προσκαλώντας σχέδια γραφείου σπιτιού και λευκά έπιπλα στούντιο

10 φιλόξενα σχέδια γραφείων και στούντιο

Εάν είστε αρκετά τυχεροί που έχετε χώρο εργασίας ή χειροτεχνίας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι ελκυστικός, ώστε να μπορείτε να εξασφαλίσετε ήρεμα τη δουλειά σας εκεί. Το δωμάτιο θα πρέπει να έχει πολλές επιλογές αποθήκευσης για τα εργαλεία, τα μοντέλα και τα υλικά σας και επίσης σίγουρα με έναν μεγάλο πάγκο εργασίας, σωστά?

Ονειρεύεστε το δικό σας στούντιο; Στη συνέχεια, έχουμε μερικές ιδέες έτοιμες για εσάς.

Διοργανωτής χαρτιού

προσκαλώντας σχέδια γραφείου σπιτιού και στούντιο λευκό γραφείο εργασίας

Αυτός ο οργανωτής με κεκλιμένο χαρτί έχει στραβά πλαίσια που συγκρατούν το διακοσμητικό χαρτί στη θέση του. Μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα υλικά για τη συσκευασία δώρων και το scrapbooking εξαιρετικά εύκολα.

Τείχος πλέγματος

προσκαλώντας σχέδια γραφείου σπιτιού και στούντιο ζεστή ατμόσφαιρα γραφείο καρέκλα γραφείου

Το επιτοίχιο πλέγμα από καουτσούκ καλώδια είναι ιδανικό για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων που μπορούν να κρεμαστούν. Αυτή η απλή λύση σας διευκολύνει να βρείτε εργαλεία και υλικά που διαφορετικά δεν θα μπορούσατε ποτέ να βρείτε. Όλα είναι στη διάθεσή σας.

Πίνακας έμπνευσης

προσκαλώντας σχέδια γραφείου και στούντιο πολύχρωμα συρτάρια μαυροπίνακα τοίχο

Κάθε στούντιο χρειάζεται έναν πίνακα έμπνευσης, έτσι ώστε η δημιουργικότητα να παραμένει εκεί. Μπορείτε να φτιάξετε τον πίνακα μόνοι σας από ύφασμα και διακοσμητική κορδέλα. Μπορείτε να διορθώσετε τις φωτογραφίες σας χωρίς ταινία.

Γυάλινα ντουλάπια

προσκαλώντας σχέδια γραφείου και στούντιο ασπρόμαυρα έπιπλα

Με γυάλινες πόρτες στις ντουλάπες στο στούντιο, μπορείτε να βρείτε τα πάντα πιο εύκολα. Έτσι, μπορείτε επίσης να δείτε ποια υλικά πρέπει να αγοράσετε ξανά. Εάν έχετε ήδη τα ντουλάπια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε τις πόρτες.

Μαγνητικός πίνακας

Προσκαλώντας σχέδια γραφείων στο σπίτι και στούντιο schwarz tafel

Το μαγνητικό χρώμα για τους πίνακες κιμωλίας μετατρέπει έναν γυμνό, βαρετό τοίχο σε διοργανωτή. Χρειάζεστε λίγη ζωγραφική για να προσθέσετε λειτουργικότητα.

Κινητό νησί

Προσκαλώντας σχέδια γραφείου σπιτιού και στούντιο υφές λευκής επιφάνειας ξύλου

Τοποθετήστε τροχούς για να ταιριάζει το νησί σε οποιοδήποτε μέγεθος και εσωτερικό του στούντιο. Ανάλογα με τη δραστηριότητα, μπορείτε να έχετε το νησί στη μέση του δωματίου ή στην άκρη.

φέρετρο

Προσκαλώντας σχέδια γραφείων σπιτιού και στούντιο ανοιχτά ράφια πολύχρωμα υφάσματα

Τα απλά κουτιά – ανεξάρτητα από το αν είναι ενσωματωμένα ή ανεξάρτητα – είναι μια εξαιρετική επιλογή αποθήκευσης που μπορεί να είναι σε διαφορετικά σχέδια. Κατηγοριοποιήστε τα υλικά σας όπως θέλετε – ανά χρώμα, μέγεθος ή στυλ – για ένα έπιπλο που αποτελεί μέρος της διακόσμησης του δωματίου.

Αφαιρέστε τις πόρτες του ντουλαπιού

προσκαλώντας σχέδια γραφείων στο σπίτι και στούντιο συρτάρια γραφείο γραφείου

Αυτό το κόλπο λειτουργεί σχεδόν σε κάθε δωμάτιο χειροτεχνίας. Απλώς αφαιρέστε τις επάνω πόρτες του ντουλαπιού για να έχετε ανοιχτά ράφια για να εμφανίσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Συμπαγής χώρος εργασίας στο σπίτι – μοντέρνα επίπλωση προσκαλώντας σχέδια γραφείων σπιτιού και στούντιο λευκό χαλί με επίπλωση