μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού τεχνίτης κόκκινος τοίχος καναπές φωτιστικού δαπέδου

Ιδέες διακόσμησης για ένα στυλ στυλ σπιτιού

Οι περισσότεροι λατρεύουν το στυλ Craftsman! Ανήκετε κι εσείς σε αυτήν την ομάδα; Υπάρχει κάτι ελκυστικό και ζεστό σε αυτά τα διαμερίσματα. Δείχνουν απλότητα και προτίμηση στα δομικά υλικά.

Τέτοιες σχεδιαστικές λύσεις εμφανίστηκαν λίγο μετά τις αρχές του 20ού αιώνα.

Χαρακτηρίζονται από πολλές αναμφισβήτητες ιδιότητες. Αυτές είναι, για παράδειγμα, οι κωνικές στήλες, οι γραμμικές λεπτομέρειες του παραθύρου, οι μετωπικές πύλες και τα ανοιχτά δοκάρια κάτω από τις μαρκίζες.

Σήμερα ρίχνουμε μια γρήγορη ματιά σε ένα σπίτι τεχνιτών και εξετάζουμε τις πολλές επιλογές για τη διακόσμηση τέτοιων διαμερισμάτων. Μερικά από τα σημερινά σπίτια είναι καινούργια και άλλα παλαιότερα. Τα πρώτα χτίστηκαν σε στυλ Craftman από την αρχή και τα άλλα έχουν επανασχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο.

 Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε στυλ τεχνίτη

μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού τεχνίτης πέτρινος τοίχος ενσωματωμένο τζάκι

Στην περίπτωση της διακόσμησης, μπορείτε να δείτε πολλά στυλ. Κυμαίνονται από παραδοσιακές προφορές έως φωτεινά, μοντέρνα έπιπλα. Πώς θα διακοσμήσετε ένα σπίτι τεχνιτών;?

Ο τεχνίτης σχεδίασε χώρους διαβίωσης

Ιδέες διακόσμησης εσωτερικού σχεδιασμού σε γοητευτικό σπίτι με στυλ τεχνίτη

Ξεκινάμε αυτή τη σειρά με το Craftman House of the Dorothy Howard Architect Studio. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες του παραθύρου και στις εκτεθειμένες λωρίδες στεγανοποίησης της οροφής. Μήπως επίσης ερωτεύτηκες τις φασκόμηλες και τις μπορντό αποχρώσεις στην πρόσοψη?

Θα δούμε τώρα το επόμενο σχήμα; Πώς θα διακοσμήσετε ένα τέτοιο εσωτερικό; Κατά τη γνώμη σας, ποιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά εδώ; Υπάρχουν αρκετές σωστές απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα. Είναι το πιο γρήγορο να το βρείτε αν το ψάξετε προσεκτικά.

Δίνουν στο δωμάτιο μια αισθησιακή ζεστασιά. Ορισμένοι σχεδιαστές τεχνίτες χρησιμοποιούν επίσης πολύ γυαλί. Στην παρακάτω εικόνα, αυτή είναι η πιο αξιοσημείωτη διακοσμητική προφορά.

Βρίσκουμε τις ξύλινες λεπτομέρειες ιδιαίτερα ελκυστικές

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε ξύλινες λεπτομέρειες σε στυλ τεχνίτη

Αυτό επιτρέπει στο αποτέλεσμα των γραμμικών στοιχείων να έρθει στο δικό του. Στην περίπτωση του δωματίου που φαίνεται παρακάτω, έχουμε να κάνουμε με μενταγιόν και φωτισμό τοίχων.

Στη συνέχεια έρχονται οι ευεργετικές επιδράσεις του φωτός

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε μοντέρνο σαλόνι με στυλ τεχνίτη

Ορισμένα διαμερίσματα Craftsman εστιάζουν περισσότερο στις ζεστές και γήινες αποχρώσεις. Άλλοι επιλέγουν μια ελαφριά και φωτεινή προσέγγιση. Στο διπλανό δωμάτιο μπορείτε να νιώσετε την αρμονία των ζωντανών τόνων και των χαρούμενων αποχρώσεων.

Ένα παιχνίδι σκιών σε μπλε και λευκό κάνει την ατμόσφαιρα ακαταμάχητα ελκυστική

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε ανακαινισμένο υπνοδωμάτιο σε στυλ τεχνίτη

Πολλοί άνθρωποι χαίρονται πολύ βλέποντας τους γκρίζους τοίχους από σχιστόλιθο. Αυτό μπορείτε να το βρείτε στην παρακάτω εικόνα διαμερίσματος θεραπείας.

Επανασχεδιασμός ιστορικού σπιτιού σε μοντέρνο στιλ

Ιδέες εσωτερικής διακόσμησης σε μαύρο σαλόνι στυλ Craftsman ενσωματωμένο τζάκι

Αυτό το σύγχρονο σαλόνι σε στυλ χειροτεχνίας περιλαμβάνει μοντέρνο κρεμαστό φωτισμό, λευκό ξύλο και μοντέρνα τέχνη. Το αποτέλεσμα είναι μια εμφάνιση άνετη, κομμένη και ταυτόχρονα πολυτελής και μοντέρνα.

Άνετη και μοντέρνα εμφάνιση

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε μοντέρνες βιβλιοθήκες επίπλων σε στυλ Craftsman

Ο τεχνίτης σχεδίασε κουζίνες και τραπεζαρίες

Θα δούμε τώρα μερικές κουζίνες και τραπεζαρίες; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε μια εικόνα για αυτό το θέμα. Η πρώτη κουζίνα κρύβεται πίσω από μια υπέροχη πρόσοψη Craftmans. Αυτό το σπίτι των αρχιτεκτόνων Moore έχει μια υπέροχη μπροστινή πόρτα με κωνικούς πυλώνες και λευκά κάγκελα.

Σπίτι αρχιτεκτόνων Moore

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε εξωτερική πόρτα εισόδου σκάλας στυλ τεχνίτη

Μετά από αυτήν την είσοδο νιώθετε πραγματικά ότι απολαμβάνετε τον εαυτό σας. Τώρα έχετε πραγματικά διάθεση για όμορφες κουζίνες και τραπεζαρίες. Το πιο σημαντικό, οι αρχιτέκτονες δημιούργησαν μια σχέση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού σχεδιασμού.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν κάποιες ξύλινες πινελιές που σχετίζονται με τον εξωτερικό σχεδιασμό με τη μορφή συρταριών, θυρών και ντουλαπιών κουζίνας και νησιών.

Οι μοντέρνες πινελιές συνδυάζονται με παραδοσιακές δηλώσεις για να δημιουργήσουν ένα ζεστό, άνετο σαλόνι. [σύμφωνα με την πηγή της κουζίνας]

Ξύλινες προθέσεις – συρτάρια, πόρτες και ντουλάπια κουζίνας

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε ξύλινα έπιπλα νησιού κουζίνας σε στυλ τεχνίτη

Ακολουθεί μια βραβευμένη ιστορική κουζίνα. Αυτό είναι έργο του W.B. Χτίστες, που συμπληρώνονται από τη ζεστή γυαλάδα των ξύλινων λεπτομερειών.

Ζεστή λάμψη από τις ξύλινες λεπτομέρειες

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε ξύλινο στυλ τεχνίτη λεπτομέρειες ιστορική κουζίνα

 Ένας πίσω τοίχος με πλακάκια, λευκούς τοίχους και σκούρες επιφάνειες εργασίας της κουζίνας συμβάλλουν σε μια κομψή εμφάνιση. Το ξύλινο νησί και τα παραδοσιακά σκαμπό του μπαρ μας θυμίζουν τη ρίζα του σπιτιού του Craftman. [σύμφωνα με τον Sandoraz].

Η παρακάτω εικόνα δείχνει το σχέδιο Craftman σε μοντέρνα μπιστρό εμφάνιση Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε στυλ Craftsman μοντέρνες κρεμαστές λάμπες κουζίνας

Ας δούμε την τραπεζαρία. Μερικά ευχάριστα στοιχεία δίνουν σε αυτό το όμορφα διατηρημένο δωμάτιο τον τεχνίτη του. Μεταξύ αυτών, τα φωτιστικά οροφής και οι κίτρινοι, πράσινοι και καφέ συνδυασμοί είναι ιδιαίτερα αισθητά.Τα βάζα με λουλούδια είναι επίσης χαρακτηριστικά του εσωτερικού σχεδιασμού των Craftmans. Παρατηρήσατε το κομμάτι Art Nouveau στην κάτω δεξιά γωνία; Φαίνεται να προέρχεται από το ταβάνι διακοσμημένο με φυτικά στοιχεία, ή όχι?

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε τροπική πινελιά σε στυλ τεχνίτη

Γίνεται λίγο πιο μοντέρνο με την ακόλουθη ανοιχτό γκρι τραπεζαρία. Το όλο πράγμα συμπληρώνεται από μια διακοσμητική λωρίδα. Το εχεις δει αυτο? Το δωμάτιο οφείλει την εξαιρετικά μοντέρνα εμφάνισή του, μεταξύ άλλων, στις ανοιχτές αποχρώσεις και τις ψυχρές αποχρώσεις. [σύμφωνα με την Denoxa]

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε λευκά έπιπλα τραπεζαρίας σε στυλ Τεχνίτη

Σε αυτό το σύγχρονο πλαίσιο, θα θέλαμε επίσης να σας παρουσιάσουμε τον κρεμαστό φωτισμό παρακάτω. Το χαρτί τοίχου και μια συλλογή από βάζα φέρνουν αυτό το δωμάτιο σε επίπεδο άνω του μέσου όρου. Το μείγμα ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων δημιουργεί αρμονία. [σύμφωνα με τη Σάρα Γκρίνμαν]

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε τραπεζαρία ξύλινων τραπεζιών καρέκλες στυλ Craftsman

Εάν έχετε δώσει προσοχή, θα αναγνωρίσετε το δωμάτιο που φαίνεται παρακάτω! Αυτή είναι η ανακαινισμένη τραπεζαρία της ίδιας παλιάς κουζίνας από το Apartment Therapy. Αναφέραμε το έτος κατασκευής του; Το σπίτι χτίστηκε το 1912 και η επίπλωσή του αποτελείται από σύγχρονους και vintage θησαυρούς. Η τραπεζαρία δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε μαύρο χαλί τραπεζαρίας σε στυλ Craftsman

Υπνοδωμάτιο με στυλ τεχνίτη

Αφήνεις πάντα το πιο όμορφο για το τέλος! Το κάναμε και αυτό. Επειδή τα υπνοδωμάτια Craftmans είναι δωμάτια βυθισμένα σε απόλυτη αρμονία. Παραδοσιακά, εξετάζουμε πρώτα το “κέλυφος” αυτού, και στη συνέχεια τον εξωτερικό σχεδιασμό του ίδιου του σπιτιού.

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε εξωτερικό σπιτικό san francisco σε στυλ τεχνίτη

Μερικές φορές ο απλός και καθαρός τρόπος σχεδιασμού του είναι ο καλύτερος. Τα ξύλινα έπιπλα καταλαμβάνουν μια κεντρική θέση στο παρακάτω δωμάτιο. Ο συνδυασμός αυτού με τους μπεζ τοίχους και στις δύο πλευρές είναι επίσης μαγευτικός.

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε κρεβατοκάμαρα με στυλ τεχνίτη

Σως δεν σας εμπνεύσαμε να διακοσμήσετε πλήρως το εσωτερικό σας σε μοντέρνο στυλ Craftman. Αλλά μπορείτε πάντα να προσθέσετε μερικές όμορφες προφορές. Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας προσέγγισης φαίνεται στο επόμενο σχήμα.

Οι χειροτεχνίες του σετ κρεβατιού περιέχουν την πιο δυνατή δήλωση στο δωμάτιο.

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε ξύλινα έπιπλα κρεβατοκάμαρας σε στυλ τεχνίτη

Ακολουθεί τώρα ένα ευρύτερο δωμάτιο, που συμπληρώνεται από ξύλινα καλάθια και τόνους πόρτας. Οι αναζωογονητικές λευκές και μπλε αποχρώσεις προσθέτουν μια τραγανή και ευάερη πολυτέλεια, δεν νομίζετε; [σύμφωνα με την Annette English & Συνεργάτες]

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε ανακαινισμένο υπνοδωμάτιο σε στυλ τεχνίτη

Μια άλλη φωτογραφία του παλιού σπιτιού από το 1912 απεικονίζει τη δύναμη των γκρι και λευκών αποχρώσεων και των σύγχρονων επίπλων. Ελέγξτε το μοντέρνο έργο τέχνης καθώς και το ακρυλικό χρωματιστό φωτιστικό στο κομοδίνο. [σύμφωνα με Θεραπεία διαμερισμάτων]

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε μαύρο κρεβάτι κρεβατοκάμαρας σε στυλ τεχνίτη

Μέσα από την τελευταία εικονογράφηση δείχνουμε την έντονη επιρροή των μοντέρνων συνθέσεων λουλουδιών στα σχέδια των Craftmans. Εάν οι δηλώσεις στυλ είναι αρκετά ισχυρές λόγω των καθαρών γραμμικών λεπτομερειών, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μερικά σύγχρονα στοιχεία. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και στην μπροστινή πόρτα.

Ομοίως, θα συνδυάζατε Craftman και μοντέρνα στοιχεία στο σπίτι σας; Θα ξεκινούσατε με την πρόσοψη ή το θεωρείτε έκπληξη στο εσωτερικό; Σε όλες τις περιπτώσεις σας ευχόμαστε μαγικά αποτελέσματα!

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σε βεράντα ταλαντευόμενης πόρτας εισόδου στυλ Craftsman