσιμα δομικά υλικά. Χρησιμοποιούνται ήδη στην πράξη ως στοιχεία εσωτερικής διακόσμησης και μπορούν να αναγνωριστούν ως ανεξάρτητη φωτιά. Το όνομα FabBrick, για το οποίο θα ακούμε συχνά, είναι εξίσου μοντέρνο με τα ίδια τα δομικά στοιχεία.

Τα ανακυκλωμένα ρούχα σας προσφέρουν ένα δομικό υλικό που απορροφά τον ήχο και αποθηκεύει θερμότητα

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά deco ιδέες μπλε

Μειώστε τα απόβλητα και κατασκευάστε και εφοδιάστε με βιώσιμο τρόπο

Όσο πιο θλιβερό είναι το οικολογικό μας παρόν, τόσο πιο αισιόδοξο μπορεί να είναι το μέλλον. Γιατί η δημιουργική σκέψη δεν σταματά ποτέ και ο σύγχρονος άνθρωπος προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερη ζημιά στον πλανήτη. Η οικολογική πλευρά είναι ένα σημαντικό μέρος κάθε δημιουργικού επαγγέλματος αυτές τις μέρες. Είτε αναπτύσσεστε βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, είτε εργάζεστε για αποτελεσματικές λύσεις στα υπάρχοντα περιβαλλοντικά προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, αναγνωρίζει κανείς μια σαφή και αυξανόμενη τάση: ο νέος μπορεί να ταυτιστεί περισσότερο και καλύτερα με το βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον. Όλοι έχουμε την ίδια ευθύνη απέναντι στις μελλοντικές γενιές και πρέπει επιτέλους να συμπεριφερόμαστε ώριμοι και μεγαλωμένοι. Ένα πράγμα έχει γίνει σαφές σε όλους – τα περιβαλλοντικά προβλήματα δεν μπορούν πλέον να σκουπιστούν κάτω από το χαλί. Το FabBrick μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε πέρα ​​από τη σκέψη έξω από το κουτί, να δώσουμε προτίμηση σε πολύτιμα ρούχα, βιώσιμα αντικείμενα και υλικά.

Τα FabBricks είναι μια κατάλληλη διακόσμηση σαλονιού που είναι επίσης λειτουργική

ανακύκλωση ενδυμάτων οικοδομικά υλικά deco ιδέες τραπεζαρία

Ο νεαρός αρχιτέκτονας Clarisse Merlett είναι ο ιδρυτής της εταιρείας FabBrick 

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά ιδέες διακόσμησης γαλλική καινοτομία

Μαζί με τη δημιουργική της ομάδα, βρίσκει και αναζητά καθημερινά καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις σε προβλήματα 

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά ιδέες διακόσμησης φωτισμός αντικειμένων λάμπα ανακυκλωμένο υλικό

Οι καινοτόμες ενότητες πείθουν με λειτουργικότητα και ευελιξία 

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά ιδέες διακόσμησης έμμεσος φωτισμός

Αστεία, πολύχρωμα και μειώνοντας τη ρύπανση – έτσι μοιάζουν οι νέες πρώτες ύλες

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά ιδέες διακόσμησης λάμπα

«Το φθηνό είναι πάντα το πιο ακριβό» Παραδείγματα επίπλωσης και ιδέες διακόσμησης σαλονιού από το FabBrick

Αυτό το ρητό είναι γνωστό σε όλους και είναι επίσης συνεπές. Πολλοί άνθρωποι σχεδόν δεν σκέφτονται τις συνέπειες μιας ενέργειας που μπορεί να χαρακτηριστεί ως “φθηνή”. Οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με μια φθηνή λύση φέρνει πολλά προβλήματα μαζί της. Στις μέρες μας, το φτηνό μπορεί να νοηθεί ως άχρηστο και γρήγορο. Κάθε αντικείμενο που αγοράζουμε καινούργιο και φθηνό ξανά και ξανά σημαίνει περισσότερους σωρούς σκουπιδιών και περισσότερη ρύπανση. Είναι πάντα καλό να σκέφτεστε και να ενεργείτε με λειτουργικό, πρακτικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Τα εσωτερικά παραδείγματα από το FabBrick θέλουν να μας εμπνεύσουν να κάνουμε ακριβώς αυτό. Ας γίνουμε ένα καλό πρότυπο για τους συνανθρώπους μας! Και εμείς, ως ευφυείς άνθρωποι, προσπαθούμε να αφήσουμε ίχνη που οι επόμενες γενιές θα βρουν καλό και ωφέλιμο. Επιλέξτε το βιώσιμο για την επίπλωση του σπιτιού σας και ζήστε με καθαρή συνείδηση ​​για το άμεσο μέλλον!

Ένα δομικό στοιχείο είναι κατασκευασμένο από τρία επεξεργασμένα μπλουζάκια 

ιδέες διακόσμησης ανακύκλωσης ρούχων οικοδομικών υλικών

Σκεφτείτε την πιθανότητα να πρόκειται για τα τεράστια βουνά σκουπιδιών 

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά ιδέες διακόσμησης δομικό στοιχείο κατασκευασμένο από texiles

Οι εμπορικές εκθέσεις, οι εκθέσεις και οι μπουτίκ είναι συχνά τα πρώτα μέρη όπου μπορούμε να γνωρίσουμε καινοτόμα υλικά 

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά deco ιδέες ακουστικά

Ο χρόνος Corona και η περιβαλλοντικά συνειδητή ζωή

Σε περιόδους απομόνωσης του κορονοϊού, είμαστε λίγο πολύ αναγκασμένοι να ξανασκεφτούμε τον τρόπο ζωής μας. Είναι καιρός να βγούμε από τη ζώνη άνεσής μας και να σκεφτούμε πολύ περισσότερο τις συνέπειες της ακόρεστης συμπεριφοράς μας. Ο πλανήτης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και πολύ καιρό και είναι στο χέρι μας να αντιληφθούμε επαρκώς τα καθαρά σήματα. Υπάρχει τώρα μια πολύ μεγάλη ποικιλία από στρατηγικές ζωής, μεθόδους κατασκευής και επιλογές επίπλωσης που βασίζονται στους νόμους της φύσης. Στο χέρι μας είναι να εντοπίσουμε τα προβλήματα και να βρούμε λύσεις ένα προς ένα. Ας καλωσορίσουμε τον νέο, ανακυκλωμένο κόσμο!

Ο αποθηκευτικός χώρος, τα έπιπλα και τα ελαφριά αντικείμενα είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης αλλαγής

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά ιδέες διακόσμησης καταστήματα ρούχων

Αξίζει πάντα να διαχωρίσετε τα σκουπίδια και να παραδώσετε παλιά ρούχα για ανακύκλωση 

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά διακόσμηση ιδέες αρχιτέκτονας Γαλλία

Πολλά έχουν πάει στραβά με τα χρόνια και είναι στο χέρι μας να το επαναφέρουμε στον σωστό δρόμο

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά ιδέες διακόσμησης κατασκευή

Τα επιπλωμένα παραδείγματα και οι ζωντανές ιδέες γίνονται πιο συναρπαστικές και ουσιαστικές 

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά ιδέες διακόσμησης βοηθητικό τραπέζι ανακυκλωμένο υλικό

ανακύκλωση ενδυμάτων οικοδομικά υλικά διακοσμητικές ιδέες παραδείγματα επίπλωσης

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά διακόσμηση ιδέες εσωτερική διακόσμηση

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά ιδέες διακόσμησης λαμπτήρες

ανακύκλωση ρούχων οικοδομικά υλικά ιδέες διακόσμησης φωτεινά αντικείμενα