σχέδιο επίπλων γραφείου έπιπλα γραφείου ηλεκτρονικό κατάστημα schneider

Αφήστε την εργασία να ξεκινήσει – αλλά στο σωστό εργασιακό περιβάλλον, παρακαλώ

Τα έπιπλα γραφείου πρέπει να είναι πρακτικά, απλά και λειτουργικά; Οχι. Φυσικά, μπορείτε αν νομίζετε ότι εσείς ή οι υπάλληλοί σας αλλιώς θα αποσπούνταν την προσοχή σας. Από την άλλη πλευρά, περνάτε πολύ χρόνο στη δουλειά. Ως εκ τούτου, το σωστό περιβάλλον, που προάγει και τονώνει τη δημιουργικότητα, είναι πολύ σημαντικό.

Γιατί αν νιώθεις καλά, δουλεύεις πιο παραγωγικά – για αυτό: μπορεί να είναι όμορφο και πρακτικό!

Σχεδιάστε έπιπλα γραφείου: ποια έπιπλα γραφείου ταιριάζουν στο χώρο εργασίας σας?

έπιπλα γραφείου online κατάστημα καρέκλες γραφείου έγχρωμες

Διατηρώντας τα πράγματα τακτοποιημένα – αλλά με στυλ, παρακαλώ

Ναι, η αγαπημένη παραγγελία – η τήρηση αυτού δεν είναι πάντα τόσο εύκολη. Ευτυχώς, εκτός από τα κλασικά κινητά βάθρα, υπάρχουν πλέον πολλές άλλες χρήσιμες ιδέες που κάνουν τη διαφορά, όπως ράφια σε κυβική μορφή για τον τοίχο ή αγκύλες τοίχου για φυλλάδια και διοργανωτές τοίχων. Μπορείτε να βρείτε αυτό διαφορετικές παραλλαγές σε διάφορα καταστήματα που προσφέρουν στους επιχειρηματίες καλές συνθήκες, όπως ράφτες. Το πλεονέκτημα των στοιχείων του τοίχου: Έχετε περισσότερο χώρο στο γραφείο σας και τα έγγραφα δεν εμφανίζονται πλέον συνεχώς. Αυτό διευκολύνει την συγκέντρωση στη νέα δουλειά.

Χρήσιμοι οργανωτές τοίχων

σχέδιο επίπλων γραφείου διοργανωτής τοίχου έπιπλα γραφείου ηλεκτρονικό κατάστημα schneider

Τα κλασικά ράφια και τα δοχεία ρολού δεν πρέπει φυσικά να λείπουν δίπλα στο γραφείο. Αλλά ρίξτε μια ματιά σε παραλλαγές χρώματος ή γυαλιού εδώ. Έτσι συνδυάζετε το πρακτικό με το κομψό σχέδιο.

Κυλήστε το δοχείο για περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο γραφείο

σχέδιο επίπλων γραφείου ρολά κλουβιά τραπέζι ντουλάπι έπιπλα γραφείου ηλεκτρονικό κατάστημα schneider

Και εγένετο φως

Το σωστό φως στο χώρο εργασίας είναι πολύ σημαντικό, γιατί ακόμα κι αν εργάζεστε στον υπολογιστή και αυτό ρίχνει φως, αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό και επίσης δεν είναι καλό για τα μάτια. Επομένως, θα πρέπει να βασίζεστε σε διαφορετικές πηγές φωτός. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από υπερβολικά φώτα οροφής έως ειδικά επιτραπέζια φώτα. Οι προβολείς οροφής που είναι ενσωματωμένοι στην οροφή προσφέρουν επίσης μια καλή παραλλαγή φωτός. Απλώς επιλέξτε το σωστό σχέδιο φωτισμού για τα έπιπλά σας: Εάν όλα είναι σε πολύ σαφείς και καθαροτεχνικές μορφές στο χώρο του γραφείου σας, τότε θα πρέπει επίσης να επιλέξετε λαμπτήρες σε αυτό το στυλ και διαφορετικά. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε χωρίς, αν μπορείτε να το αποφύγετε: οι σωλήνες νέον. Τα παλαιότερα μοντέλα είναι ιδιαίτερα φωτεινά και μεταφέρουν την αίσθηση μιας μπαταρίας.

Πηγές φωτός: φωτιστικά οροφής και επιτραπέζια

σχεδιασμός επίπλων γραφείου καρέκλες γραφείου αξεσουάρ έπιπλα γραφείου ηλεκτρονικό κατάστημα schneider

Σύγχρονα γραφεία γραφείων

σχεδιασμός επίπλων γραφείου γραφεία έπιπλα γραφείου ηλεκτρονικό κατάστημα schneider

Δημιουργήστε άνετα καθίσματα

Αγοράστε πολλές φτηνές καρέκλες γρήγορα; Δ μάλλον όχι. Κάντε τον εαυτό σας και τους υπαλλήλους σας ευχαριστημένους και βασιστείτε σε καρέκλες εργονομικού σχήματος. Αυτά είναι τώρα επίσης διαθέσιμα σε πολλές παραλλαγές χρωμάτων, γεγονός που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε επιπλέον οπτικές επισημάνσεις.

Εργονομικές καρέκλες γραφείου και πολυθρόνες

σχεδιασμός επίπλων γραφείου εργονομικές καρέκλες γραφείου έπιπλα γραφείου ηλεκτρονικό κατάστημα schneider

σχεδιασμός επίπλων γραφείου εργονομικές καρέκλες γραφείου έπιπλα γραφείου ηλεκτρονικό κατάστημα

Επίσης, μην σκέφτεστε μόνο τις καρέκλες γραφείου. Επενδύστε επίσης σε έναν καναπέ ή μια πολυθρόνα. Αυτό σας δίνει ένα μέρος υποχώρησης όπου οι συνάδελφοί σας μπορούν να χαλαρώσουν και να απενεργοποιηθούν για μια φορά.

Μπορεί επίσης να είναι πολύχρωμο στο γραφείο

έπιπλα γραφείου καρέκλες γραφείου έπιπλα γραφείου online κατάστημα schneider

Στοιβαζόμενες καρέκλες στην αίθουσα αναμονής  

σχέδιο επίπλων γραφείου καρέκλες γραφείου έπιπλα γραφείου ηλεκτρονικό κατάστημα

Λέμε ναι στα αξεσουάρ

Φυτά, λουλούδια, εικόνες και ρολόγια – ούτε αυτό πρέπει να λείπει. Δίνει σε ένα δωμάτιο έναν προσωπικό χαρακτήρα και μια σπιτική ατμόσφαιρα για να νιώσετε πιο άνετα. Γιατί και εδώ, όσο πιο άνετα νιώθετε στο χώρο εργασίας σας, τόσο καλύτερα και πιο παραγωγικά μπορείτε να εργαστείτε.

Αξεσουάρ και αξεσουάρ

προγραμματισμός επίπλων γραφείου αξεσουάρ επίπλων γραφείου ηλεκτρονικό κατάστημα

* Δικαιώματα εικόνας: schneider.de