Καινοτόμες τεχνολογίες, βιωσιμότητα, πολύχρωμες και αισθησιακές – που μπορούν να λειτουργήσουν ως έμπνευση για εσάς στις αρχές του 2020. Η σημασία της πολυτέλειας και της αποκλειστικότητας γίνεται όλο και λιγότερο σημαντική. Είναι πιο σημαντικό ο εσωτερικός σχεδιασμός να απεικονίζει ποιος πραγματικά είσαι και ποια είναι η στάση σου απέναντι στη ζωή. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορούμε να περιμένουμε πολύ εκπληκτικούς συνδυασμούς διαφορετικών εννοιών με την πρώτη ματιά. Αυτές οι τάσεις κάνουν την παραμονή στο σπίτι μια εμπειρία και είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια. Αλλά ακόμα προσπαθούμε να γράψουμε λίγο περισσότερα γι ‘αυτό!

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων το 2020!

έμφαση στον τοίχο ζωντανή έμπνευση ζωντανές ιδέες

Έτσι συνδέουμε τη φύση

Η έμπνευση για τη ζωή κυριαρχείται από τη φύση και την επιδίωξή της για αρκετές εποχές. Αλλά κάθε χρόνο αυτή η βασική τάση δείχνει μια διαφορετική αποκάλυψη. Μερικές φορές τα φυσικά χρώματα κυριαρχούν και τα πράσινα φυτά κυριαρχούν στη διακόσμηση. Σε άλλες περιπτώσεις, πολλά μοτίβα λαχανικών μπορούν να βρεθούν στη διακόσμηση.

Το 2020, η βιωσιμότητα θα έχει κορυφαία προτεραιότητα. Σε αρμονία με τη γενική κατάσταση στον κόσμο, κάποιος θέλει απλώς να σώσει τη φύση και τον εαυτό του μέσω συγκεκριμένων αποφάσεων για την καθημερινή ζωή. Όλα όσα είναι βιώσιμα, δηλαδή εργονομικά, εξοικονόμηση ενέργειας, επαναχρησιμοποιήσιμα, οικολογικά παραγόμενα και ανακυκλωμένα, είναι μοντέρνα και μοντέρνα.

Ο φυσικός σχεδιασμός κυριαρχεί τόσο στη διακόσμηση όσο και στην εκτέλεση των επίπλων

κρεβάτια μοντέρνα κρεβάτια ιδέες διαβίωσης

Πολλά διαφορετικά χρώματα

Η έμπνευση για το σπίτι 2020 περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά χρώματα. Μπορείτε να σκάψετε τις τάσεις των τελευταίων ετών και να επιλέξετε κάτι φοβερό. Ο σημαντικός κανόνας είναι ότι οι γήινοι τόνοι μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με φυσικά υλικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γήινες αποχρώσεις, η ώχρα, η τερακότα και όλες οι διαθέσιμες παραλλαγές του γυμνού είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Έξυπνες ιδέες και περιπετειώδεις ιδέες θα κυριαρχήσουν στην εσωτερική διακόσμηση το 2020  

εικόνες στον τοίχο - σύγχρονες ζωντανές ιδέες ζωντανής έμπνευσης

Περισσότερη άνεση στο εσωτερικό

Όσον αφορά το Wohninspiration 2020, είναι αξιοσημείωτο ότι κάποιος αποσύρεται έντονα στο εσωτερικό. Λόγω του γεγονότος ότι τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι αγαπούν να εξοπλίζουν τον εξωτερικό χώρο γενναιόδωρα και άνετα, αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο αρκετά εκπληκτικό. Maybeσως έχετε την αίσθηση ότι έχετε παραμελήσει το εσωτερικό; Δημιουργώντας περισσότερη άνεση στο σπίτι, ίσως θελήσετε να το αντισταθμίσετε!

Μονόχρωμος σχεδιασμός με μετάβαση από ανοιχτές σε σκοτεινές αποχρώσεις. Αυτό είναι φανταστικό!

ένας καναπές σε ροζ χρώμα ζωντανές ιδέες

Απλότητα και τεχνολογία

Οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες το εξυπηρετούν Βιωσιμότητα και άνεση ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Για όσους θέλουν να επικεντρωθούν στις τρέχουσες ιδέες ζωής το 2020, είναι απαραίτητες. Ωστόσο, πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι η απλότητα είναι ζωτικής σημασίας. Οι σύγχρονες τεχνολογίες ενσωματώνονται απρόσκοπτα στις ζωντανές ιδέες. Σχεδόν δεν τα παρατηρείτε και όμως βελτιώνουν την καθημερινότητά μας με διαισθητικό τρόπο. Είναι κρυμμένα ώστε να μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε εσωτερικό στυλ.

Μπορείτε να γεμίσετε τις ελεύθερες περιοχές με πολλά αντικείμενα!

στενό δωμάτιο εμπνεύσεις σπίτι ιδέες

Η γεωμετρία κυριαρχεί πολύ έντονα

Η γωνιακή γεωμετρία κυριαρχεί στον εσωτερικό σχεδιασμό 2020. Άλλες φιγούρες, σπείρες ή κύκλοι εμφανίζονται επίσης, αλλά εξυπηρετούν περισσότερο για ισορροπία και ισορροπία. Οι γεωμετρικές φιγούρες δεν είναι μόνο ως διακόσμηση. Κυριαρχούν στα σχήματα των επίπλων σχεδιαστών και καθορίζουν την κατανομή των επίπλων στο δωμάτιο. Συχνά παρέχουν τη βάση για πρακτικές και ταυτόχρονα πρωτότυπες λύσεις για μη συμβατικές κατόψεις.

Τα χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν με φυσικά υλικά είναι μοντέρνα!

εξωτικές αίσθηση ζωντανές ιδέες

Υπερμεγέθη έπιπλα ή μινιμαλισμός

Βασικά, μεγάλες περιοχές πεζοπορίας αφήνονται ελεύθερες φέτος. Το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας μικρότερο αριθμό επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων. Με την πρώτη ματιά, μια τέτοια τάση θα ονομαζόταν μινιμαλισμός. Αλλά συχνά βλέπετε υπερμεγέθη έπιπλα στο εσωτερικό σχέδιο. Αυτά καταλαμβάνουν λίγο περισσότερο χώρο, αλλά αντιπροσωπεύονται σε μικρότερο αριθμό. Συχνά είναι πολυλειτουργικά και χρησιμεύουν ως έμφαση στο εσωτερικό.

Όλα τα υφάσματα και τα υλικά πρέπει να περιποιηθούν τις αισθήσεις μας!

χρώμα ασβέστη - πράσινο σε ουδέτερο - ζωντανές ιδέες

Κάντε το εσωτερικό του σπιτιού σας ένα είδος γκαλερί!

Με αυτό το αίτημα, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε δύο κύριες τάσεις στις ιδέες ζωής για το 2020. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα περίτεχνα αντικείμενα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή φέτος. Θεωρείται επίσης μοντέρνο να εμφανίζονται όσο το δυνατόν περισσότερα διακοσμητικά αντικείμενα. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε περισσότερο τον εαυτό σας και την καθημερινότητά σας και εξασφαλίζετε ενδιαφέροντα θέματα συνομιλίας με φίλους και συγγενείς. Συνεχίζεται η τάση να επιλέγει κανείς πολυλειτουργικές ιδέες.

Έμπνευση για μοντέρνα ορθογώνια διακόσμηση!

κίτρινα κομμάτια επίπλων εμπνεύσεις σπιτιού ιδέες σπιτιού

Ένα και το αυτό χρώμα σε πολλές αποχρώσεις

Αν κοιτάξετε τις ζωντανές ιδέες μας, σίγουρα θα παρατηρήσετε μονόχρωμο σχεδιασμό δωματίου. Φέτος όμως κάτι είναι διαφορετικό! Πειραματίζεστε πολύ με τις διαφορετικές αποχρώσεις. Βρίσκουμε τόνους διαφορετικών εντάσεων που συνδυάζονται επιδέξια μεταξύ τους. Δεν πρέπει να αναβληθείτε, αλλά δείξτε κουράγιο και επιδείξτε την ποικιλία του αγαπημένου σας χρώματος στο εσωτερικό σχέδιο! Η κύρια πτυχή των χρωμάτων με τα οποία πειραματίζεστε είναι το φως. Στην ίδια επιφάνεια μπορείτε να δείτε μια συστηματική μετάβαση από μια πολύ ανοιχτή σε μια πολύ σκοτεινή σκιά.

Αρκετά πράσινα χρώματα – φυσικά και μοντέρνα στις αρχές του 2020

κίτρινος καναπές - διακόσμηση σπιτιού - ιδέες σπιτιού

Χαμηλά κρεβάτια και άλλες περιπετειώδεις ιδέες

Σύμφωνα με τις προβλέψεις τάσης, τα πολύ χαμηλά κρεβάτια θα κερδίσουν δημοτικότητα το 2020. Αυτά είναι γνωστά από διαφορετικούς πολιτισμούς και έχουν κάτι περιπετειώδες. Η αναζήτηση εμπειρίας σε συνδυασμό με την άνεση είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο καταλαμβάνουν πάντα σημαντική θέση στο εσωτερικό σχεδιασμό. Αυτό είναι κάτι καινούργιο, γιατί η περιπέτεια στην επίπλωση περιορίζεται μέχρι τώρα στη διακόσμηση. Τώρα κυριαρχεί επίσης στα σημαντικά λειτουργικά έπιπλα!

Λίγα και υπερμεγέθη αντικείμενα είναι κοινά!

φωτεινό σχέδιο επίπλων - ζωντανές ιδέες

Ακόμη περισσότερη απόλαυση για τις αισθήσεις!

Προσφέροντας ευχαρίστηση στις αισθήσεις – αυτή είναι η κύρια τάση των τελευταίων ετών. Με κάθε επερχόμενη σεζόν, θα εκπλαγείτε ακόμη πιο θετικά από αυτή την άποψη από πριν. Προφανώς, οι σχεδιαστές έχουν επενδύσει μεγάλη ενέργεια και ταλέντο στην έρευνα της ανθρώπινης αντίληψης για άνεση και άνεση. Όλα τα υλικά και τα σχέδια γίνονται όλο και περισσότερο συμφιλίωση όταν τα αγγίζετε. Γίνονται όλο και πιο εύκολα στη φροντίδα τους και πιο ελκυστικά. Μας περιμένει μια υπέροχη χρονιά με μοναδικές ιδέες ζωής, δεν νομίζετε?

Η επαναχρησιμοποίηση και η βιωσιμότητα είναι σημαντικές αρχές στο μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό 

πράσινα έπιπλα εμπνεύσεις σπιτιού ιδέες σπιτιού

Μετατρέψτε το σαλόνι σας σε ένα είδος γκαλερί!

βιομηχανική εσωτερική διακόσμηση χαλιών ιδέες ζωντανές

διακόσμηση κρεβατοκάμαρας έμπνευση σπιτιού - ιδέες για το σπίτι

ιδέες για μαύρα λευκά έπιπλα ιδέες σπιτιού

διαφανείς τοίχοι σπίτι εμπνεύσεις ιδέες σπίτι

πολλές όμορφες ιδέες από ξύλινες ιδέες

Ο εσωτερικός σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από έπιπλα πολυτελείας και ευκολίας φροντίδας

λευκά έπιπλα - έμπνευση για το σπίτι

ζωντανές ιδέες - ουδέτερη εσωτερική διακόσμηση

ζωντανές ιδέες - υπέροχος σχεδιασμός τοίχων - λαμπερή διακόσμηση

ζωντανές ιδέες εικόνα στον τοίχο σχεδιασμό τοίχου

ιδέες διαβίωσης - μπλε έπιπλα

Τα φυσικά υλικά για το μπάνιο γίνονται όλο και πιο δημοφιλή

ζωντανές ιδέες - ευγενή έπιπλα ζωντανή έμπνευση

ιδέες διαβίωσης - κίτρινα έπιπλα και διακοσμητικά μαξιλάρια

ζωντανές ιδέες - γυαλιστερές επιφάνειες

ιδέες διαβίωσης - μαρμάρινος τοίχος και έπιπλα - ντουλάπα

ζωντανές ιδέες μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

Αυτή η υπερμεγέθη εικόνα φαίνεται ενημερωμένη και δημιουργεί μια μετάβαση στην εξωτερική περιοχή

ζωντανές ιδέες - ζωντανή έμπνευση ανοιχτού σχεδίου

ζωντανές ιδέες - όμορφοι μπλε τοίχοι

ζωντανές ιδέες - χαλιά με μοτίβα ζώων

ζωντανές ιδέες - υπέροχος εσωτερικός σχεδιασμός

ιδέες διαβίωσης - υπέροχα έπιπλα και τραπέζια

ιδέες διαβίωσης - μοντέρνα έπιπλα για εσωτερική διακόσμηση

Ένα άλλο παράδειγμα εσωτερικής διακόσμησης με πολλές αποχρώσεις των ίδιων χρωμάτων

ιδέες διαβίωσης - σχεδιασμός δωματίου σχεδιασμός σπιτιού

ζωντανές ιδέες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ζωντανή έμπνευση

ζωντανές ιδέες ζωντανές ιδέες αποικιακού στυλ

ιδέες σπιτιού έπιπλα σύγχρονης έμπνευσης σπιτιού

ζωντανές ιδέες μοντέρνο εσωτερικό μπάνιο

ζωντανές ιδέες φυτεύουν μοτίβα ζωντανές ιδέες

Ο αστερισμός των επίπλων εμπνέεται συχνά από γεωμετρικά σχήματα 

ζωντανές ιδέες ροζ ζωντανή έμπνευση σχεδιασμός σαλονιού

ζωντανές ιδέες τοίχο εξειδικευμένες ζωντανές ιδέες

ζωντανές ιδέες ζωντανή έμπνευση φωτεινά υφάσματα

σπιτική έμπνευση vintage σπιτικές ιδέες