Ένας κόσμος γεμάτος αγάπη και μαγεία αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια μας

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε μια όμορφη γυναίκα με το όνομα Sheherazade που, ως κληρονόμος όλων των γυναικών στον κόσμο, κληροδότησε το πρώτο αριστοτεχνικά γραμμένο εγχειρίδιο για την τέχνη της αποπλάνησης και της μεταμόρφωσης των ανδρών σε πιστούς και αξιόπιστους συντρόφους. Συχνά, ωστόσο, αυτό που είναι πιο προφανές για το ανθρώπινο μάτι παραμένει καλυμμένο με μυστήριο, το μήνυμα παραμένει κρυπτογραφημένο ανάμεσα στις γραμμές. Με την πάροδο του χρόνου, τα συναρπαστικά και διδακτικά παραμύθια ενηλίκων από τις Χίλιες και μία νύχτες έχουν μετατραπεί σε διασκεδαστικές, περιπετειώδεις ιστορίες για μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο. τα σημαντικά συμπεράσματα που εξάγονται από αυτό δεν έχουν χαθεί, αλλά έχουν αλλάξει λίγο πολύ. Κάθε ακροατής ή αναγνώστης θα ανακαλύψει κάτι χρήσιμο σε αυτές τις ιστορίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παραμύθια είναι ακόμα πολύ δημοφιλή σήμερα – δημιουργούν έναν κόσμο γεμάτο αγάπη και μαγεία ακριβώς μπροστά στα μάτια μας!

Arabian Nights – Η συγκλονιστική ιστορία των Sheherazade και Shahrayâr

sheherezade schahriar

Σύμφωνα με τον μύθο, ο Πέρσης Βασιλιάς Shahrayar πήρε τη σκληρή απόφαση να παντρευτεί μια νέα παρθένα κάθε μέρα και να την σκοτώσουν το επόμενο πρωί. Η απροσδόκητη είδηση ​​ότι η πρώτη του γυναίκα τον είχε προδώσει εν ψυχρώ οδήγησε τον εξαγριωμένο βασιλιά σε αυτή τη βίαιη και ανελέητη εκδίκηση.

Ο Schahrayar σκότωσε πάνω από 3000 παρθένες πριν ανακαλύψει τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του – την κόρη του βεζίρη Scheherazade.

Αυτή η θαρραλέα, έξυπνη και με αυτοπεποίθηση κυρία θα πρέπει να χρησιμεύσει ως τυπικό μοτίβο συμπεριφοράς για όλες τις γυναίκες παγκοσμίως

Σχεραζάντε σουλτάνος

Παρά τις πολυάριθμες αντιφάσεις του πατέρα της, η Sheherazade πήγε οικειοθελώς για να περάσει το πρώτο της και υποτίθεται χθες το βράδυ με τον βασιλιά. Κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης νύχτας, ο Sheherazade άρχισε να λέει μια ενδιαφέρουσα ιστορία, έτσι ώστε οι δύο εραστές μαζί να βυθίζονται σε έναν συναρπαστικό κόσμο παραμυθιών. Η νεαρή γυναίκα κατέκτησε την τέχνη της αφήγησης μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, έτσι ο βασιλιάς την άκουσε σαν μαγεμένη. Όταν τελείωσε το παραμύθι, ο Shahrayar, εκπληκτικά, ζήτησε μια άλλη ιστορία. Ο πονηρός Sheherazade, ωστόσο, αρνήθηκε την εντολή του βασιλιά με την εξήγηση ότι τα παραμύθια της δεν ακούγονται με τον ίδιο συναρπαστικό τρόπο στο φως της ημέρας, ή μάλλον μοιάζουν με τον νυχτερινό ουρανό γεμάτο αστραφτερά αστέρια. Ο ενθουσιώδης Shahrayar έκανε μια εξαίρεση και έσωσε τη ζωή της νέας του βασίλισσας – για τις χίλιες και μία νύχτες που ακολούθησαν, διασκέδαση και διδασκαλία συνυφασμένα στο δωμάτιο του σουλτάνου. Άλλωστε, ο βασιλιάς γνώριζε ήδη τα πάντα για τις ανθρώπινες αρετές όπως η ηθική και η γενναιοδωρία. Ο Sheherazade έμεινε μαζί του και γέννησε τρεις γιους!

Και όλοι έζησαν ευτυχισμένοι!

Οι μαγικοί χαρακτήρες του παραμυθιού ζωντανεύουν

Ταινία Ali Baba 1954

Έχετε ακούσει τις ιστορίες για τον Aladdin, τον Ali Baba and the Forty Robbers ή τον Sinbad the Seafarers ή μήπως έχετε δει μια από τις πολυάριθμες κινηματογραφικές προσαρμογές; Or έχετε απολαύσει ποτέ μια θεματική θεατρική παράσταση ή ένα συναρπαστικό μιούζικαλ; Οι χαρακτήρες των παραμυθιών ξεπερνούν τα συνηθισμένα όρια χώρου και χρόνου και καλούνται επανειλημμένα στη ζωή με τη μία ή την άλλη μορφή!

Arabian Nights – Το θέατρο Prince Edward ποζάρει στο Λονδίνο το μιούζικαλ Ο Αλαντίν μπροστά

alladin παραμύθι χίλιες και μία νύχτες

Λονδίνο παρουσίαση του Αλαντίν

Ο Ali Baba and the Forty Thieves από το 1954

ταινία ali baba

Χίλιες και μία νύχτες – Η ταινία Sindbad the Seafarers από το 1947 θεωρείται πραγματική κλασική ταινία

ταινία sinbad 1947

είναι κακά παραμύθια

Είχατε ποτέ την ιδέα να προσκαλέσετε τους χαρακτήρες του παραμυθιού και τις μοναδικές περιπέτειές τους στο σπίτι σας και να δημιουργήσετε τη δική σας ανατολίτικη όαση στην πορεία! Απλώς σηκώστε το πέπλο των εξωτικών μαργαριταριών της ερήμου και πλησιάστε τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής της Ανατολής! Πολλά περιμένουν να ανακαλυφθούν τελικά από εσάς! Εισάγετε πολύχρωμα μοτίβα στο εσωτερικό σας, γιατί αποπνέουν μια κάποια μαγεία και εξασφαλίζουν την καλή σας διάθεση. Ο ανατολίτικος σχεδιασμός έχει γίνει όλο και πιο σημαντικός τα τελευταία χρόνια, επειδή οι εξωτικές πινελιές του εσωτερικού συνδέονται κυρίως με την ηλιοφάνεια, τη ζεστασιά και τη ζεστή ιδιοσυγκρασία. Οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί!

Χίλιες και μία νύχτες – με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορείτε εύκολα να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα 

αξεσουάρ χίλια και μια νύχτα αύριο

Κάντε το υπνοδωμάτιο ανατολίτικο και χαλαρώστε εντελώς μετά από την αγχωτική καθημερινότητα

μπάνιο χίλιες και μία νύχτες

Arabian Nights – Μια πραγματική ανατολίτικη ατμόσφαιρα

σχεδίασε χίλια και οκτώ μπάνια

Θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να ξαπλώσετε σε αυτήν τη μπανιέρα, έτσι δεν είναι?

μπάνιο με ανατολίτικο σχεδιασμό

Arabian Nights – Τι πιστεύετε για τις ιδέες μας για ένα σχέδιο ανατολίτικου υπνοδωματίου?

αραβικό στιλ taunsendundone βραδιά

Arabian Nights – Μια σύγχρονη ατμόσφαιρα με μια πινελιά υπερβολής και εξωτισμού

κρεβατοκάμαρα σε στιλ morocan

Φέρτε την Ανατολή στο σπίτι με κατάλληλο φωτισμό και υφασμάτινα μοτίβα

προσφέροντας ιδέες χίλιες και μία νύχτες

Εδώ μόνο τα κλινοσκεπάσματα και οι μαξιλαροθήκες δημιουργούν μια ανατολίτικη αίσθηση

ιδέες επίπλωσης εσωτερικών χώρων

Μια πραγματική εμπειρία από τις Αραβικές Νύχτες

εσωτερική διακόσμηση ιδέες διακόσμηση

Ένα κρεβάτι για το βασιλικό ζευγάρι

χίλιες και μια νύχτα

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και απολαύστε το αποτέλεσμα

έμπνευση διακόσμησης χίλιες και μία νύχτες

Παραδώστε τον εαυτό σας στην εμπειρία!

χίλιες και μία νύχτες σχεδιασμός

Βρείτε το σωστό χαλί και αφήστε την Ανατολή και τη Δύση να ενωθούν σε ένα!

χαλί νέου στυλ

tepipich μοντέρνα ανατολίτικα

χαλί Morgenland εγκατάσταση

χαλί Περσία

Στη γκαλερί μας έχετε την ευκαιρία να εμπνευστείτε από τα υπόλοιπα δείγματα επίπλωσής μας!

ανατολίτικο σχέδιο στο σπίτι

περσική εσωτερική διακόσμηση παραμύθι χίλιες μια νύχτα χίλιες και μία νύχτες μοροκανικό στυλ

αραβικό εσωτερικό