εσωτερική διακόσμηση σε στυλ εξοχικής επίπλωσης ξύλινο σχέδιο τοίχου λευκό

Επιπλώστε εσωτερικό σχεδιασμό σε εξοχικό στυλ – ρουστίκ ατμόσφαιρα

Οι εσωτερικοί χώροι των αγροικιών χαρακτηρίζονται από απλές λεπτομέρειες. Αυτό το ξεκάθαρα αμερικάνικο στιλ απολαμβάνει μια μεγάλη άνθηση πρόσφατα και είναι ελκυστικό για όσους προτιμούν το κλασικό, άνετο στυλ. Πρόκειται για ένα μείγμα αρχιτεκτονικών στοιχείων που είναι κυρίως αισθητά σε καλυμμένες βεράντες, κληρονομικά πράγματα, ανοιχτόχρωμα χρώματα και τραχιές επιφάνειες.

Αυτή η συναισθηματική εμφάνιση δεν προορίζεται πλέον μόνο για ανθρώπους που ζουν στις ιδιοκτησίες τους. Ο καθένας μπορεί να το κάνει οπουδήποτε. Εδώ είναι μερικές πτυχές της αγροικίας που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την εμφάνιση στο σπίτι σας.

Η τυλιγμένη βεράντα

παραδοσιακή εσωτερική διακόσμηση βεράντας σε έπιπλα σε εξοχικό στιλ

1. Αρχικά προοριζόταν ως ένα μέρος για να ξεφύγετε από τη ζέστη, τώρα είναι ένας τόπος συνάντησης για συνομιλία με την οικογένεια και τους φίλους.

Μπορείτε να το κάνετε: Εάν δεν διαθέτετε βεράντα, μπορείτε να σχεδιάσετε τη σκεπαστή βεράντα ή μπαλκόνι με αυτόν τον τρόπο. Εάν το δωμάτιο δεν είναι αρκετά μεγάλο, τότε μπορείτε απλά να βάλετε γλάστρες με αγριολούλουδα.

Κλασικά φώτα τοίχου

εσωτερική διακόσμηση σε εξοχική επίπλωση, απλίκες πόρτας εισόδου

2. Αυτός ο φωτισμός έχει γίνει σύμβολο της διακόσμησης της φάρμας.

Μπορείτε να το κάνετε: Σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τον φωτισμό σας με φώτα τοίχου. Εάν αυτό δεν ταιριάζει στα οικονομικά σας αυτή τη στιγμή, τότε επιλέξτε μερικά φθηνά κρεμαστά φώτα.

Η ζεστασιά του ξύλου

εσωτερική διακόσμηση σε ύφος χώρας επιπλωμένη λευκή επίπλωση τοίχου καθρέφτη

3.  Το ξύλο χρησιμοποιήθηκε εκτενώς σε αγροικίες καθώς ήταν πολύ εύκολα προσβάσιμο στους ιδιοκτήτες σπιτιού. Οι γρατζουνιές και οι γρατζουνιές που έρχονται με τον καιρό θα παραμείνουν ως η ιστορία του σπιτιού. Έτσι, όσο πιο ρουστίκ φαίνεται το ξύλο, τόσο πιο νοσταλγική είναι η ατμόσφαιρα.

Μπορείτε να το κάνετε: Αν δεν έχετε την πολυτέλεια να βάλετε παντού ξύλινα πατώματα, δοκιμάστε το πιο εμφανές μέρος του σπιτιού – το οικογενειακό δωμάτιο. Ξύλινα έπιπλα, πάνελ τοίχου και στοιχεία βοηθούν επίσης τη αγροικία να ζεσταθεί χωρίς να χρειαστεί να ανακαινίσετε ολόκληρο το σπίτι.

ΛΑΜΠΡΌΣ. Στην αρχή οι τοίχοι ήταν ελαφροί επειδή οι ιδιοκτήτες απλά δεν είχαν την επιλογή των ακριβών χρωμάτων γραμμών

εσωτερική διακόσμηση σε στυλ εξοχικής επίπλωσης ξύλινα πάνελ σχεδιασμού τοίχων

4η. Ορισμένες οικογένειες έχουν χρησιμοποιήσει μερικές φορές ταπετσαρία σε βασικά μέρη, όπως η είσοδος, για να δείξουν το στυλ τους. Στο τέλος, οι φωτεινοί τοίχοι έχουν γίνει ένα κλασικό στοιχείο των εσωτερικών χώρων της αγροικίας.

Μπορείτε να το κάνετε: βάψτε τους τοίχους σας, τα διακοσμητικά στοιχεία, τις πόρτες και τις σανίδες σε μια ανοιχτή απόχρωση. Το ξύλο δεν χρειάζεται να βαφτεί σε αυτά τα σπίτια, αλλά αν το σπίτι σας έχει περιορισμένο φως, σκεφτείτε να βάψετε το σκούρο ξύλο για να φωτίσετε το δωμάτιο.

Απλά υφάσματα. Οι αγροικίες δεν είναι πάνω από την κορυφή

εσωτερική διακόσμηση σε στυλ εξοχικής επίπλωσης ξύλινο σχέδιο τοίχου λευκό

5.Τα υφάσματα και η ταπετσαρία ήταν χειροποίητα ή μεταφέρθηκαν από γενιά σε γενιά. Έτσι, τα υφάσματα είναι συνήθως μικτά και άνετα.

Μπορείτε να το κάνετε: Το βαμβάκι ήταν το παν στο πρώιμο χωριό της Αμερικής. Έτσι, πάρτε το βαμβάκι ως κύριο ύφασμά σας.

Η καρδιά του σπιτιού. Η κουζίνα είναι η καρδιά της αγροικίας.

εσωτερική διακόσμηση εσωτερικού σχεδιασμού ντουλάπι κουζίνας γυάλινες πόρτες

6η.  Δεδομένου ότι η κίνηση στην κουζίνα είναι έντονη στο σπίτι, οι επιφάνειες εξαντλούνται. Ως αποτέλεσμα, χοντροί πάγκοι και τεράστια ντουλάπια μπαίνουν σε ένα σπίτι γεμάτο επισκέπτες.

Μπορείτε να το κάνετε: Με περιορισμένα οικονομικά, μπορείτε να αγοράσετε κεραμικά αξεσουάρ, όπως δοχεία σκευών ή πιάτα. Ορισμένες τραχιές πλάκες μπορούν επίσης να βοηθήσουν.

Στιβαρή τραπεζαρία

εσωτερική διακόσμηση σε εξοχική επίπλωση τραπεζαρίας από μασίφ ξύλο

7η. Τραπέζι δείπνου. Ένας όρος μπορεί να περιγράψει το κεντρικό σημείο κάθε τραπεζαρίας στην αγροικία: στιβαρό. Το κλασικό τραπέζι φαγητού ήταν συνήθως χειροποίητο και περνούσε από γενιά σε γενιά.

Μπορείτε να το κάνετε: Εάν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο, τότε μια μεγάλη ξύλινη σανίδα κοπής μπορεί να είναι το ρουστίκ κεντρικό στοιχείο.

Ανακατέψτε και ταιριάξτε στο υπνοδωμάτιο

εσωτερική διακόσμηση σε ύφος χώρας επιπλωμένη κρεβατοκάμαρα με ξύλινο κρεβάτι

8η. Στην κρεβατοκάμαρα, πολλά πράγματα κληρονομούνται από φίλους και συγγενείς. Τα ελαφριά και λεπτά κλινοσκεπάσματα και οι ασβεστωμένοι τοίχοι συμπληρώνουν τη ρουστίκ εμφάνιση.

Μπορείτε να το κάνετε: Επιλέξτε αντικείμενα με εμφάνιση του 19ου ή των αρχών του 20ού αιώνα. Θα ήταν καλύτερα αν τα άρθρα έμοιαζαν απλά με ένα.

Πολυτελής μπανιέρα στα πόδια

εσωτερική διακόσμηση σε στυλ εξοχικής επίπλωσης πετσέτες μπάνιου μπάνιο

9.   Θα μπορούσατε να παραγγείλετε αυτές τις μπανιέρες μόνο στα τέλη του 19ου αιώνα. Στην αρχή ήταν κατασκευασμένα από χυτοσίδηρο και πορσελάνη.

Μπορείτε να το κάνετε: τα αντίγραφα οπτικών ινών μπορούν να αγοραστούν για χίλια δολάρια. Εάν δεν είστε έτοιμοι για αυτό, προχωρήστε στο στυλ με αξεσουάρ. Κρεμάστρες στους τοίχους, ξύλινες καρέκλες για ντύσιμο, βοηθητικό τραπέζι στο πλάι. Υφαντό χαλί αντί για χαλάκι μπάνιου.

παραδοσιακή εσωτερική διακόσμηση βεράντας σε έπιπλα σε εξοχικό στιλ