Άχνετε για εμπνευσμένες ιδέες διακόσμησης τοίχων; Θα θέλατε να διακοσμήσετε έντεχνα την ατμόσφαιρά σας με εικόνες ή ίσως να δημιουργήσετε έναν αποτελεσματικό φωτογραφικό τοίχο; Τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά στο λεγόμενο Κρεμαστό της Πετρούπολης. Δεν είναι τόσο δημοφιλές για τίποτα και προτιμάται από πολλούς οπαδούς και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Γιατί ονομάζεται έτσι και πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το είδος κρεμάσματος στους τέσσερις τοίχους σας, μπορείτε φυσικά να το μάθετε εδώ μαζί μας.

Πετρούπολη κρεμασμένη – ο διαχρονικός σχεδιασμός τοίχων με μακρά παράδοση

Μοντέρνα διακόσμηση τοίχου πετρούπολης

Τι κρέμεται η Πετρούπολη?

Το όνομα αυτού του κρεμαστού αναφέρεται συγκεκριμένα στην πρώην έδρα των Ρώσων τσάρων – το Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης, το οποίο είναι πλέον ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία τέχνης στον κόσμο. Όπως και πριν, πολλά εκθέματα γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Ρέμπραντ, ο Ρούμπενς, ο Πολ Γκογκέν, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Ματίς και ο Πάμπλο Πικάσο κρέμονται κοντά στους τοίχους.

Στο παρελθόν ο τσάρος το χρησιμοποιούσε για να δείξει τη δύναμη και τον πλούτο του, σήμερα υποστηρίζουν τη διαχρονικότητα της τέχνης.

Παρόμοια με τους τσάρους, οι Ρώσοι ευγενείς άρεσαν να τονίζουν την κοινωνική τους θέση κρεμώντας τους στα αριστοκρατικά σαλόνια της Αγίας Πετρούπολης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιος μιλάει για κομμωτήριο σε αυτό το πλαίσιο.

Ο πλούτος και η πολυτέλεια συμβαδίζουν εδώ

Πετρούπολη κρεμαστή vintage κλασική διακόσμηση τοίχου σαλονιού

Έτσι μπορείτε να κρεμάσετε την Πετρούπολη στο σπίτι!

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτός ο τύπος σχεδιασμού τοίχων δεν φαίνεται ξεπερασμένος, αντίθετα. Στις μέρες μας σίγουρα βιώνει την αναβίωσή του και δεν μπορεί να δει μόνο σε πολλά εστιατόρια, παμπ και ξενοδοχεία, αλλά και όλο και πιο συχνά σε ιδιωτικά νοικοκυριά και γραφεία. Το «τακτοποιημένο» χάος που αποπνέει το Petersburg Hanging με την πρώτη ματιά φαίνεται επίσης ότι συναντά τέλεια το σημερινό zeitgeist. Με τις ακόλουθες πρακτικές συμβουλές, μπορείτε να οργανώσετε εύκολα τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και φωτογραφίες στο Petersburg la Petersburg και να εξασφαλίσετε ένα κομψό βλέμμα στο δωμάτιο. Αυτός ο τύπος εικόνας που κρέμεται δεν ταιριάζει μόνο στο σαλόνι σας, αλλά και στη μελέτη, στο διάδρομο, στην τραπεζαρία ακόμη και στο υπνοδωμάτιό σας.

Γίνετε δημιουργικοί και εφαρμόστε ξεχωριστά το υπέροχο κρέμασμα!

κρεμασμενες φωτογραφιες κρεμασμενο πετερσμπουργκ

1η συμβουλή:

Προτιμήστε έναν δωρεάν, μεγάλης κλίμακας και, πάνω απ ‘όλα, μονόχρωμο τοίχο για το κρεμαστό της Πετρούπολης. Μπορείτε να επιλέξετε τόσο ανοιχτό όσο και σκούρο χρώμα τοίχου, ανάλογα με το εφέ και την κύρια διάθεση που θέλετε να δημιουργήσετε. Τα ανοιχτά χρώματα φαίνονται λίγο πιο ανοιχτά και πιο χαρούμενα και σκοτεινά φέρνουν περισσότερο μυστικισμό και σοβαρότητα μαζί τους.

Σε αυτή την περίπτωση, τα ελαφρύτερα μοτίβα παρέχουν μια ευχάριστη οπτική ισορροπία

Πέτερσμπουργκ κρεμασμένη μοντέρνα ιδέα διακόσμησης τοίχου σκούρο χρώμα τοίχου

2η συμβουλή:

Για να παρακολουθείτε την περιοχή που κρέμεται, βοηθάει μια πάνω και μια κάτω γραμμή, την οποία θα πρέπει τουλάχιστον να φανταστείτε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσανατολιστείτε καλύτερα όταν κλείνετε τις φωτογραφίες και τις φωτογραφίες. Στην ίδια τη σύνθεση, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε μια οριζόντια και μια κατακόρυφη γραμμή, ελαφρώς αντισταθμισμένη, με μια συσκευή μέτρησης λέιζερ για να φέρετε κάποια τάξη στο κρέμασμα της Πετρούπολης. Απλά προσέξτε! Μην το παρακάνετε. Γιατί το όλο θέμα δεν πρέπει να φαίνεται πολύ διατεταγμένο. Αντίθετα, πρέπει να αποπνέει μια περιστασιακή ελαφρότητα και χαλαρότητα.

Ένα επιτυχημένο κρέμασμα της Αγίας Πετρούπολης θα πρέπει να φαίνεται τακτοποιημένο και όμως ακατάστατο

μοντέρνα διακόσμηση τοίχων εικόνες φωτογραφίες κρεμάστε το Πέτερσμπουργκ κρεμασμένο

3η συμβουλή:

Η αρμονία και η ομοιομορφία μπορούν να επιτευχθούν διαφορετικά με την Πετρούπολη να κρέμεται, συγκεκριμένα μέσω ομοιότητας στα χρώματα, τα μοτίβα και τα θέματα. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε είναι να κρεμάσετε όλες τις φωτογραφίες και τις φωτογραφίες σας σε πλαίσια του ίδιου χρώματος. Ανάλογα με το ύφος της επίπλωσης και το χρώμα των τοίχων, μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή κορνίζα. Μπορεί να είναι πολύ απλά πλαίσια μετά από διακόσμηση ή πλούσια και επιχρυσωμένα – η επιλογή εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Το ίδιο χρώμα πλαισίου εξασφαλίζει περισσότερη οπτική ηρεμία και ισορροπία

διακόσμηση τοίχου διαδρόμου κρεμάστε φωτογραφίες φωτογραφία τοίχο κρέμεται Πέτερσμπουργκ

4η συμβουλή:

Δείξτε κουράγιο σε μεγέθη και σχήματα! Ανακατέψτε αυτά με τη δική σας προτίμηση. Αυτό συνιστάται ακόμη και για αυτόν τον τύπο κρεμάσματος. Αυτό δίνει στη σύνθεση μια επιπλέον δόση παιχνιδιάρικου παιχνιδιού και την μετατρέπει στο απόλυτο βλέμμα στο δωμάτιο.

Η Αγία Πετρούπολη που κρέμεται με άδειες κορνίζες σε χρυσό μπορεί να φαίνεται ακόμα πιο ασυνήθιστη

πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης τοίχου Πέτερσμπουργκ κρεμασμένο

5η συμβουλή:

Η διαδικασία με την τοποθέτηση των εικόνων και των φωτογραφιών στο πάτωμα αποδεικνύεται πολύ πρακτική. Εάν έχετε αρκετό χώρο, βοηθήστε τον εαυτό σας σε αυτό. Έτσι, μπορείτε να αλλάξετε τα μέρη και τον προσανατολισμό των αντικειμένων με ειρήνη μέχρι να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τον συνδυασμό. Με το ίδιο το κρέμασμα μπορείτε επίσης να βοηθήσετε τον εαυτό σας με ένα διαχωριστικό αν θέλετε να διατηρήσετε τις ίδιες αποστάσεις μεταξύ των εικόνων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτόνι ή ξύλινα μπλοκ για αυτό.

Τακτικά διαστήματα συνιστώνται ιδιαίτερα για μινιμαλιστική επίπλωση

κομψή διακόσμηση τοίχου Πέτερσμπουργκ κρεμασμένο

Ακολουθήστε τις πρακτικές συμβουλές μας και δοκιμάστε μόνοι σας για να σχεδιάσετε το δικό σας σπίτι της Αγίας Πετρούπολης. Μην είστε πολύ αυστηροί σε αυτό. Παίξτε με τα μεγέθη και τα σχήματα και εξασφαλίστε την απαραίτητη μερίδα ομοιόμορφου εφέ μέσα από χρώματα ή μοτίβα. Διασκεδάστε να κρεμάσετε και να σχεδιάσετε και καλή τύχη!

Η Πετρούπολη κρέμεται – διαχρονική κομψότητα στον τοίχο

Πέτερσμπουργκ κρεμασμένες ιδέες έμπνευσης διακόσμηση τοίχου

κρεμάστε φωτογραφίες Πέτερσμπουργκ κρεμαστές ιδέες γωνιακό διάδρομο

διακόσμηση τοίχου σαλονιού με εικόνες του Πέτερσμπουργκ να κρέμονται σχεδιασμός φωτογραφιών τοίχος Πέτερσμπουργκ κρεμασμένος

αυτοσχεδιασμός κρεμαστή κρεβατοκάμαρα Πέτερσμπουργκ

μοντέρνος σχεδιασμός τοίχου φωτογραφία τοίχος Πέτερσμπουργκ κρεμασμένος

σχεδιασμός τοίχου υπνοδωμάτιο Πέτερσμπουργκ κρεμασμένο

σχεδιασμός τοίχου σαλόνι κρεμασμένο Πέτερσμπουργκ