Θα θέλατε να μάθετε λίγο περισσότερα για το τζάκι βιοαιθανόλης;?

Η φλόγα της φωτιάς μας βάζει συχνά στη διάθεση για νοσταλγία και μας κάνει να σκεφτόμαστε την ιστορία της ανθρωπότητας. Ένα βιο τζάκι είναι ο σύγχρονος τρόπος για να φέρετε αυτή την παλιά ομορφιά στο σπίτι σας. Εκτός από τη φωτιά, θα νιώσετε κάποια προστασία, αισθητική απόλαυση και ζεστασιά.

Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα τζάκι στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι, ώστε να έχετε μοναδική άνεση το χειμώνα. Θα πάει επίσης πολύ καλά με τον κήπο το καλοκαίρι, στον οποίο μπορεί να συμβάλει σε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ επισκεπτών και οικοδεσποτών.

Γιατί να επιλέξετε το τζάκι βιοαιθανόλης; 

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ζωντανές ιδέες diy ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλο ίδια φλόγα

Υπάρχουν επίσης πολλά έργα DIY για βιο τζάκι. Πόσο ρεαλιστικό είναι να φτιάξεις μόνος σου; Θέλουμε να απαντήσουμε σε αυτές τις σημαντικές ερωτήσεις στις ακόλουθες γραμμές.

Τι αντιπροσωπεύει πραγματικά το βιο-τζάκι;?

Η κατασκευή του βιολογικού τζακιού αποτελεί μυστικό για εσάς, ας το πούμε έτσι?

Πρόκειται για μια φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή για το γραφείο ή για το ιδιωτικό σπίτι. Η φωτιά καίγεται με ειδικά βιοκαύσιμα, τα οποία δεν προκαλούν τη συνήθη βρωμιά και δεν μολύνουν τον αέρα.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του τζακιού βιοαιθανόλης είναι ότι δεν χρειάζεστε έναν ειδικό αεραγωγό καπνού. Ωστόσο, καταναλώνει πολύ οξυγόνο και θα πρέπει να αερίζετε τακτικά το δωμάτιο εάν υπάρχει.

Το τζάκι σε όλα τα μεγέθη που μπορείτε να φανταστείτε 

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ζωντανές ιδέες diy ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλο

Φυσικά, αυτό το πρόβλημα δεν ισχύει στον κήπο.

Πολλές διαφορετικές επιλογές για τον τομέα εφαρμογής

Οι ιδιότητες του βιολογικού τζακιού που μόλις περιγράφηκε το καθιστούν αρκετά καθολικό όσον αφορά τις πιθανές χρήσεις. Θα μπορούσε είτε να ξαπλώσει στο τραπέζι είτε να ενσωματωθεί στον τοίχο. Και αυτές είναι μόνο δύο από τις πολλές άλλες δυνατότητες. Το βιο τζάκι επιτρέπει επίσης πολλές άλλες επιλογές σχεδίασης σε σύγκριση με το συνηθισμένο τζάκι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκλαμβάνεται ως μια αποκλειστική και πολυτελής λύση.

Ταιριάζει στον πιο εξωφρενικό εσωτερικό σχεδιασμό 

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ζωντανές ιδέες diy ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλο αυτοσχεδιασμένο

Φτιάξτε μόνοι σας ένα βιο τζάκι – πώς λειτουργεί?

Στο προηγούμενο άρθρο γράψαμε για τα πρακτικά πλεονεκτήματα ενός βιολογικού τζακιού. Λογικά, προκύπτει το ερώτημα αν δεν θα μπορούσατε να φτιάξετε μόνοι σας ένα τέτοιο τζάκι. Θέλουμε να βρούμε την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση σε αυτό το άρθρο. Μείνετε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για αυτό!

Τι χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε μόνοι μας ένα βιο τζάκι?

Ας συζητήσουμε πρώτα τι χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε μόνοι μας ένα βιο-τζάκι. Τότε ο καθένας μπορεί να αποφασίσει μόνος του αν θα μπορούσε να το κάνει αυτό ή όχι. Πρώτα απ ‘όλα, χρειαζόμαστε γυαλί και εξοπλισμό για να το ανοίξουμε.

Άοσμη ζεστασιά σε όλες τις μορφές 

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ιδέες σπιτιού diy ιδέες deco ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλο σπιτικό

Χωρίς σκανδάλη και ασύρματο 

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ζωντανές ιδέες diy ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλο self coquettish

Εδώ είναι οι οδηγίες για να το φτιάξετε μόνοι σας 

Το γυαλί που χρειάζεστε για να το κάνετε αυτό πρέπει να είναι πυρίμαχο. Το συνηθισμένο γυαλί, το οποίο χρησιμοποιείτε για κορνίζες ή παράθυρα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εδώ.

Θα χρειαστείτε επίσης στεγανωτικό σιλικόνης για να μπορείτε να στερεώσετε το γυαλί. Πάρτε επίσης ένα μεταλλικό πλέγμα, μια ασφάλεια και διάφορα αντικείμενα για διακόσμηση. Μπορείτε να κατασκευάσετε το τζάκι χρησιμοποιώντας γυψοσανίδες. Μόνο η φαντασία και η ικανότητά σας θα μπορούσαν να θέσουν τα όρια αυτού του έργου.

Φυσικά, χρειάζεστε επίσης το δοχείο για το βιοκαύσιμο. Ένας κυλινδρικός καυστήρας είναι αρκετός για τα περισσότερα έργα. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει προστασία και αυτό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο εάν η φλόγα είναι ανοιχτή.

Μειώνεται στα ουσιώδη

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ζωντανές ιδέες diy ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλο ακόμη και τραπεζάκι τζάκι-μικρό

Οι συνηθισμένοι καυστήρες δεν επιτρέπουν τον έλεγχο της ισχύος της φλόγας. Χρησιμοποιώντας αυτό, πρέπει να περιμένετε περισσότερο μέχρι η φλόγα να αρχίσει να καίγεται πολύ καλά.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεξαμενές καυσίμου. Έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον απλό καυστήρα. Κατ ‘αρχάς, είναι ερμητικά σφραγισμένο, το οποίο εμποδίζει την καύση τμημάτων να πέσουν έξω. Έχει επίσης τη δική του θωράκιση, η οποία περιορίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές και την εξάπλωσή τους στο δωμάτιο. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα ρύθμισης της ισχύος της φλόγας.

Το κινητό οικολογικό τζάκι 

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ζωντανές ιδέες DIY ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλο τρίγωνο

Φυσικά, υπάρχουν και μειονεκτήματα. Σε αντίθεση με τον συνηθισμένο καυστήρα, δεν μπορείτε να τσιμπήσετε μόνοι σας τον καυστήρα καυσίμου και πρέπει να τον αγοράσετε από το κατάστημα και να περιμένετε μεγαλύτερη επένδυση.

Η τάση είναι να γίνουμε πιο επίπεδες και πιο έξυπνες

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ζωντανές ιδέες diy ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλινο τραπέζι τζάκι2

Κάντε ένα κάθετο σχέδιο 

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ζωντανές ιδέες diy ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλο αυτοσχεδιασμένος τοίχος

Οδηγίες για την κατασκευή βιολογικού τζακιού

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε όταν φτιάχνετε ένα βιο τζάκι:

Προγραμματίστε τις διαστάσεις του βιολογικού τζακιού πολύ προσεκτικά. Μην ξεχνάτε ότι η απόσταση μεταξύ του καυστήρα και του γυαλιού πρέπει να είναι 15εκ.

Στη συνέχεια, πρέπει να προετοιμάσετε τη μονάδα για το καύσιμο. Χρησιμοποιήστε ένα πιθανό μεταλλικό κουτί, θυμηθείτε ότι όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο πιο μακριά πρέπει να βρίσκεται από το γυαλί.

Το τζάκι ως σχέδιο τοίχου 

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ζωντανές ιδέες diy ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλο κίτρινο

Μίνι τζάκι για μίμηση 

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ζωντανές ιδέες DIY ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλο ακόμη και τραπεζάκι τζάκι

Το τρίτο στάδιο της εργασίας είναι οι χειροτεχνίες από τη γυάλινη σκιά: Φτιάξτε ένα γυάλινο κουτί από 4 διαφορετικές πλάκες. Φέρτε τα μαζί και κολλήστε τα χρησιμοποιώντας τις αρχές του ερμητισμού. Στερεώστε και αφήστε να καθίσει για 24 ώρες για να διατηρηθεί η κατασκευή πιο σταθερή.

Τώρα πρέπει να φέρετε το μεταλλικό μέρος για το καύσιμο στο γυάλινο δοχείο και να γεμίσετε το δοχείο με το καύσιμο.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μεταλλικό πλέγμα που ταιριάζει με τις διαστάσεις του γυάλινου βάζου.

Αφού όλα αυτά είναι έτοιμα, μπορείτε να διακοσμήσετε το βιο τζάκι με τα κατάλληλα μέσα.

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας βιο τζάκι. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ή να αγοράσετε ένα σε εξειδικευμένο κατάστημα?

Σχέδια καμινάδας που ταιριάζουν σε κάθε γούστο 

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ζωντανές ιδέες diy ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλο κόκκινο

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ζωντανές ιδέες diy ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλο μαύρο

βιο αιθανόλη τζάκι επίπλωση παραδείγματα ζωντανές ιδέες diy ιδέες deco ιδέες φυσικό ξύλο-ακόμη και τραπέζι-τζάκι-στρογγυλό