Αξίζει μια ματιά!

Το 2016 δεν ήταν καθόλου εύκολη χρονιά για τη Σελίν Ντιόν. Έχασε τον άντρα της και τον αδελφό της μέσα σε μια εβδομάδα. Της ευχόμαστε καλές συγκινήσεις για το 2017. Σήμερα μιλάμε για ένα ελαφρώς πιο χαρούμενο θέμα. Σας παρουσιάζουμε την όμορφα επιπλωμένη βίλα σας στο Παρίσι. Είναι κάποτε ένα κόσμημα στην εσωτερική διακόσμηση. Επιπλέον, είναι τώρα διαθέσιμο για τα “μέτρια” 9,5 εκατομμύρια δολάρια.

Εκλεκτικοί και πιο ιδιωτικοί χώροι

Το εκλεκτικό στυλ και η διαίρεση του εσωτερικού σε πολλά ιδιωτικά δωμάτια χαρακτηρίζουν την κατοικία της Celine Dion στο Παρίσι. Το σπίτι διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του μπάνιο. Υπάρχει επίσης home cinema, κάβα κρασιών, σπα και γυμναστήριο εδώ. Το σπίτι έχει τέσσερις ορόφους, στους οποίους μπορείτε να φτάσετε μέσω ανελκυστήρα.

Διάσημοι σταρ και τα διαμερίσματά τους – κατασκευές σε επίπεδο δωματίου

διάσημες σταρ celine dion

Οι κατασκευές από το δάπεδο μέχρι την οροφή κυριαρχούν στο σαλόνι. Υπάρχει κάποτε ένα τέτοιο παράθυρο εδώ. Κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται ακόμη ευρύτερο από ό, τι είναι ήδη. Τα σκούρα έπιπλα, η περίτεχνη διακόσμηση και το τζάκι δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Στο σαλόνι βρίσκουμε επίσης μια βιβλιοθήκη που εκτείνεται μέχρι το ταβάνι.

Μαζί με έναν ενσωματωμένο τοίχο πολυμέσων, καταλαμβάνει έναν πλήρη τοίχο.

Famous Stars – Η Celine Dion δημιούργησε μια ατμόσφαιρα που κόβει την ανάσα στο σπίτι της

διάσημοι σταρ celine dion διαμέρισμα

Ο διάδρομος έχει μετατραπεί σε γκαλερί τέχνης

Η Σελίν Ντιόν φρόντισε ότι ακόμη και η διαμονή στο διάδρομο σε αυτό το διαμέρισμα ήταν μια εμπειρία στη ζωή. Υπάρχει υπέροχο έργο τέχνης σε όλους τους τοίχους. Όχι μόνο σίγουρα θα προσελκύσουν την προσοχή των επισκεπτών, αλλά θα προκαλέσουν επίσης σε βάθος ενδιαφέρον για όλους. Η επιλογή είναι τόσο επαγγελματική και καλόγουστη που νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε μια γκαλερί τέχνης.

Τα χρώματα ως κύριο θέμα στην κρεβατοκάμαρα

διάσημη σταρ celine dion υπνοδωμάτιο

Το μοβ χρώμα κυριαρχεί σε ένα από τα πιο όμορφα υπνοδωμάτια. Μπορείτε πρακτικά να ονομάσετε αυτό το χρώμα θέμα εδώ. Έρχεται σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες και σε διάφορα έπιπλα. Αυτό απεικονίζει θεαματικά τις δυνατότητες αυτού του χρώματος στο δωμάτιο.

Φαίνεται παρόμοιο με την εφαρμογή του γκρι και του κίτρινου σε ένα από τα άλλα όμορφα υπνοδωμάτια. Εδώ χρησιμοποιούνται σε μια πολύ ελαφριά παραλλαγή και παρουσιάζονται μαζί ως ένας εκπληκτικά ηρεμιστικός συνδυασμός. Το γκρι έχει στοχαστικό και ηρεμιστικό χάρισμα, ενώ το κίτρινο έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα.

Γυναικείο σχέδιο στο μπάνιο

μπάνιο διάσημων σταρ celine dion

Στο μπάνιο, όλοι βυθίζονται σε ένα θηλυκό σχέδιο. Εδώ έχουμε ένα άλλο χρώμα ως θέμα. Αυτό είναι το ροζ σε αυτή την περίπτωση. Εισάγεται σε πληθώρα παραλλαγών μέσω κεραμικών πλακιδίων με διαφορετικό μοτίβο. Η ροζ σάουνα είναι ένα αποκορύφωμα.

Διάσημοι σταρ και τα διαμερίσματά τους – χώρος για τα πάντα

διάσημα αστέρια Σελίν Ντιόν σαλόνι

Η βίλα έχει τον χαρακτήρα ενός χώρου για χαλάρωση. Ωστόσο, έχει αφιερωθεί αρκετός χώρος και για εργασία και ψυχαγωγία σε εξωτερικούς χώρους. Έχουμε ένα όμορφα επιπλωμένο γραφείο εδώ. Είναι ευρύ και επομένως αντιστοιχεί στη δημιουργική φύση της Celine Dion. Υπάρχει ένα εμπνευσμένο έργο τέχνης απέναντι από το τραπέζι εργασίας. Τα βιβλία τοποθετήθηκαν σε ένα ξύλινο ράφι με ευγενή εμφάνιση.

Η βεράντα έχει πολύ απλό σχεδιασμό, έτσι ώστε η γύρω φύση να παίρνει τον κύριο ρόλο στον εξωτερικό σχεδιασμό. Αλλά υπάρχει αρκετός χώρος για να δεχτείτε τους επισκέπτες και να διακοσμήσετε τη βεράντα διαφορετικά ανάλογα με την περίσταση.

Διάσημοι σταρ και τα διαμερίσματά τους – ένα μοντέρνο και κομψό σπίτι

διάσημοι σταρ celine dion house

Διάσημοι σταρ – Σελίν Ντιόν

διάσημες σταρ celine dion