δημιουργήστε ένα άνετο σαλόνι στο σπίτι φρέσκα χρώματα έπιπλα

 Πώς να τα πάτε καλά με τους γείτονες και να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι στο σπίτι σας

Πώς είναι οι σχέσεις σας με τους γείτονες; Ζηλεύετε τα χαρούμενα πάρτι μαζί σε άλλες συνοικίες, δρόμους ή πολυκατοικίες ή συμβαίνει και με εσάς;?

Σίγουρα η καλή σχέση με τους γείτονες έχει μεγάλη σημασία για την αρμονική συνύπαρξη και υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες μέσω των οποίων μπορεί κανείς να πάρει ένα.

1. Να είστε φιλικοί – δημιουργήστε ένα ζεστό σπίτι

Δημιουργήστε ένα ζεστό σπίτι ξύλινη ταλάντευση κήπου λευκή βεράντα

Κάντε την προσπάθεια να μην πείτε ότι έχετε κακή διάθεση. Γελάστε και χαιρετήστε όλους όσο πιο ευγενικά μπορείτε και σύντομα όλοι θα χαρούν να σας δουν. Όταν μετακομίζει ένας νέος γείτονας, ένα μικρό δώρο μπορεί να δείξει τα καλά σας συναισθήματα.

2. Μην κάνετε πολύ θόρυβο

Άνετος σχεδιασμός σπιτιού σύγχρονος θόρυβος σαλονιού

Πρέπει να αποφύγετε τη μουσική και τη δυνατή εξωτερική συνομιλία μετά τις 9 το πρωί. Εάν σχεδιάζετε ένα πάρτι, οι γείτονες πρέπει να γνωρίζουν και ιδανικά να προσκληθούν. Εάν οι γείτονες έχουν γίνει θορυβώδεις οι ίδιοι, μπορείτε να χτυπήσετε την πόρτα και να ζητήσετε ευγενικά να κάνουν κάτι γι ‘αυτό.

3. Λύστε τα προβλήματα προσωπικά

η μοντέρνα κουζίνα κάνει άνετες στο σπίτι κόκκινες καρέκλες

Ναι, μερικές φορές είναι ευκολότερο να γράψετε μια σημείωση, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλές παρεξηγήσεις: Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τέτοιες αλληλεπιδράσεις πολύ εχθρικές και στη συνέχεια θα μπορούσαν να διακόψουν τη σχέση τους μαζί σας. Είναι προς το συμφέρον σας να διατηρήσετε καλές σχέσεις.

4. Αντιμετωπίστε τα κατοικίδια υπεύθυνα

Δημιουργήστε ένα άνετο σπίτι πίσω αυλή γρασίδι ζώα σκυλιά υπεύθυνη

Ναι, είναι εξαιρετικά ενοχλητικό όταν τα σκυλιά γαβγίζουν πολύ δυνατά ή αφήνουν βρωμιά στο λιβάδι. Αν αυτό συμβεί μία ή δύο φορές, πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφήστε το να φύγει. Εάν αυτό είναι ένα συνεπές θέμα, τότε μιλήστε προσωπικά με τους γείτονες. Όσο ενοχλητικό και αν το βρίσκετε, θα πρέπει να έχετε τη δύναμη να πείτε κάτι φιλικό πρώτα και μόνο στη συνέχεια να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

Σκοπεύετε να μεγαλώσετε ασυνήθιστα κατοικίδια, όπως κοτόπουλα, στο σπίτι σας;

Δημιουργία ενός φιλόξενου σπιτιού που ζει ευχάριστα σε εξωτερικούς χώρους κατοικίδια ζώα της φύσης

Εάν έχετε ένα κατοικίδιο ζώο μόνοι σας, θα πρέπει να έχετε πολλή κατανόηση για τα συναισθήματα και την ανάγκη για άνεση των γειτόνων σας, ώστε να μην καταστραφεί η αρμονία στις συνθήκες.

Μιλήστε με τους γείτονες εκ των προτέρων και συζητήστε τα πιθανά μειονεκτήματα και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

5. Δείξτε πολύ σεβασμό στον κοινόχρηστο χώρο

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διατηρείτε τα προσωπικά σας αντικείμενα στα κοινόχρηστα δωμάτια. Διαφορετικά αυτές οι περιοχές θα είναι άβολα υπερπλήρεις. Δεν το θες αυτό, έτσι δεν είναι?

Εάν το διαμέρισμά σας βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε ένα άλλο μέσω του τοίχου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με το θόρυβο. Σκεφτείτε επιπλέον μόνωση από χαλιά και ταπετσαρίες στον τοίχο.

Έξω θα πρέπει να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε ανεμιστήρες για να αφαιρέσετε τις μυρωδιές από το μπάρμπεκιου ή το κάπνισμα.

6. Το προαύλιο πρέπει να είναι τακτοποιημένο

Δημιουργήστε ένα φιλόξενο σπίτι ξύλινο φράχτη από ξύλο φράχτη, προπαύλιο μονοπάτι

Δεν χρειάζεται να κερδίσετε έναν διαγωνισμό ομορφιάς εδώ, αλλά θα μπορούσατε τουλάχιστον να συμβάλλετε στην ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργείται από το προσεγμένο λιβάδι, τα κρυμμένα σκουπίδια και το καθαρό βλέμμα. Όλοι θα το εκτιμήσουν.

7. Ακολουθήστε τους κανόνες στάθμευσης

Δημιουργήστε ένα φιλόξενο σπίτι με φράχτη πρόσοψης με ξύλινη πρόσοψη

Εάν είναι δυνατόν, θα πρέπει να σταθμεύσετε μπροστά από το σπίτι σας και σε καμία περίπτωση να μην αποκλείσετε τις εξόδους των γειτόνων. Εάν ο κανόνας στο δρόμο σας είναι ότι παρκάρετε μόνο από τη μία πλευρά, τότε θα πρέπει να τηρήσετε επίσης.

8. Δημιουργήστε μια κοινότητα

Φροντίστε ενεργά για την ανάπτυξη καλών σχέσεων με τους γείτονες. Ανταλλάξτε λαχανικά και εργαλεία. Βοηθήστε και λάβετε βοήθεια. Δώστε απλόχερα πολλά χαμόγελα! Ελπίζω να απολαύσετε τους γείτονές σας!

 Ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα στο σαλόνι – κομψή επίπλωση με παραδοσιακά έπιπλαδημιουργήστε ένα άνετο σαλόνι με ξύλινη επένδυση τοίχου