Η άνοιξη έρχεται σύντομα και για πολλούς κατοίκους ήρθε η ώρα για αλλαγές στο εσωτερικό. Λογικά, χρειαζόμαστε ενημερωμένες ιδέες επίπλωσης για αυτό. Όπως κάθε χρόνο, είχαμε δημοσιεύσει αρκετά άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα από τις αρχές του 2018. Αυτό χρησιμεύει για να σας βοηθήσει με κάποιες πολύ συγκεκριμένες ιδέες και να προσθέσετε στις προηγούμενες συνεισφορές.

Λίγες λεπτομέρειες σε ματ και μαύρο χρώμα μπορούν να ανανεώσουν το σχέδιο του μπάνιου

μαύρα και γκρι στοιχεία εσωτερικές ιδέες

Ιδέες επίπλωσης με μικρές και εντυπωσιακές λεπτομέρειες

Αυτές οι ιδέες επίπλωσης αφορούν κυρίως τους χώρους υγιεινής και την κουζίνα. Εδώ και μερικά χρόνια, οι φωτεινές και απρόσκοπτες εμφανίσεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς εκεί. Πολλοί σχεδιαστές την εμπλούτισαν το 2018 με έργα με μικρές αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες. Συχνά κάποιος δείχνει μια τραχιά ματ υφή και το χρώμα που επιλέγεται είναι μαύρο ή σκούρο γκρι.

Lookάχνετε για τρέχουσες ιδέες σχεδιασμού τοίχων; Τι γίνεται με τα κεραμίδια στην εμφάνιση ταπετσαρίας;?

ιδέες επίπλωσης ταπετσαρία πλακιδίων

Πλακάκια που μιμούνται την ταπετσαρία

Η ταπετσαρία έχει πολλά αισθητικά πλεονεκτήματα και τα κεραμίδια – πολλά πρακτικά πλεονεκτήματα. Με τις νέες τάσεις, δεν χρειάζεται πλέον να επιλέξετε μεταξύ των δύο. Απλώς επιλέξτε μια λύση που συνδυάζει τα «πλεονεκτήματα» των δύο. Το 2018, τα κεραμίδια με μια νέα ερμηνευμένη εμφάνιση είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Τέτοιες ιδέες επίπλωσης είναι ιδανικές για την ανακαίνιση ανοιχτών χώρων, μεταξύ άλλων.

Έπιπλα από σκυρόδεμα και έμφαση είναι μια καυτή τάση στο μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

επίπλωση ιδεών συγκεκριμένη στο εσωτερικό

Έπιπλα από σκυρόδεμα

Το τραχύ Σκυρόδεμα υφή βρήκε ένα ευρύ φάσμα χρήσεων στην εσωτερική διακόσμηση τα τελευταία χρόνια. Το 2018, αυτό το υλικό θα χρησιμοποιηθεί επίσης για τονισμό. Πολλά έπιπλα και αξεσουάρ κατασκευάζονται από αυτό.

Τρέχον χρώμα, τρέχουσα στρατηγική επίπλωσης

έπιπλα έμφασης σε φωτεινά χρώματα ιδέες επίπλωσης

Έπιπλα με έμφαση σε έντονα χρώματα

Οι ουδέτερες ιδέες επίπλωσης των τελευταίων ετών αποτελούν ένα ιδανικό υπόβαθρο για τη χρήση έντονων τόνων. Γίνεται όλο και πιο θαρραλέος. Το 2018, έπιπλα μεγάλου μεγέθους σε εντυπωσιακά χρώματα είναι εξαιρετικά δημοφιλή.

Γίνεστε όλο και πιο δημιουργικοί όταν σχεδιάζετε τους τοίχους με έμφαση

επίπλωση ιδεών τοίχο προφοράς με ανάγλυφο

Ανακουφιστικοί τοίχοι

Οι τοίχοι με έμφαση είναι μία από εκείνες τις λύσεις για μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό που εν τω μεταξύ έχουν καθιερωθεί ως κλασικά. Τώρα οι σχεδιαστές είναι πάντα παιχνιδιάρικοι με το σχέδιό τους. Τα πειράματα με ανάγλυφους τοίχους είναι ιδιαίτερα δημοφιλή το 2018.

Μπορείτε να δείτε πού έχουν χρησιμοποιηθεί σύγχρονες λύσεις σχεδιασμού?

επίπλωση ιδεών διαφορετικά μέταλλα

Συνδυασμός διαφορετικών μετάλλων

Στο μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό, οι σχεδιαστές συχνά προσπαθούν να δείξουν την ποικιλία και τον χαρακτήρα ενός και του αυτού υλικού. Το μεγάλο θέμα φέτος είναι η ποικιλία στα μέταλλα. Οι συνδυασμοί μαύρου, γκρι και χρυσού είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και ενημερωμένοι.

Τα δημοφιλή μοτίβα ψαροκόκαλο επιστρέφουν στη μόδα!

ιδέες επίπλωσης υπέροχος πίσω τοίχος κουζίνας

Πλακάκια ψαροκόκαλο

Εδώ έρχεται κάτι για όσους θέλουν να ανανεώσουν το splashback της κουζίνας τους. Τα μοτίβα ψαροκόκαλο επιστρέφουν και κάνουν την τέλεια λύση για κάθε λάτρη. Είναι καλύτερο να συνδυαστεί με σκούρα ουδέτερα.

Οι μοντέρνες ζεστές αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ με το τζάκι!

επίπλωση ιδεών κορεσμένα χρώματα

Κορεσμένα ζεστά χρώματα

Οι κορεσμένες ζεστές αποχρώσεις ανταγωνίζονται τα φωτεινά χρώματα όσον αφορά τη χρήση επίπλων το 2018. Χρησιμοποιούνται επίσης ως προφορές σε ουδέτερη ατμόσφαιρα. Αυτό καθιστά το εσωτερικό πιο κομψό και ελκυστικό ταυτόχρονα.

Είστε λάτρης των vintage αξεσουάρ; Τα φώτα σε αυτό το στυλ είναι πλέον εξαιρετικά μοντέρνα!

έπιπλα ιδέες vintage φώτα

Φώτα με vintage χαρακτήρα

Οι ιδέες διακόσμησης και επίπλωσης με φωτιστικά με έντονο χαρακτήρα είναι επίκαιρα εδώ και αρκετά χρόνια. Θα συνεχίσει να το κάνει το 2018. Έτσι, αν σας αρέσει αυτός ο τύπος σχεδίασης, έχετε κάθε λόγο να είστε ευτυχισμένοι το 2018.

Αν θέλετε να εισαγάγετε μια νότα παράδοσης στον εσωτερικό σας σχεδιασμό, επιλέξτε μοτίβα λουλουδιών!

ιδέες διακόσμησης τοίχου με έμφαση σε λουλουδάτο μοτίβο

Ευρεία χρήση λουλουδιών σε εσωτερική διακόσμηση

Τα λουλουδάτα μοτίβα έχουν ανακτήσει τις θέσεις τους στο εσωτερικό σχέδιο. Το παράδειγμά μας δείχνει έναν τοίχο με λουλουδάτη προφορά. Η εκτέλεση είναι σε αρκετά κλασικό στιλ. Οι πιο μοντέρνες και τυποποιημένες παραλλαγές είναι επίσης δημοφιλείς.

Επιλέξαμε τα παραδείγματά μας έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ιδιαίτερα πρακτικά και εύκολα σε κάθε σπίτι και διαμέρισμα. Σας συνιστούμε, ωστόσο, να τα δείτε στο ευρύτερο πλαίσιο των τάσεων στυλ σπιτιού για το 2018. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσετε μια ατομική αίσθηση για αυτό και μπορείτε να εφαρμόσετε μερικές πολύ δικές σας λύσεις.