τραπεζαρία με ρουστίκ έπιπλα πολυελαίου

Θα πρέπει να το παραδεχτούμε ειλικρινά: εάν η τραπεζαρία σας είναι επιπλωμένη με ρουστίκ έπιπλα, η ατμόσφαιρα θα εμπνεύσει πολύ τους καλεσμένους σας και θα επηρεάσει τη διάθεσή τους. Ακόμα και τα γεύματα έχουν πολύ καλύτερη γεύση όταν έχετε διακοσμήσει με αγάπη και προσεκτικά την τραπεζαρία σας. Εάν η κουζίνα είναι η καρδιά ενός σπιτιού, τότε η τραπεζαρία πρέπει να είναι το στομάχι!

Τα ρουστίκ έπιπλα μπορούν να πουν την ιστορία του σπιτιού, οπότε πρέπει να διατηρούνται καλά και να φροντίζονται σωστά. Η τέλεια τραπεζαρία προκαλεί μια χαλαρή και ζεστή αίσθηση και όρεξη για φαγητό. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που είναι πολύ συγκεκριμένες για την ρουστίκ τραπεζαρία. Θα θαυμάσει ακόμη και τη Μάρτα Στιούαρντ!

Γοητευτική τραπεζαρία με ρουστίκ έπιπλα, λευκούς βαμμένους τοίχους και έναν αντίκα καθρέφτη

τραπεζαρία με ρουστίκ έπιπλα αντίκα καθρέφτη

Εδώ σας προσφέρουμε μερικές υπέροχες δημιουργίες από τη Roche Bobois και μερικές καλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την τραπεζαρία σας πιο ελκυστική και κομψή με ρουστίκ έπιπλα.

Κομψή τραπεζαρία με ρουστίκ έπιπλα, γαλάζιους τοίχους και διακοσμήσεις λουλουδιών 

τραπεζαρία με ρουστίκ έπιπλα μπλε τοίχους

Χρήσιμες συμβουλές για το ρουστίκ σχεδιασμό τραπεζαρίας!

Η ρουστίκ επίπλωση συνδυάζει ιδανικά αρρενωπότητα και θηλυκότητα. Η τραχιά ξύλινη επιφάνεια, που συμβολίζει την αρσενική αρχή, και η θηλυκή τρυφερότητα που αποπνέει το πραγματικό ξύλο, ζουν σε τέλεια αρμονία στην τραπεζαρία.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την τραχιά εμφάνιση των επίπλων από μασίφ ξύλο – όσο περισσότερες ατέλειες, τόσο το καλύτερο!

Μπορείτε να συνδυάσετε καλά τα σκούρα έπιπλα και τον σύγχρονο εξοπλισμό βάφοντας το ξύλο με κρεμώδες παστέλ χρώμα και έπειτα τρίβοντάς το.

Διακοσμήστε το δωμάτιο με ένα παλιό χαλί και καλύψτε τμήματα των τοίχων με λωρίδες ξύλου.

Εάν οι πόροι σας είναι περιορισμένοι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα έπιπλα που υπάρχουν στο σπίτι σας. Απλά διακοσμήστε τα με μια κουβέρτα βελονάκι ή αποξηραμένα λουλούδια και θα πάρετε μια αυθεντική ρουστίκ εμφάνιση.

Μπορείτε να επιτύχετε ένα πολύ πρωτότυπο αποτέλεσμα αν διακοσμήσετε την τραπεζαρία με χρωματιστά γυάλινα μπολ γεμάτα βελανίδια ή κουκουνάρια ή με κεραμικά βάζα με αγριολούλουδα. Σκεφτείτε το – μερικές φορές τα πιο απλά πράγματα κάνουν μεγάλη εντύπωση!

 Ωραίο εσωτερικό τραπεζαρίας με τραχούς λευκούς τοίχους, κηροπήγια και διακόσμηση με αποξηραμένα λουλούδιατραπεζαρία τραχύ τοίχο άνετο

 

Ζεστή τραπεζαρία σε κρεμ μπεζ χρώματα με υπέροχο πολυέλαιοτραπεζαρία με ρουστίκ μπεζ έπιπλα  Τραπεζαρία με ρουστίκ έπιπλα σε απαλά χρώματα, πράσινο χαλί και κομψά κηροπήγιατραπεζαρία με ρουστίκ έπιπλα πράσινο χαλί Κομψή εμφάνιση με ρουστίκ έπιπλα, επικαλυμμένες καρέκλες και διακοσμήσεις λουλουδιών

τραπεζαρία με ρουστίκ έπιπλα παρκέ δάπεδο  Αρμονική τραπεζαρία με ροζ τοίχους και λευκά ντουλάπια και καρέκλεςτραπεζαρία με ρουστίκ λευκά έπιπλα  Πρωτότυπη τραπεζαρία με έναν θαυμαστό πολυέλαιο και έπιπλα διακοσμημένα με λευκές και μπλε ρίγες.διακόσμηση λωρίδων επίπλων τραπεζαρίας  Ευρύχωρη τραπεζαρία με πράσινες και μπλε επικαλυμμένες καρέκλες και κουρτίνεςΤραπέζι τραπεζαρίας από μασίφ ξύλο μπλε κουρτίνες  Ελκυστική τραπεζαρία με ρουστίκ ροζ έπιπλα και υπέροχο μαύρο πολυέλαιοΤραπεζαρία εκκεντρικές ροζ επικαλυμμένες καρέκλες

Κείμενο με την Κάτια