η είσοδός σας στο καλοκαιρινό look έστειλε αντίκες συρταριέρες

Σχεδιάστε την είσοδό σας με καλοκαιρινή εμφάνιση

Η επιστροφή στο σπίτι μέσω μιας φρέσκιας, εμπνευσμένης εισόδου με τα σημάδια του καλοκαιριού είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε γρήγορα το άγχος της ημέρας. Επιστρέφοντας στο σπίτι μέσω μιας φρέσκιας, εμπνευσμένης εισόδου με τις πινακίδες. Μπορείτε να βυθιστείτε στη θερινή διάθεση τη στιγμή που θα μπείτε στο σπίτι.

Σήμερα έχουμε 8 ιδέες για το πώς μπορείτε να το πετύχετε.

1. Πηγαίνετε για δροσερά, παραλιακά χρώματα

Όταν γυρίσετε σπίτι ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα θέλατε να δείτε; Αναζητήστε ένα αντικείμενο που είναι αντιπροσωπευτικό της καλοκαιρινής διάθεσης και βρείτε μια εξέχουσα θέση για αυτό στην είσοδο.

Προτάσεις: κλείστε μια παλιά εικόνα θαλασσινού τοπίου, γεμίστε γυάλινα βάζα με άμμο, τοποθετήστε μερικά περιοδικά ή άλλα βιβλία στη λίμνη.

2. Ορίστε βασικά είδη για το καλοκαίρι

Ακόμα και μόνο το να κοιτάζετε το καλαμάκι και τις πετσέτες θαλάσσης ξυπνάει την αίσθηση του καλοκαιριού, δεν νομίζετε; Επομένως, μπορείτε να τα εμφανίσετε με εμφανή τρόπο.

Προτάσεις: Θα μπορούσατε να έχετε μια τσάντα παραλίας γεμάτη με τα πιο χρησιμοποιημένα αντικείμενά σας για καθημερινή χρήση στην παραλία. Πρέπει να αντικαθιστάτε και να πλένετε τα πάντα μετά από κάθε επίσκεψη στην παραλία. Τελειώσατε λοιπόν για την επόμενη φορά.

Τόσο πολύχρωμο μπορεί να ξεκινήσει

Η είσοδός σας το καλοκαίρι φαίνεται πλεκτά καλάθια φρέσκα χρώματα

3. Κάντε τα πάντα πιο απλά και πιο σφιχτά

Όλα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη το καλοκαίρι. Γιατί δεν κάνετε τα πράγματα πιο απλά και εύκολα για εσάς; Καταργήστε τα περιττά πράγματα. Τι θα λέγατε για έναν μικρό κάδο απορριμμάτων, έναν κρυφό χώρο αποθήκευσης και προσεκτικά επιλεγμένα διακοσμητικά αξεσουάρ.

Πρόταση: Χωρίς να το σκεφτείτε πολύ, πετάξτε ό, τι περιττεύει σε έναν κάδο απορριμμάτων. Αυτά μπορεί να είναι παπούτσια που δεν χρησιμοποιούνται πλέον, παλιά κομμάτια χαρτιού και άλλα μικροπράγματα. Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Φανταστείτε ότι ένας φωτογράφος έρχεται να τραβήξει μια φωτογραφία του διαδρόμου σας.

Μεγάλη εκλεκτική διακόσμηση

Η είσοδός σας το καλοκαίρι μοιάζει πολυέλαιος σε γυάλινη φούσκα

4. Βρείτε κομψές λύσεις για την αποθήκη

Υπάρχουν πράγματα στα οποία είμαστε όλοι προσκολλημένοι. Και σίγουρα, όλα αυτά δεν μοιάζουν να είναι εκτός περιοδικού. Αλλά δεν πρέπει να διανέμονται όλοι τους στο διάδρομο. Φορέστε μια επιπλέον καλυμμένη περιοχή και το πρόβλημα λύνεται.

Πρόταση: Καλύψτε ένα απλό στρογγυλό τραπέζι με μια κουβέρτα στο πάτωμα και χρησιμοποιήστε το χώρο από κάτω.

Τα καλάθια νατουραλιστικού στυλ θα μπορούσαν να κρύψουν κλειδιά ή άλλα μικρά αντικείμενα

η είσοδός σας το καλοκαίρι μοιάζει ναυτική ατμόσφαιρα με μπλε χρώμα

5. Φωτίστε το υπέροχο δωμάτιο

Θέλετε να πετύχετε μια αίσθηση αέρος σε ένα μικρό δωμάτιο; Πηγαίνετε για την παλέτα λευκών χρωμάτων. Η αφαίρεση των περιττών αντικειμένων είναι καίριας σημασίας για το αποτέλεσμα. Μόλις το παρατηρήσετε, θα έχετε κίνητρο να καθαρίσετε τον εαυτό σας.

Πρόταση: Συνδυάστε έναν καθρέφτη με ένα λευκό πλαίσιο με ένα ράφι από κάτω.

Μπορείτε να προσθέσετε λευκό κοράλλι όπως αυτό στην εικόνα

Η είσοδός σας το καλοκαίρι μοιάζει λευκή με κοραλλί διακόσμηση

Μπορείτε να αποθηκεύσετε παπούτσια ή παντόφλες σε καλάθια στο πάτωμα ή στον τοίχο.

6. Δώστε στις σκάλες μια νέα ουσιαστική εμφάνιση

Μια είσοδος που μπαίνει κατευθείαν στις σκάλες μπορεί να είναι λίγο βαρετή. Πρέπει να σχεδιάσετε μια είσοδο με χαμόγελα. Μπορείτε λοιπόν να τοποθετήσετε μια συλλογή εικόνων εκεί.

Πρόταση: ζωγραφίστε έναν δρομέα στις σκάλες σας. Καλύψτε τη μέση της σκάλας με το χρώμα της επιλογής σας.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτό το χρώμα στα πλαίσια των εικόνων για μια φρέσκια και συντονισμένη εμφάνιση

η είσοδός σας το καλοκαίρι μοιάζει με γρασίδι-πράσινες πινελιές

7. Εκθέστε τα ευρήματα από τη βόλτα

Θα μπορούσαν να εμφανίσουν παρασυρόμενο ξύλο, γυαλί θάλασσας, λείες πέτρες και μπολ στο διάδρομό σας. Έτσι, σίγουρα θα προσκαλέσετε καλοκαιρινή και καλοκαιρινή διάθεση στο σπίτι σας.

Πρόταση: Μπορείτε να κρεμάσετε μακριά κομμάτια παρασυρόμενου ξύλου με τη βοήθεια κάποιων αγκυλών όπως φαίνεται στον τοίχο στην εικόνα. Μπορείτε επίσης να βάλετε δύο μικρά φανάρια σε ένα ράφι από κάτω. “Beachy” – δύσκολα πλησιάζει!

Αυτό θα κρατήσει τις μεγαλύτερες αναμνήσεις σας στην καθημερινή ζωή

η είσοδός σας το καλοκαίρι μοιάζει με μπαστούνι και φυσικά κλαδιά

8. Τα δάπεδα αξίζουν ιδιαίτερη μεταχείριση για το καλοκαίρι

Ειδικά το καλοκαίρι η κίνηση δεν μπορεί να είναι πιο έντονη, ειδικά αν το σπίτι είναι δίπλα σε κήπο ή παραλία. Ένα χαλί μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τη ζημιά.

Κατ ‘αρχήν, τα δάπεδα καθαρίζονται εύκολα, αλλά η άμμος θα μπορούσε να καταστρέψει πολλά.

Πρόταση: Τα χαλιά για τους εξωτερικούς χώρους μπορούν επίσης να είναι τέλεια αμέσως μετά την είσοδο. Αυτά που είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως γιούτα, σιζάλ ή γυαλί θάλασσας είναι εύκολο στη φροντίδα και μπορείτε απλά να απομακρύνετε τις καθημερινές βρωμιές!

Theταν αρκετά καλοκαιρινές οι ιδέες; Θα χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά στο σπίτι σας, και αν ναι, ποια; Ανυπομονούμε για τα σχόλια και τις φωτογραφίες σας από τα δικά σας σπίτια σε μια καλοκαιρινή παραλία!

Χαλαρή, χαρούμενη διάθεση – σχέδιο της Lauren Leonard Interiors

Η είσοδός σας το καλοκαίρι μοιάζει με πολυθρόνα με λουλουδάτα μοτίβα