Σχεδιάζετε να εργαστείτε από το σπίτι για πρώτη φορά ή το κάνετε εδώ και λίγο καιρό; Ωστόσο, νιώθετε συνεχώς με κακή διάθεση, κουρασμένοι και χωρίς ενδιαφέρον για τις καθημερινές σας εργασίες; Σπεύδεις να αποσπάσεις την προσοχή σου και νιώθεις γενικά μη παραγωγικός; Αυτό πιθανότατα σχετίζεται με ακατάλληλο εργασιακό περιβάλλον. Η πολλαπλή εργασία, η τελειομανία, ο θόρυβος, η κόπωση, η αφυδάτωση, η δυσφορία, η έλλειψη εργονομίας και οργάνωσης όλα συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό σε μια μη παραγωγική και αγχωτική εργάσιμη ημέρα. Στις επόμενες γραμμές θα μάθετε πώς μπορείτε να το αποφύγετε και να δημιουργήσετε ένα άνετο γραφείο στο σπίτι. Αν ένα εργονομική καρέκλα γραφείου και το γραφείο είναι κατάλληλο για εσάς; Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Απλά διαβάστε!

Δημιουργήστε ένα γραφείο στο σπίτι για να βελτιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας χωρίς περισπασμούς

Πώς να δημιουργήσετε το τέλειο γραφείο στο σπίτι για τη δουλειά σας

Οι εγκαταστάσεις του γραφείου στο σπίτι μπορεί να διαφέρουν πολύ ανάλογα με τη δουλειά που κάνετε ή σκοπεύετε να κάνετε. Τα επαγγέλματα που περιλαμβάνουν σχεδίαση και σκίτσο σε οποιαδήποτε μορφή απαιτούν μεγάλους και μεγάλους πίνακες που μπορούν να φιλοξενήσουν ακόμη και τα μεγαλύτερα σχέδια, προσχέδια και γραφικά. Αυτοί οι πίνακες είναι κυρίως ρυθμιζόμενοι και οι άνθρωποι συχνά εργάζονται όρθιοι πάνω τους.

Για εργασίες που απαιτούν υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή και σημειωματάριο, ωστόσο, απαιτείται σημαντικά διαφορετική ρύθμιση. Οι εργασίες παραδοσιακά γίνονται εδώ σε ένα μικρότερο γραφείο με εργονομική καρέκλα γραφείου. Και τα δύο θα πρέπει να συμβάλλουν σε μια υγιή στάση χωρίς πόνο, δυσφορία ή κόπωση. Αν και όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε όρθια ή ακόμη και γονατισμένη θέση αντί για καθιστή στη δουλειά, οι κλασικές καρέκλες εξακολουθούν να κυριαρχούν σε μεγάλο βαθμό.

Δημιουργήστε ένα γραφείο στο σπίτι για να βελτιστοποιήσετε τις σύγχρονες ιδέες επίπλωσης παραγωγικότητας

Γιατί πρέπει να επιλέξετε μια ποιοτική καρέκλα γραφείου όταν εφοδιάζετε το γραφείο του σπιτιού σας

Μια εργονομική καρέκλα γραφείου μπορεί να σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, αρκεί να είναι καλής ποιότητας και σωστά ρυθμισμένη. Θα μειώσει την πλάτη, το λαιμό, τους ώμους, το χέρι, το πόδι και τον πονοκέφαλο ή τις κράμπες ακόμη και αν αφιερώσετε 6 ή 8 ώρες σε αυτό. Με την ελαχιστοποίηση αυτών των προβλημάτων, μια καλή καρέκλα γραφείου θα βελτιώσει επίσης τη διάθεσή σας, την παραγωγικότητα και ακόμη και την μετέπειτα ποιότητα του ύπνου σας. Απλώς δεν χρειάζεται να σκέφτεστε πια τον πόνο. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι καρέκλες γραφείου εξίσου καλές. Ακολουθούν ορισμένοι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά:

Ευκανόνιστος: Οι εργονομικές καρέκλες γραφείου πρέπει να είναι πλήρως ρυθμιζόμενες. Υποβραχιόνια, κάθισμα και πλάτη, βάθος και ύψος καθίσματος, οσφυϊκή στήριξη και στηρίγματα κεφαλής και λαιμού πρέπει όλα να ρυθμίζονται έτσι ώστε η καρέκλα να μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος σώματος, σχήμα και θέση καθίσματος.

υλικό: Το κάθισμα και η πλάτη της καρέκλας γραφείου πρέπει να είναι επαρκώς γεμισμένα με αφρό, ώστε να μπορείτε να καθίσετε άνετα σε αυτά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ένα ύφασμα που αναπνέει είναι επίσης συνήθως καλύτερη επιλογή από το συνθετικό δέρμα ή το πλαστικό.

Δημιουργήστε ένα γραφείο στο σπίτι για να βελτιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας Επιπλώστε δημιουργικά μοντέρνα

Μηχανική: Μια καλή εργονομική καρέκλα γραφείου πρέπει να έχει αυτό που είναι γνωστό ως σύγχρονος μηχανισμός. Αυτό διασφαλίζει ότι η πλάτη και έτσι η σπονδυλική στήλη υποστηρίζονται συνεχώς από την πλάτη όταν κάθεστε. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει επίσης να είναι δυνατή η προσαρμογή αυτού του μηχανισμού ανάλογα με το βάρος του σώματος και τη θέση καθισμάτων.

στυλ: Τα χρώματα και τα μοτίβα της καρέκλας γραφείου είναι σίγουρα θέμα γούστου. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε την καρέκλα του γραφείου σας με βάση τα υπόλοιπα έπιπλα γραφείου του σπιτιού σας. Συνήθως δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ουδέτερα χρώματα όπως το λευκό, το μαύρο και το γκρι επειδή είναι πολύ καθολικά.

ανταλλακτικά: Τι συμβαίνει εάν η εργονομική καρέκλα γραφείου σας έχει υποστεί ζημιά αργά ή γρήγορα; Ο κατασκευαστής σας προσφέρει εγγύηση ή ανταλλακτικά; Μπορείτε να πάρετε την καρέκλα σε μια υπηρεσία επισκευής ή πρέπει να αγοράσετε μια καινούργια; Αυτές είναι ερωτήσεις που πρέπει να διευκρινίσετε πριν κάνετε μια αγορά.

Δημιουργήστε ένα γραφείο στο σπίτι για να βελτιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας

Συμβουλές για μια πιο παραγωγική καθημερινή εργασία

Μια εργονομική καρέκλα γραφείου, γραφείο και μερικά ράφια είναι αναμφίβολα απαραίτητα όταν εργάζεστε τηλεργασία. Ωστόσο, κατά τη δημιουργία του πρώτου ή του επόμενου γραφείου στο σπίτι σας, δεν πρέπει να λάβετε υπόψη μόνο τα έπιπλα που θέλετε εκεί. Γιατί ακόμη και τα καλύτερα μοντέλα δεν θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας σε ακατάλληλο περιβάλλον. Οι παρακάτω συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν εδώ:

  • Δημιουργήστε ένα μικρό δωμάτιο στο σπίτι σας αποκλειστικά για σκοπούς εργασίας. Θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από περισπασμούς και να εισάγεται μόνο όταν χρειάζεται να εργαστείτε ή φυσικά να το καθαρίσετε. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε ένα εργασιακό περιβάλλον που διαφέρει ελάχιστα από ένα πραγματικό γραφείο και που δίνει στην παραγωγικότητά σας μια πραγματική ώθηση.
  • Κάντε σύντομα ενεργά διαλείμματα κάθε 30-40 λεπτά όπου κάνετε μερικές ελαφρές διατάσεις. Έτσι δεν νιώθετε τόσο κουρασμένοι και άκαμπτοι μετά τη δουλειά.

Δημιουργήστε ένα γραφείο στο σπίτι για να βελτιστοποιήσετε την παραγωγικότητα του γραφείου εργασίας σας στον υπολογιστή

  • Χρησιμοποιήστε έναν χαριτωμένο οργανωτή γραφείου για στυλό, ψαλίδι, συνδετήρες και άλλα αξεσουάρ που σχετίζονται με την εργασία. Οργανώστε το γραφείο σας με τέτοιο τρόπο ώστε κανένα υπερβολικό και καθαρά διακοσμητικό πράγμα να μην οδηγεί σε ακαταστασία. Μπορείτε να βρείτε χώρο για ένα μικρό, εύκολο στη φροντίδα εργοστάσιο εμπορευματοκιβωτίων, αλλά δεν πρέπει να σας ενοχλεί ενώ εργάζεστε.
  • Να είστε δραστήριοι στον ελεύθερο χρόνο σας και να τρώτε υγιεινά. Ακολουθήστε μια καλά οργανωμένη ρουτίνα από το πρωί έως το βράδυ. Πάντα τρώτε την ίδια ώρα της ημέρας και πηγαίνετε για ύπνο νωρίς. Βρείτε πάντα χρόνο πριν και μετά τη δουλειά για τον εαυτό σας και τα χόμπι σας. Περάστε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας σε εξωτερικούς χώρους, κατά προτίμηση περιτριγυρισμένο από τη φύση. Όλα αυτά μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειας, τη διάθεση και την παραγωγικότητά σας αργότερα στην εργασία.

Πώς θα δημιουργήσετε το δικό σας γραφείο στο σπίτι; Επενδύστε σε έπιπλα καλής ποιότητας, βρείτε ένα ήσυχο μέρος μακριά από περισπασμούς και γίνετε ξανά παραγωγικοί και επιτυχημένοι.

Δημιουργήστε ένα γραφείο στο σπίτι για να βελτιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας Επιπλώνοντας σύγχρονο δέρμα