ιδέες σχεδιασμού steampunk τουαλέτα μπάνιου πρωτότυπο στυλ

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Steampunk: από δροσερό έως τρελό

Τι πιστεύετε για το steampunk; Αυτό που έρχεται στο μυαλό μπορεί να είναι απλώς μια γκόμενα cosplay σε δερμάτινο κορσέ και φούστα, με γυαλιά αεροπόρου και παλιό πιστόλι βαρέλι. Η έννοια του steampunk είναι νέα και βαριά, αλλά διαχέεται όλο και περισσότερο στο σχεδιασμό, με εκπληκτικά και πρωτότυπα αποτελέσματα.

Η προσπάθεια ορισμού του steampunk θα θεωρηθεί ως ένα μείγμα κομψότητας και μηχανών. Στην εσωτερική διακόσμηση, θα βρούμε εξαιρετική διακόσμηση στη γοτθική-βικτοριανή γλώσσα (όπως στην Tess d’Urberville ή τον Sherlock Holmes) και μερικά βιομηχανικά ρεπερτόρια: η γοτθική μόδα και η βιομηχανική επανάσταση τυλιγμένα σε ένα πρακτικό πακέτο εκπληκτικού σχεδιασμού.

Εδώ είναι μερικά εσωτερικά σχέδια που γιορτάζουν το steampunk

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Steampunk καναπέδες τραπέζια σκούρο δέρμα

Τα στοιχεία αυτής της άπιαστης και όμορφης γλώσσας είναι σωλήνες, χάλκινο φινίρισμα, πολύτιμο χαρτί τοίχου από στένσιλ, ρολόι στις εσωτερικές μηχανές και λαμπτήρας, τεχνολογία από το 19. Αιώνας με φόρο τιμής στην εποχή της εφεύρεσης.

Να είστε έτοιμοι να αγαπήσετε τα σκουριασμένα μεταλλικά και μηχανικά εξαρτήματα, καθώς και τα είδη υδραυλικών εγκαταστάσεων. Το Steampunk γιορτάζει την εσωτερική λειτουργία της τεχνολογίας. Εδώ ένα τζάκι σε τραχιά βιομηχανική επεξεργασία προσθέτει εκκεντρικότητα σε ένα κατά τα άλλα συμβατικό σαλόνι.

Σκεφτείτε τους βικτοριανούς σιδηροδρομικούς σταθμούς και τις μεταλλικές κατασκευές τους με κομψές και περίτεχνες διακοσμητικές λεπτομέρειες, πιστοποιητικά τεχνολογίας και παραγωγής τέχνης

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Steampunk δερμάτινη πολυθρόνα τραπέζι από μασίφ ξύλο

Κάποιο από αυτό το ενδιαφέρον μείγμα μπορεί να βρεθεί σε αυτό το υλικό κουζίνας και οι λεπτές μεταλλικές λεπτομέρειες το καθιστούν ένα κομψό εργαστήριο μαγειρικής.

Μπανιέρα με γυαλιστερή επιφάνεια

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Steampunk λουτρό ρουστίκ μπανιέρα λαμπερό

Πρωτότυπος σχεδιασμός τοίχου στην κουζίνα

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Steampunk νεροχύτη πάγκου κουζίνας

Εκτός από όλα τα είδη μερικώς γυαλισμένου και επεξεργασμένου μετάλλου, τούβλου, ακατέργαστα ξύλου – όλα αυτά άξια υλικά με ιστορία, προσωπικότητα και πατίνα – θα βρείτε την πυράκτωση ως ένα άλλο κύριο χαρακτηριστικό του σχεδιασμού steampunk. Όχι μόνο ο λαμπτήρας είναι το σύμβολο της εφεύρεσης και των μεγάλων ιδεών από τον Thomas Edison, φαίνεται επίσης προσεγμένος στην καθαρή του μορφή, χωρίς σκιές ή διακοσμητικό αντικείμενο για να κρύψει την ακατέργαστη δύναμη πυρός του.

Εκκεντρική εγκατάσταση στο μπάνιο

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Steampunk νεροχύτη καθρέφτη μπάνιου

Σχεδιασμός μπάνιου – βιομηχανικός και ρουστίκ ταυτόχρονα

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Steampunk εξωφρενικό νεροχύτη στρογγυλό μπάνιο

Για τους επιστήμονες, ένα ρολόι Nixie που λειτουργεί με την ίδια αρχή της φυσικής θα έκανε ένα δροσερό εσωτερικό.

Ένας λάτρης του σχεδιασμού πήγε στο steampunk στολίζοντας το διαμέρισμά του στο Τσέλσι της Νέας Υόρκης, το οποίο έγινε πρωτοσέλιδο

Ιδέες εσωτερικής διακόσμησης Steampunk πρωτότυπες διακοσμήσεις

Με αφετηρία εκτεθειμένους τοίχους από σκυρόδεμα και έπιπλα από λαμαρίνα και μπουρλέσκ φαντασίωση, οι προσθήκες steampunk στην αναδιαμόρφωση του διαμερίσματος απαιτούν κάποια προσαρμογή στον παραλογισμό και την εκκεντρικότητα, αλλά αυτή είναι η γοητεία τους.

Τροχοί από χαλκό και ατσάλι ως διακόσμηση τοίχων, παλιά ξύλινα έπιπλα με ωραία πατίνα, κομψά και περίτεχνα κουμπιά, μοτέρ, έργα τέχνης και τεράστια πλαστικά ζεπελίνα στέφουν το σαλόνι, το οποίο φαίνεται να είναι ένα έργο του Ο Μάγος του Οζ ή απεικονίζεται από έναν μηχανικό scifi από το παρελθόν.

Επίσης, σημειώστε τον έξυπνο και εκλεπτυσμένο φωτισμό με έμφαση κατά μήκος αυτής της εκκεντρικής τέχνης της εμφάνισης ενός σπιτιού

Οι ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Steampunk βυθίζουν τον φωτισμό της κουζίνας

Πάντα υπόγεια τάση, το steampunk μπορεί να ευδοκιμήσει στις πιο παράλογες μορφές του, αλλά συχνά αρκετές πρωτότυπες ιδέες σχεδιασμού μπορούν να μας εμπνεύσουν να προσθέσουμε λίγη μαγεία και επιστήμη σε ένα εκλεκτικό σπίτι.

        Σχεδιασμός γραφείου στο σπίτι – προφορές Steampunk

ιδέες σχεδιασμού steampunk γραφεία γραφείων στο σπίτι γραφεία καρέκλες

Σχεδιασμός κουζίνας – διακόσμηση steampunk

ιδέες σχεδιασμού steampunk κουζίνα σκαμπό μπαρ σκαμπό μαύρο πιάτο