διακόσμηση σπιτιού μαροκινά υφάσματα μοτίβο

Δώστε στην επίπλωση του σπιτιού σας μια αναμφισβήτητη ανατολίτικη αίσθηση

Η εξωτική διακόσμηση του σπιτιού δεν είναι τόσο περίπλοκη όσο νομίζουν κάποιοι. Ακόμη και οι έννοιες για αυτά είναι απλούστερες από τις συνηθισμένες σε ορισμένες πτυχές. Υπάρχουν μερικές βασικές αρχές που πρέπει να ακολουθηθούν. Επιπλέον, καταλήγει μόνο στη διακόσμηση.

Στην περίπτωσή μας, αυτό περιλαμβάνει υφάσματα, κουρτίνες και χαλιά.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε τους 10 κανόνες σύμφωνα με τους οποίους θα μπορούσατε να επιτύχετε ένα μοναδικό εσωτερικό μόνο με τη βοήθεια κουρτίνας σε μαροκινό στυλ.

Στοχεύστε σε μια πληθωρική εμφάνιση!

Χαρακτηριστικό για τις μαροκινές ιδέες διακόσμησης είναι η πλούσια εμφάνιση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της έντασης των χρωματικών αποχρώσεων καθώς και μέσω της άφθονης παρουσίας υφάσματος και των πτυχών.

Ο σύγχρονος μινιμαλισμός συναντά την ανατολίτικη αίσθηση

έπιπλα σπιτιού μοντέρνα εσωτερικά ρολά μαξιλάρια πολύχρωμα

Λογικά ερωτήματα θα ήταν αν αυτό δεν θα γίνει πολύ κάποια στιγμή και αν όχι, πώς μπορεί να επιτευχθεί; Η χρήση φυσικών υφασμάτων και αποχρώσεων έχει καίρια σημασία εδώ. Φέρνουν πίσω την ισορροπία.

Τα χρώματα του νότου

Οι μαροκινές κουρτίνες δημιουργούν μια διακόσμηση σπιτιού που αισθάνεται νότια, εξωτική και ζεστή. Χρησιμοποιήστε τα εκεί και στη συνέχεια όταν θέλετε να πετύχετε ακριβώς αυτή τη διάθεση.

Πράσινο, μοβ, ελιά είναι οι διακοσμητικές αποχρώσεις. Το φόντο αποτελείται πάντα από τις αποχρώσεις που εμφανίζονται συχνά σε τυπικά ζεστά τοπία.

Γραφική άνεση σε εξωτερικούς χώρους

έπιπλα σπιτιού ανατολίτικα υφάσματα ριγέ μεταλλικά στρογγυλά πλευρικά τραπέζια

Φωτεινό και συμβολικό

Στα μάτια πολλών, οι λαμπερές αποχρώσεις είναι συνώνυμες με το μαροκινό στυλ επίπλωσης. Εισάγονται κυρίως στο δωμάτιο μέσω των υφασμάτων. Ωστόσο, τα τελευταία καλύπτουν όλα τα στοιχεία και τα έπιπλα του σπιτιού.

Οι γήινες αποχρώσεις είναι ακόμα εκεί …

Αλλά δεν πρέπει να σκεφτείτε ότι οι γήινες αποχρώσεις λείπουν απολύτως στο δωμάτιο. Εδώ, ωστόσο, η εγκατάσταση αντλεί όσο μπορεί από τον πλούτο της. Οι ζεστοί γήινοι τόνοι χρησιμοποιούνται ευρύτερα σε δωμάτια στα οποία πρέπει να ξεκουραστεί κανείς. Αλλά ακόμη και εκεί εμπλουτίζονται με φωτεινές, εξωτικές προφορές. Θα ήταν μοβ, πράσινο, κόκκινο. Δύσκολα μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο στο οποίο οι ζεστές και ουδέτερες αποχρώσεις συνδυάζονται τόσο επιτυχημένα και καλλιτεχνικά μεταξύ τους.

Φυσικά υλικά και γήινες αποχρώσεις

έπιπλα σπιτιού μαροκινά χαλιά έθνο μοτίβο φυσικά υφάσματα

Αραβική σκηνή

Τα εκλεκτά υφάσματα μπορούν επίσης να αποτελέσουν ένα ολόκληρο δωμάτιο. Για παράδειγμα, θα ήταν τυπικό να σχεδιάσετε μια εσωτερική ατμόσφαιρα μόνο με υφάσματα αυτού του τύπου. Χρησιμοποιούνται ως σχέδια τοίχων, διαχωριστικά δωματίων, αλλά και ως κουβέρτες για έπιπλα, ως κουρτίνες και ως χαλιά.

Μυστικιστική άνεση σε μαροκινό στιλ

έπιπλα σπιτιού μαροκινή σκηνή ανατολίτικο εσωτερικό

Χειροποίητα χαλιά

Τα χειροποίητα χαλιά είναι επίσης αναπόσπαστο στοιχείο της τυπικής μαροκινής επίπλωσης σπιτιού. Αυτό επιτρέπει επίσης στα δωμάτια να εμπλουτιστούν με όμορφα διακοσμητικά στοιχεία. Τέτοια είναι τα τετράγωνα σχέδια και τα αραβουργήματα.

Καλύπτοντας τα παράθυρα με μαροκινές κουρτίνες

Οι μαροκινές ιδέες επίπλωσης προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μέσω του τρόπου με τον οποίο οι Μαροκινοί χρησιμοποιούν κουρτίνες στο παράθυρο. Τις περισσότερες φορές, διαφανή υφάσματα χρησιμοποιούνται εκεί. Επιλέγονται ιδιαίτερα φωτεινές, φωτεινές αποχρώσεις.

Ανατολίτικο όνειρο σε κόκκινο και ροζ

έπιπλα σπιτιού μαροκινά υφάσματα φωτεινά χρώματα ροζ κόκκινες κουρτίνες

Υφάσματα για επικαλυμμένα έπιπλα

Πολλές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού για ταπετσαρισμένα έπιπλα μπορούν να αντληθούν από τον κόσμο του μαροκινού σχεδιασμού. Θα πρέπει να καλύψετε τα κομμάτια γενναιόδωρα έτσι ώστε να σχηματιστούν ορισμένες πτυχώσεις. Το ενδιαφέρον παιχνίδι των χρωμάτων είναι επίσης διακριτικό για αυτό το στυλ.

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια

Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια χρησιμοποιούνται στο μαροκινό σχέδιο. Στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Είναι απλά τόσο φωτεινά και αισθητά που είναι πολύ αισθητά και κάνουν έντονη εντύπωση.

Χαλαρές απογευματινές ώρες στη σκιά

διακόσμηση σπιτιού μαροκινό μαξιλάρια κόκκινο πορτοκαλί καναπέ

Πολύ ελαφρές άλλες προφορές

Με τόσα υφάσματα και υφάσματα, άλλες προφορές μπορεί να είναι μια περίπλοκη υπόθεση. Πρέπει να είναι πραγματικά ελαφριά και διακριτικά, έτσι ώστε ολόκληρο το δωμάτιο να μην φαίνεται πολύ γεμάτο.

Ακολουθώντας σωστά και ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες, θα μπορείτε να φέρετε τη διάθεση από το Μαρόκο στο σπίτι σας μέσα από το εσωτερικό σας.

Ανατολίτικος ρομαντισμός μέσα από χρωματιστό γυαλί και σφυρήλατο σίδερο

έπιπλα σπιτιού μαροκινό εσωτερικό σφυρήλατο σίδερο πολύχρωμα παράθυρα

Εθνοτικά μοτίβα και γεύση της Άπω Ανατολής

διακόσμηση σπιτιού μαροκινό λαογραφικό μοτίβο ρίξτε μαξιλάρι

Αυθεντικό και μοναδικό ταυτόχρονα

έπιπλα σπιτιού μαροκινά μαξιλάρια μάλλινη κουβέρτα

Το μαροκινό εσωτερικό χωρίς τα τυπικά φανάρια είναι σχεδόν αδιανόητο

διακόσμηση σπιτιού μαροκινά μεταλλικά φανάρια κεριά

Έπιπλα ανατολίτικου σαλόνι με στυλ

έπιπλα σπιτιού μαροκινά εσωτερικά ριγέ υφάσματα ξυλόγλυπτα

Βρείτε τα σωστά υφάσματα και αξεσουάρ σπιτιού για το μαροκινό περιβάλλον σας

έπιπλα σπιτιού μαροκινά υφάσματα καλύπτουν ουδέτερο γήινο χρώμα