Η ταπετσαρία φωτογραφιών δεν είναι μόνο ταπετσαρία φωτογραφιών. Θυμάστε τα επίπεδα, θολά μοτίβα στις ταπετσαρίες φωτογραφιών της δεκαετίας του 1970; Αρκετά εξωπραγματικό, έτσι δεν είναι; Οι σύγχρονες ταπετσαρίες φωτογραφιών δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Ανήκουν σε διαφορετική γενιά και εντυπωσιάζουν χάρη στις τελευταίες τεχνολογίες φωτογραφιών και εκτύπωσης με υψηλή ανάλυση, έντονα χρώματα και εξαιρετικά ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Πάνω απ ‘όλα, οι τρισδιάστατες ταπετσαρίες φωτογραφιών βαθμολογούνται με ένα απίστευτο εφέ βάθους και γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Η ασύγκριτη οπτική ψευδαίσθηση που καθιστούν δυνατές τέτοιες ταπετσαρίες, συναντά τέλεια τον ζεϊτζή και μετατρέπει τα δωμάτια σε μοναδικές εμπειρίες διαβίωσης.

Τρισδιάστατη φωτογραφία ταπετσαρία floral μοτίβο callas

Το μυστικό των τρισδιάστατων ταπετσαριών φωτογραφιών

Το υψηλό επίπεδο ψηφιακής εκτύπωσης φωτογραφιών και η ταχεία ανάπτυξη των τεχνολογιών υπολογιστών είναι τα πιο σημαντικά προαπαιτούμενα για τη σαφή επιστροφή των ταπετσαριών φωτογραφιών. Πλούσια, ζωντανά χρώματα και κρυστάλλινα μοτίβα μπορούν να εκτυπωθούν σε οποιοδήποτε μέγεθος, μετατρέποντας κάθε επιλεγμένο τοίχο σε πραγματικό έργο τέχνης. Οι τρισδιάστατες ταπετσαρίες φωτογραφιών γίνονται ένα καλύτερο και δημιουργούν ένα επιπλέον συναρπαστικό αποτέλεσμα. Αυτό οφείλεται στη χαρακτηριστική μέθοδο εκτύπωσης κατά την οποία το μελάνι εφαρμόζεται στο υλικό σε στρώσεις. Στην περίπτωση μοτίβων και φωτογραφιών που είναι δισδιάστατες, χρησιμοποιείται ειδικό πρόγραμμα υπολογιστή για να τα κάνει τρισδιάστατα εκ των προτέρων.

τρισδιάστατες ταπετσαρίες φωτογραφιών δάσος κωνοφόρων

Υλικά υψηλής ποιότητας και εύκολη ταπετσαρία

Προκειμένου οι τρισδιάστατες ταπετσαρίες φωτογραφιών να αναπτύξουν το μέγιστο εφέ και να φαίνονται αψεγάδιαστες, θα πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη ποιότητα. Έμπειροι πάροχοι, όπως σε Uwalls.de, εξασφαλίστε αυτό για εσάς και επιτρέψτε σας να παραγγείλετε τις τρισδιάστατες τοιχογραφίες σας γρήγορα και τέλεια στο διαδίκτυο. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να προσθέσετε κάτι συγκεκριμένο στο σπίτι σας άνετα από τον καναπέ και να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα wow.

μπαμπού δάσος 3d φωτογραφία ταπετσαρία σαλόνι

Όταν επιλέγετε τρισδιάστατες ταπετσαρίες φωτογραφιών, όχι μόνο το μοτίβο και το χρώμα, αλλά και τα υλικά παίζουν σημαντικό ρόλο. Η αντίστοιχη μέθοδος προσάρτησης εξαρτάται συχνά από αυτό. Κατ ‘αρχήν, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ταπετσαριών χαρτιού, φλις και βινυλίου, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο τελευταίες παραλλαγές συνιστώνται περισσότερο για τρισδιάστατες ταπετσαρίες. Αυτά τα υλικά δεν είναι μόνο λίγο πιο στιβαρά και ανθεκτικά, αλλά έχουν και καλύτερη αεροστεγανότητα. Είναι επίσης ανθεκτικά στις γρατζουνιές και αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο απόκρυψης ρωγμών στον τοίχο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των ταπετσαριών fleece και βινυλίου είναι ότι είναι πιο εύκολο να στερεωθούν. Δεν χρειάζεται να τα μουλιάσετε και να τα προετοιμάσετε πρώτα όπως η συμβατική ταπετσαρία, αλλά μπορείτε να εφαρμόσετε την πάστα ή την κόλλα απευθείας στον καλά καθαρισμένο τοίχο. Στη συνέχεια, οι λωρίδες ταπετσαρίας προσαρτώνται βολικά στον τοίχο η μία μετά την άλλη. Πολλές από τις ταπετσαρίες φωτογραφιών 3D μπορούν επίσης να παραγγελθούν ως αυτοκόλλητες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκολλήσετε την προστατευτική μεμβράνη στο πίσω μέρος της ταπετσαρίας πριν την ταπετσαρία.

3D φωτογραφία ταπετσαρία ομίχλη βουνά μαύρο άσπρο

Βάλτε τρισδιάστατες ταπετσαρίες φωτογραφιών στο επίκεντρο

Τα πιο δημοφιλή και μοντέρνα τρισδιάστατα μοτίβα αυτή τη στιγμή σίγουρα περιλαμβάνουν όχι μόνο δάσος, λουλούδια, πανοράματα της πόλης και την παραλία, αλλά και αφηρημένα και γραφικά στοιχεία. Οι υπερήρωες, οι χαρακτήρες του Star Wars και τα χαριτωμένα ζώα εξακολουθούν να είναι οι μεγάλοι πωλητές για παιδικά δωμάτια. Φυσικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα εντελώς μεμονωμένο μοτίβο ή να μετατρέψετε μια φωτογραφία που έχετε τραβήξει σε ταπετσαρία φωτογραφιών 3D.

Ανάλογα με το δωμάτιο και το ύφος της επίπλωσης, μπορείτε ακόμα να δώσετε προσοχή σε πολλά, έτσι ώστε οι ταπετσαρίες φωτογραφιών σας να γίνουν το απόλυτο βλέμμα. Για παράδειγμα, θα ήταν λογικό να επιλέξετε ένα πιο ανοιχτόχρωμο συνδυασμό χρωμάτων για μικρότερα δωμάτια. Αυτό φέρνει ένα επιπλέον οπτικό πλάτος μαζί του. Μοτίβα με ατελείωτες διαδρομές ή προοπτική παραθύρου δημιουργούν επίσης ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα ανοίγματος και έτσι διευρύνουν το δωμάτιο.

Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε τον μεγαλύτερο τοίχο στο δωμάτιο για την ταπετσαρία φωτογραφιών και βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα μπροστά του. Προσαρμόστε τα υπόλοιπα έπιπλα βέλτιστα ή αντίστροφα, σκεφτείτε εκ των προτέρων πώς θα προσαρμόσετε τα χρώματα και τα μοτίβα στο περιβάλλον.

τριαντάφυλλα τρισδιάστατη ταπετσαρία φωτογραφιών

Ο σωστός φωτισμός είναι ζωτικής σημασίας σε αυτή την περίπτωση. Μπορείτε να τοποθετήσετε επιδέξια τρισδιάστατες ταπετσαρίες φωτογραφιών με κατευθυνόμενο και έμμεσο φως. Γενικά, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετές πηγές φωτός στο δωμάτιο, έτσι ώστε να είναι γενικά αρμονικό και ελκυστικό.

Μια υπέροχη ιδέα σχεδίασης με τρισδιάστατη ταπετσαρία φωτογραφιών είναι να το χρησιμοποιήσετε για να ταπετσαρίσετε μια γωνία. Με αυτόν τον τρόπο, στρογγυλεύεται και διευρύνεται οπτικά. Με αυτόν τον τρόπο, το δωμάτιο φαίνεται πολύ πιο ευρύχωρο και σπιτικό.

Μπορείτε ήδη να δείτε πόσο ευέλικτες είναι οι σύγχρονες ταπετσαρίες φωτογραφιών 3D. Τολμήστε να το κάνετε και παραγγείλετε τη μοναδική, πολύ ξεχωριστή ταπετσαρία σας φτιαγμένη κατά μέτρο. Δεν παρέχουν μόνο ένα κομψό βλέμμα, αλλά δίνουν κυριολεκτικά στους τέσσερις τοίχους σας νέες, πολύ συναρπαστικές διαστάσεις και ασύγκριτη αίσθηση.

φύλλα φοίνικα τρισδιάστατες τοιχογραφίες τοίχου μπάνιο