διακόσμηση μικρών δωματίων ναυτική διάθεση όλες οι αποχρώσεις του μπλε

Υπέροχα κόλπα για τη διακόσμηση μικρών δωματίων

Τα μικρά σπίτια και δωμάτια έχουν τη γοητεία τους – είναι πολύ άνετα και φιλόξενα. Είστε καλύτεροι για το περιβάλλον. Και ας είμαστε σοβαροί – μερικές φορές μπορούμε να αντέξουμε μόνο κάτι μικρό. Υπάρχουν όμως κόλπα διακόσμησης πώς ένα μικρό δωμάτιο μπορεί να γίνει μεγάλο.

Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος, τα δωμάτια πρέπει να έχουν διπλές λειτουργίες.

Και είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε το χώρο με τέτοιο τρόπο ώστε να εκπληρώνει καλά και τις δύο λειτουργίες. Για παράδειγμα το σαλόνι. Βάλτε λοιπόν την τηλεόραση εκεί. Μια σύνθεση τοίχου προσελκύει την προσοχή εδώ με τέτοιο τρόπο ώστε η εστίαση να μην παραμένει στην τηλεόραση.

Μπορείτε επίσης να κρύψετε την τηλεόραση σε ντουλάπι ή έπιπλο.

Σε αυτό το δωμάτιο, η τηλεόραση βρίσκεται πίσω από το τζάκι – οπότε είναι πολύ καλύτερο από το να κοιτάζετε συνεχώς μια μεγάλη μαύρη οθόνη.

διακόσμηση μικρών δωματίων παστέλ πράσινο και φασκόμηλο

Το σαλόνι σε αυτό το στούντιο λειτουργεί ως γραφείο στο σπίτι. Το γραφείο είναι καλά ενσωματωμένο στο περιβάλλον του και οι επιφάνειες του ταιριάζουν με τις άλλες στο δωμάτιο.

Η παραγγελία στο τραπέζι και η καρέκλα συμβάλλουν επίσης στην ψευδαίσθηση του Pηφιακή αρχιτεκτονική Jordan Parnass

διακόσμηση μικρών δωματίων χαμηλή επίπλωση άνετος καναπές σε μπεζ

Οι κύβοι αποθήκευσης αντί για ένα παραδοσιακό τραπεζάκι σαλονιού μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως καθίσματα.

Δεν υπάρχει χώρος για ξεχωριστό γραφείο στο σπίτι; Με το φορητό υπολογιστή μπορείτε να έχετε ένα γραφείο σχεδόν οπουδήποτε – ακόμη και στο τραπέζι δίπλα στον καναπέ, απλά προσθέστε μια καρέκλα.

Ρομαντική διάθεση με φανάρι κεριών και πτυσσόμενο τραπέζι

διακόσμηση μικρών δωματίων ντεμοντέ φανάρι κεριού υπέροχο πτυσσόμενο τραπέζι

Κάποιος πρέπει πάντα να στοχεύει στη χρήση του στενού χώρου για δύο σκοπούς. Εδώ έχουμε μια τραπεζαρία που λειτουργεί ως βιβλιοθήκη. Εξοικονομεί χώρο και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Ο υπέροχος κρυστάλλινος πολυέλαιος είναι πραγματικά μαγευτικός

διακόσμηση μικρών δωματίων γυαλί και μπουκάλια με μοτίβο σε πράσινες νέον κομψές καρέκλες

Το δωμάτιο φαίνεται μεγαλύτερο όταν τίποτα δεν ενοχλεί το μάτι. Σε αυτό το παράδειγμα, ένα ζευγάρι κρεβάτια ημέρας χρησιμοποιείται αντί για καναπέδες.

Δεδομένου ότι τα κρεβάτια ημέρας δεν έχουν πλάτη, το δωμάτιο δεν φαίνεται ξεχωριστό και φαίνεται πολύ μεγαλύτερο

διακόσμηση μικρών δωματίων οθωμανικού χρώματος σοκολάτας σε κρέμα

Το ίδιο ισχύει και για τα τραπεζάκια του καφέ. Καταλαμβάνουν οπτικά λιγότερο χώρο επειδή είναι διαφανή. Με αυτές τις κουρτίνες, το δωμάτιο φαίνεται επίσης να είναι υψηλότερο.

Όταν εκτελούνται πολλαπλές λειτουργίες σε ένα δωμάτιο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε χαλιά παρά τοίχους για να τα διαχωρίζετε, τα οποία είναι αισθητά και κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μικρότερο.

Σύγχρονη τέχνη και χαλί σε αρμονία

διακόσμηση μικρών δωματίων όμορφο χαλί σε τιρκουάζ

Τα ενσωματωμένα έπιπλα καταλαμβάνουν λιγότερο φυσικό και οπτικό χώρο από τα ανεξάρτητα. Και επιπλέον – μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την πρόσθετη επιλογή αποθήκευσης.

Θαλάσσια μοτίβα σε μπλε κοβάλτιο και ψηλή οροφή

διακόσμηση μικρών δωματίων παστέλ μπλε μαξιλάρια με ναυτικά μοτίβα κουπιά και καβούρια

Δεν έχετε τη δυνατότητα για δωμάτιο επισκεπτών; Στη συνέχεια, εξετάστε την επιλογή ενός κρεβατιού Murphy. Αρκετά σχέδια είναι διαθέσιμα στην αγορά σήμερα. Μια καλή επιλογή δεν θα ήταν φθηνή, αλλά θα εξακολουθεί να είναι φθηνότερη από το να έχετε ξεχωριστό δωμάτιο για λίγες ημέρες το χρόνο.

Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός επίπλων με άφθονο αποθηκευτικό χώρο

διακόσμηση μικρών δωματίων ενσωματωμένα ράφια και τηλεοράσεις

Ένα μικρό δωμάτιο δεν σημαίνει απαραίτητα μικρότερα έπιπλα. Σε αυτό το παράδειγμα έχουμε έπιπλα σε πόδια που φαίνεται να επιπλέουν πάνω από το πάτωμα. Προφανώς κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο.

Το παστέλ πράσινο και το τιρκουάζ ανανεώνουν το κομψό, μοντέρνο εσωτερικό

διακόσμηση μικρών δωματίων με λεπτή ριγέ χαλί, παστέλ πράσινο καναπέ και τιρκουάζ τόνους

Οι καθρέφτες διαλύουν τα όρια ενός δωματίου και αντανακλούν το φως υπέροχα, κάνοντας το δωμάτιο να φαίνεται επίσης μεγαλύτερο. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κρεμάσετε δύο καθρέφτες στις αντίθετες πλευρές ενός δωματίου ή να δημιουργήσετε μια σύνθεση τοίχου.

Μια υπερβολική νότα χάρη στο γούνινο σκαμπό και την εκτύπωση λεοπάρ

διακόσμηση μικρών δωματίων μαλακά σκαμπό και μαξιλάρια λεοπάρδαλης

Μην ξεχνάτε την παλιά παροιμία ότι ένα μικρό δωμάτιο πρέπει να βαφτεί έντονα. Όταν κάνετε ένα μικρό δωμάτιο πραγματικά σκοτεινό, οι γωνίες εξαφανίζονται έτσι ώστε να μην μπορείτε πλέον να δείτε τα όρια του δωματίου. Και τα σκοτεινά δωμάτια μπορεί να είναι πραγματικά άνετα. Και στο τέλος της ημέρας πρέπει να σκεφτείτε ξανά τι είναι πιο σημαντικό για εσάς – ότι το δωμάτιό σας φαίνεται μεγαλύτερο ή ότι είναι φιλόξενο και άνετο?

Λεπτή καρέκλα σε μυτερό σχήμα και μια φανταχτερή λάμπα τόξου

διακόσμηση μικρών δωματίων ράφια δαπέδου έως οροφής υπερμεγέθη χαλί με γούνα από λάμπα τόξου