μαρμάρινο-σαν δάπεδο-ξύλο-παπούτσια-κόκκινο

Μαρμάρινο ξύλινο δάπεδο από την Pernille Snedker

Το Hansen είναι μια καταπληκτική δημιουργία, το ξύλο είναι το τελικό υλικό εδώ που γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό. Με μια παλιά τεχνική επεξεργασίας μαρμάρου, Pernille Hansen Snedker von Στούντιο Snedker αυτό το όμορφο, φωτεινό και πολύχρωμο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται στα ξύλινα πάνελ και όλα γίνονται με το χέρι.

  Εδώ είναι επίσης η περιγραφή του Snedker Studio:

“Aταν μια πρόκληση για εμάς να συνεχίσουμε την επεξεργασία του ξύλου έτσι ώστε να αποκτήσουμε περισσότερη αισθητική και να επιτύχουμε υψηλότερο βαθμό αρμονίας στον κόσμο μας”

Ο Pernille Snedker μετέφερε μια παλιά τεχνική επεξεργασίας μαρμάρου στο ξύλο

μπαλόνι ξύλινου δαπέδου που μοιάζει με μάρμαρο

Ο Pernille Snedker έχει επανασχεδιάσει υπερφυσικά, οργανικά, πολύχρωμα και ζωντανά μοτίβα. Αυτή η τεχνική επεξεργασίας αποκαλύπτει τα μυστικά του ξύλου, η ιστορία και οι εσωτερικές λεπτομέρειες του οποίου κρύβονται και κρύβονται στη φύση. Αυτή η τεχνική ήταν επίσης γνωστή στην αρχαία Ιαπωνία ως suminagashi.

Η διακόσμηση που χρησιμοποιείται είναι συνυφασμένη με τους φυσικούς δακτυλίους ανάπτυξης του υποκείμενου ξύλου

μαρμάρινη έκθεση ξύλινων δαπέδων

Η Pernille Snedker Hansen λέει ότι επέλεξε αυτήν την τεχνική επεξεργασίας για να τονίσει την υφή του ξύλου. Πρώτα κάνει το σχέδιο, με διαφορετικά χρώματα και με ενδιαφέροντα σχέδια, το κρατάει στο χαρτί και μόνο τότε δουλεύει με το ξύλο.

Παράξενη καλλιτεχνική παλέτα χρωμάτων

μαρμάρινο σαν ξύλινο δάπεδο σχέδιο ιδέας

Το ξύλο που μοιάζει με μάρμαρο είναι πραγματικά εκπληκτικό, δείχνει την υφή του ξύλου στο έπακρο. Αυτό φαίνεται υπέροχο στο πάτωμα ή ως επένδυση τοίχου, έχει μοναδικά σχέδια και μια σειρά από ενδιαφέροντα χρώματα, έτσι οι αγοραστές είναι κακοί για επιλογή. Το ξύλο που μοιάζει με μάρμαρο δημιουργήθηκε αρχικά ως συλλογή Danish Crafts, αλλά τώρα είναι επίσης διαθέσιμο για αγορά μέσω του Snedker Studio.

 Πολύχρωμο μοτίβο από σχέδιο σε χαρτί μαρμάρινο σχέδιο ξύλινου δαπέδουΈνα άλλο μοτίβο – αποχρώσεις του κίτρινου και του πράσινου  μαρμάρινο ξύλινο δάπεδο ιδέα σπίτι

Βρίσκεται κάθετα

μαρμάρινο μοτίβο ξύλινου δαπέδου με διακοσμητικά μοτίβα Κομψή και πρωτότυπη ατμόσφαιρα  μαρμάρινη ξύλινη καρέκλα ξύλινου δαπέδου