αρθρωτό σπίτι εσωτερική λάμπες γραφείου στο σπίτι γραφείο νέον

Αρθρωτό εσωτερικό σπιτιού

Για τους φανατικούς που εξοικονομούν χώρο που δεν θα άφηναν ούτε μια τετραγωνική ίντσα αχρησιμοποίητους ή για τους μινιμαλιστές που θέλουν πάντα όλα να λειτουργούν ομαλά και απλά, αυτή η συλλογή θα μπορούσε να είναι η οριστική (αν και φιλόδοξη και όχι φθηνή) λύση all-in-one είναι.

Ο Rolands Landsbergs σχεδίασε τη συλλογή Boxetti για να καλύψει όλους τους κύριους τύπους χώρων διαβίωσης, «βασισμένος σε τρεις βασικές αρχές σχεδιασμού – τη λειτουργικότητα, τη σύγχρονη τεχνολογία και τη σύγχρονη αισθητική του μινιμαλισμού.

Κάθε ενότητα Boxetti έχει αναπτυχθεί για να επιτύχει τη μέγιστη απόδοση από ειδικές ανάγκες για λειτουργικότητα και καταλληλότητα. “

Μινιμαλιστικό στο σαλόνι

αρθρωτό εσωτερικό σπίτι μινιμαλιστικό λευκό

Το ψυγείο σχεδόν δεν φαίνεται – όλα έχουν τη θέση τους

αρθρωτή εσωτερική κατοικία εξοικονομώντας χώρο ντουλάπια επίπλων κουζίνας και ψυγείο

Πέντε κουτιά αποτελούν τη βάση αυτού του συστήματος: ένα κουτί υπνοδωματίου με ένα κρεβάτι, ντουλάπα και άλλα, ένα κουτί σαλονιού με καναπέ και τραπέζια, ένα κέντρο πολυμέσων με τηλεόραση, συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και στερεοφωνικά ηχεία, ένα γραφείο στο σπίτι με καθίσματα και επιφάνειες εργασίας, και μία Κουζίνα με επιφάνειες και χώρους αποθήκευσης, μαγειρέματος και προετοιμασίας φαγητού. Κάθε κουτί χρησιμοποιεί την ίδια γλώσσα γωνιακής γεωμετρίας, γυαλιστερό λευκό χρώμα και ζεστό πορτοκαλί εσωτερικό.

Καναπές και τραπεζάκι – υπέροχη δημιουργία

αρθρωτό σπίτι εξοικονόμηση χώρου, δημιουργικό και μοντέρνο

Ο πάγκος της κουζίνας είναι συμπαγής και κομψός

αρθρωτό εσωτερικό σπίτι καινοτόμα έπιπλα κουζίνας

Ο σχεδιαστής λέει: «Η ικανότητα των δομοστοιχείων να ξαναχτιστούν σε συμπαγή συμπαγή τεμάχια είναι ζωτικής σημασίας για την ιδέα του σχεδιασμού, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας ελεύθερα προσβάσιμος και άνετος χώρος. Η συλλογή Boxetti είναι ένα χειροποίητο προϊόν – με την ποιότητα των υλικών και τις δομικές και τεχνολογικές λύσεις είναι αποκλειστική.

Ένας υπερσύγχρονος νεροχύτης σε πορτοκαλί χρώμα

αρθρωτό εσωτερικό υπερσύγχρονο νεροχύτη σε λευκό και σκούρο πορτοκαλί

Εξοικονομήστε χώρο – όλα σε ένα κουτί

αρθρωτό σπίτι εσωτερική εξοικονόμηση επίπλων  Φωτεινό υπνοδωμάτιο με γκαρνταρόμπααρθρωτό εσωτερικό σπίτι μεγάλο κρεβάτι για δύο κίτρινα

 Το γραφείο του σπιτιού σας με μια διαφορά

σπονδυλωτό σπίτι εσωτερικός συμπαγής χώρος καθιστικού κατασκευασμένος από δομικά στοιχεία

Ένα κομψό αρθρωτό κομμό τηλεόρασης

αρθρωτή εσωτερική τηλεόραση εσωτερικού χώρου εντελώς διαφορετική

Άποψη από ψηλά

πανοραμική άποψη του αρθρωτού εσωτερικού σπιτιού