σύγχρονες ρωμαϊκές περσίδες για παράθυρα - κίτρινο χρώμα

Βγείτε από το σκοτάδι: 10 σύγχρονες ρωμαϊκές περσίδες για παράθυρα

Κατά το σχεδιασμό των παραθύρων, το μέγεθος παίζει ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο. Πολύ ή πολύ λίγο μπορεί να έχει πραγματικά σημασία. Επομένως, η επιλογή του σχεδίου πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένη · τα φιλιγκράν σχήματα θα μπορούσαν απλά να καταστρέψουν την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.

Αυτά τα λεπτά σχήματα στο παράθυρο θα κάνουν τα πάντα εκεί να φαίνονται πολύ στιβαρά και τραχιά. Τα φθαρμένα πάνελ κάνουν το διαμέρισμα να φαίνεται φθηνό και αυτό σίγουρα δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μια σκοτεινή ατμόσφαιρα στο μπάνιο προσφέρει εμπιστευτικότητα

σύγχρονες ρωμαϊκές περσίδες για μπανιέρα μπάνιου παραθύρων

Συμπεριλάβετε μια διαχρονική λύση: χρησιμοποιήστε ρωμαϊκές μορφές. Ο Hunter Douglas κυριαρχεί στην αγορά με τα ακριβώς υπολογισμένα χρώματα, υφάσματα και ακόμη και ανοίγματα. Κάποιοι άλλοι σχεδιαστές κάνουν επίσης την παράδοση δικαιοσύνη ερμηνεύοντας τα παλιά καλύμματα παραθύρων, το λευκό χρώμα είναι ιδιαίτερα έντονο στο φόντο του κορεσμένου βαμμένου τοίχου. Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι έντονες κίτρινες πινελιές, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τις γαλάζιες αποχρώσεις που περιβάλλουν. Τα απλά σχήματα μπορούν να τονιστούν με τη σωστή επιλογή χρωμάτων. Αυτό μπορεί να φέρει μια πολύ συνηθισμένη εμφάνιση σε ένα πραγματικά υψηλό επίπεδο.

Αρκετή κουβέντα! Τώρα απολαύστε τα υπέροχα εφέ φωτισμού, τα οποία δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τα αρχαία μοτίβα. Αφήνουν αρκετό φως και κάνουν τα πάντα να φαίνονται δροσερά – κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Blinds from Horizon Window Treatmentsσύγχρονες-ρωμαϊκές περσίδες-για-παράθυρα-διαμερίσματα-ορίζοντας-παράθυρα-θεραπείες  Κομψά ρολά στο υπνοδωμάτιο της Blinds & Υπερκαταστήματα παραθυρόφυλλων

μοντέρνες ρωμαϊκές περσίδες για κουρτίνες παραθύρων υπνοδωμάτιο κλασικό

Φωτιστικά από τον Χάντερ Ντάγκλαςμοντέρνες ρωμαϊκές περσίδες για καρεκλάκι με παράθυρο σεζλόνγκ

Οι σχεδιαστικές περσίδες προσφέρουν προστασία απορρήτου

σύγχρονες ρωμαϊκές περσίδες για τραπεζάκι πολυθρόνας παραθύρου

Περσίδες σχεδιαστών από τον Χάντερ Ντάγκλας

σύγχρονες ρωμαϊκές περσίδες για μπανιέρα παραθύρων

Λευκά ρολά από περσίδες & Παραθυρόφυλλα για Ladonnia

ενδιαφέρουσες ρωμαϊκές περσίδες για παράθυρα

Τυρκουάζ ρολά χρονογράφημα από Χάντερ Ντάγκλας σύγχρονες ρωμαϊκές περσίδες για τυρκουάζ χρώματα παραθύρων

Σύγχρονη ρωμαϊκή περσίδα βινιέτα Alustra

σύγχρονες ρωμαϊκές περσίδες για τραπεζάκι σαλονιού σαλονιού παραθύρων