δωματιο κοριτσια βρεφικο φρεσκο ατμοσφαιρα

Σχεδιάστε παιδικά δωμάτια για δύο κορίτσια – όμορφες εσωτερικές λύσεις

Σχεδιάστε παιδικά δωμάτια δεν είναι εύκολο έργο. Τα πιτσιρίκια, για τα δωμάτια των οποίων θέλουμε να σας μιλήσουμε σήμερα, είναι 2 και 5 ετών αντίστοιχα. Συνολικά ζουν σε μια έκταση 30 τετραγωνικών μέτρων. Αυτή η περιοχή χωρίστηκε με γνώμονα τις λειτουργίες στο εσωτερικό.

Το πρώτο πράγμα που σας κάνει εντύπωση εδώ είναι το λακαρισμένο πάνελ MDF. Αυτό καλύπτει περίπου το μισό του τοίχου. Μεταξύ άλλων, εκπληρώνει τη λειτουργία της δημιουργίας ενότητας στο διάστημα. Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό. Ο πάγκος έχει ύψος 56 εκατοστά. Αυτό θα παραμείνει αμετάβλητο για τα επόμενα τουλάχιστον πέντε χρόνια. Το τυπικό κοριτσίστικο ροζ χρώμα έχει διαγραφεί.

Πήγαν για απαλές χλωμές αποχρώσεις του μπλε σε αυτή την περίπτωση

παιδικά δωμάτια δημιουργούν χώρο για δύο κορίτσια

Στο υπόλοιπο τμήμα, δεν έγινε μεγάλη διαφορά ως προς την ηλικία των δύο κοριτσιών. Συχνά συμβαίνει με τη σύγχρονη προσέγγιση ότι όλα χωρίζονται σε δύο και ίσα ποσά. Η πλευρά με τα κρεβάτια χωρίζεται σε δύο ίσα μέρη από ένα στοιχείο, συνήθως διακοσμητικό. Κρεβάτια, κλινοσκεπάσματα, διακοσμητικά μαξιλάρια και ρούχα είναι περίπου τα ίδια. Υπάρχουν επίσης στοιχεία σύνδεσης.

Σε αυτή την περίπτωση, το κομοδίνο και το ξυπνητήρι, που τοποθετήθηκαν στο τραπέζι ανάμεσα στα δύο κρεβάτια, είναι τελείως διαφορετικά

ιδέες σχεδιασμού παιδικού δωματίου κοριτσίστικου δωματίου

Τα έπιπλα στην περιοχή μελέτης και εργασίας έχουν τοποθετηθεί μπροστά από τον τοίχο. Ωστόσο, το λευκό χρώμα τους κάνει να φαίνεται ότι καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο από το συνηθισμένο. Τέτοιες λύσεις που εξοικονομούν οπτικά χώρο είναι πολύ δημοφιλείς. Η εμφάνιση μονάδων ραφιών από τα ίδια υλικά στον τοίχο εξασφαλίζει την ομοιομορφία της ιδέας.

Τα παιχνίδια, μαζί με τις αστείες καρέκλες σε έντονες αποχρώσεις, προσθέτουν ζωντανές προφορές στο δωμάτιο

σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια

Στην πραγματικότητα, τα ίδια τα καθίσματα φαίνεται να έχουν έναν πολύ παιδικό χαρακτήρα. Λόγω του υλικού και των χρωμάτων, δεν μοιάζουν πολύ με αυτά των κούκλων. Τέτοιες λύσεις χρησιμοποιούνται επίσης για να διδάξουν στα παιδιά ένα αίσθημα αισθητικής και οικονομικής χρήσης των πόρων. Μια τόσο καλή ιδέα για την αποθήκευση των περιοδικών κάτω από το φως, έτσι δεν είναι; Πρέπει να το διαβάσετε σε σταθερό ρυθμό για να μην γίνει πολύ μεγάλο.

Ελέγξτε τις προτάσεις μας παρακάτω για το πώς να κάνετε το νηπιαγωγείο του κοριτσιού σας ελκυστικό, ίσως θα βρείτε έμπνευση!

Ένα κρεβάτι σε δύο ορόφους είναι μια ενδιαφέρουσα εσωτερική λύση για το νηπιαγωγείο

παιδικό δωμάτιο για κορίτσια ξύλινα έπιπλα

Ο σχεδιασμός παραμυθιού θα ευχαριστήσει σχεδόν όλα τα κορίτσια

ιδέες παιδικού δωματίου παραμυθένιο σχέδιο

Οι φρέσκοι εσωτερικοί χώροι στο νηπιαγωγείο είναι απαραίτητοι

σχεδιασμός δωματίου κοριτσιού πράσινες εσωτερικές προφορές

Ροζ κοριτσίστικο δωμάτιο

Φτιάξτε ένα κοριτσίστικο δωμάτιο για δύο παιδιά

Ευχάριστος συνδυασμός χρωμάτων

διακόσμηση παιδικών δωματίων κορίτσια

Κάθε κορίτσι έχει το δικό της σπίτι

κοριτσάκι νηπιαγωγείο υπέροχες ιδέες σχεδίασης

Το χαλί είναι η προφορά σε αυτό το φυτώριο

όμορφες ιδέες διαβίωσης σχεδιασμό δωμάτιο κοριτσιών

Απλό αλλά άνετο εσωτερικό

μοντέρνο παιδικό δωμάτιο για κορίτσια