μοντέρνα έπιπλα μπάνιου ανεξάρτητη μπανιέρα κόκκινο και άσπρο

Οι χρωματιστές μπανιέρες είναι ένα στολίδι στο μπάνιο

Οι σύγχρονοι ιδιοκτήτες σπιτιού και σχεδιαστές δημιουργούν τα μπάνια με χρώματα και σχήματα με την ίδια φροντίδα με τα άλλα δωμάτια. Πάρτε μια τάση για πολυτελή αξεσουάρ και έπιπλα μπάνιου και μια ισχυρή θέληση για να εξασφαλίσετε μια ισχυρή εμπειρία μπάνιου.

Έτσι έχετε ήδη τον δυναμισμό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε υπέροχα σύγχρονα μπάνια.

Μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις είναι η αυτόνομη μπανιέρα. Σήμερα θα ήθελα να σας παρουσιάσω μερικά από αυτά, τα οποία επίσης χαρακτηρίζονται από μεγάλες αποχρώσεις.

Σχεδιάστε μοντέρνα μπάνια με περισσότερο χρώμα

Πολυτελές μπάνιο ανεξάρτητη μπανιέρα αρσενικό

Χρωματιστά Μπανιέρες φέρνει περισσότερη ζωή και μπορεί να ορίσει τη χρωματική παλέτα των δωματίων. Απλά φανταστείτε πόσο δροσερό μπορεί να είναι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις περιπτώσεις όπου κάποιος επιλέγει μια μάλλον σπάνια, εξωτική απόχρωση. Ο σχεδιασμός σας θα είναι σίγουρα συναρπαστικός και κάθε άλλο παρά βαρετός.

Μπάνιο με μεταλλικό χρώμα

εξαιρετική μπανιέρα μεταλλικού χρώματος μπάνιου

Κλασικές μπανιέρες με ροδάκια

κλασική μπανιέρα με ροδάκια μοντέρνο μπάνιο

Μπανιέρα με μοτίβα νυχτερινού ουρανού

ανεξάρτητη μπανιέρα με ντους νυχτερινό ουρανό

Σχεδιάστε ένα τροπικό μπάνιο

τροπικά έπιπλα μπάνιου ανεξάρτητες μπανιέρες

Ρουστίκ σχεδιαστικές ιδέες

ιδέες για μπανιέρα μπάνιο ρουστίκ εμφάνιση

Μινιμαλιστική εμφάνιση

μοντέρνο μπάνιο μινιμαλιστική ανεξάρτητη μπανιέρα

Νέα ζωή

Οι περισσότερες έγχρωμες μπανιέρες είναι κατεργασμένα παλιά κομμάτια. Υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό. Η ζωγραφική ενός παλιού, μεταχειρισμένου και κλασικού κομματιού είναι πολύ πιο εμπνευσμένη από, ας πούμε, ένα ολοκαίνουργιο κεραμικό κομμάτι. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε τα πόδια του λιονταριού σε μια εντελώς διαφορετική σκιά. Αυτό θα μπορούσε επίσης να μείνει σε ουδέτερο χρώμα. Αυτό έχει μεγάλη επίδραση σε μια σύγχρονη ατμόσφαιρα. Η μπανιέρα διατίθεται σε διάφορα στυλ. Ποιο θα προτιμούσατε: γύρω από τις κυλημένες, πεπλατυσμένες άκρες ή γύρω από το δίσκο τροφοδοσίας συρραπτικών.

Ενσωμάτωση πλευρικού τραπεζιού

μοντέρνο μπάνιο με ανεξάρτητο μπλε τραπεζάκι μπανιέρας

Τα πόδια των λιονταριών φαίνονται κομψά και κλασικά

μοντέρνο μπάνιο με ανεξάρτητους μπλε νεροχύτες μπανιέρας

 Ανεξάρτητη μπανιέρα με πλίνθο

μοντέρνες ιδέες μπάνιου έπιπλα μπάνιου ανεξάρτητη μπανιέρα

Η πρώτη παραλλαγή έχει επίσης την αξία μιας αρχαίας. Αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να ξοδέψετε ένα μεγαλύτερο ποσό. Τα σύγχρονα αντίγραφα είναι φυσικά πολύ φθηνότερα και μπορείτε να πειραματιστείτε με το χρώμα εκεί με καθαρή συνείδηση. Αν θέλετε να ενσωματώσετε μια τέτοια μπανιέρα σε ένα μοντέρνο εσωτερικό, τότε οι παστέλ αποχρώσεις αντιπροσωπεύουν. Οι μπανιέρες σε γκρι και μαύρο φαίνονται πιο μοντέρνες από τις αντίκες.

Τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν πολύ με το μπάνιο

μοντέρνες ιδέες μπάνιου ανεξάρτητα παστέλ χρώματα μπανιέρας

Σύγχρονες ιδέες με μοτίβα ψαροκόκαλο

μοντέρνες ιδέες μπάνιου μπανιέρα ψαροκόκαλο

Νιπτήρας και μπανιέρα με πράσινη προφορά

Μοντέρνο μπάνιο πράσινες προθέσεις ανεξάρτητη μπανιέρα

Έγχρωμο μπάνιο σε μπλε και λευκό

κομψά μπάνια σε μπλε και άσπρες μπανιέρες

Δεν αφορά μόνο τα πόδια του λιονταριού

Τα έγχρωμα εξαρτήματα σίγουρα δεν προορίζονται μόνο για τα νύχια της μπανιέρας. Μια άλλη κλασική παραλλαγή είναι η μπανιέρα σε βάθρο. Αυτά χάνουν το βασιλικό τους πρόσωπο ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Οι κλασικές μπανιέρες καταλαμβάνουν συνήθως πολύ λίγο χώρο. Έτσι, η χρήση έντονων χρωμάτων δεν θα προσθέσει τον συνωστισμό του δωματίου. Υπάρχουν πολλές σύγχρονες κεραμικές παραλλαγές. Αυτό, καθώς και οι ξύλινες και κεραμικές παραλλαγές, έχουν έναν ιδιότυπο χαρακτήρα. Μπορεί να μην είναι τόσο εκφραστικές όσο το έντονο κόκκινο ή το πράσινο νεφρίτη, αλλά είναι πολύ καλύτερες από τις απλές λευκές εκδόσεις.

Μοναδική μπανιέρα σε πορτοκαλί χρώμα

σύγχρονες ιδέες μπάνιου μοναδικές μπανιέρες

Μπλε μπανιέρα με βάθρο

έγχρωμα έπιπλα μπάνιου μπανιέρα με βάση

Λαμπερό χρώμα σοκολάτας

μοντέρνες ιδέες μπάνιου έπιπλα μπάνιου ανεξάρτητη μπανιέρα

Πάντα πίστευα ότι είναι καλύτερα να επιλέξω πρώτα τη γενική χρωματική παλέτα του δωματίου και στη συνέχεια να τονίσω με μια αυτόνομη μπανιέρα.

Εάν το προϋπάρχον μπάνιο είναι μονόχρωμο ή βυθισμένο στα ουδέτερα, τότε οι επιλογές είναι σίγουρα ατελείωτες. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι τα χρώματα που θα επιλέξετε θα έχουν πρωταρχική σημασία. Θα καθορίσετε τη διάθεση του δωματίου. Θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα χρώματα σας δίνουν μεγάλη άνεση.

Κόκκινη έμπνευση

σύγχρονες ιδέες μπάνιου κόκκινες μπανιέρες

Χρωματική αντίθεση μεταξύ τιρκουάζ και πορτοκαλί

μοντέρνες ιδέες μπάνιου τιρκουάζ σχεδιασμός τοίχου μπανιέρες

Ασπρόμαυρο σχέδιο για κλασική εμφάνιση

ασπρόμαυρες ανεξάρτητες μπανιέρες με μοντέρνο πλίνθο

Εκλεκτικό μπάνιο με μαύρα Κρεμαστά φώτα

μπάνιο εκλεκτικές ανεξάρτητες μπανιέρες ιδέες κρεμαστά φώτα

Ένα φάσμα διαφορετικών στυλ

Όσον αφορά τα χρωματιστά μπάνια, δεν αφορά μόνο τις πολλές αποχρώσεις, αλλά και τα πολλά στυλ. Τα αναζωογονητικά και μοντέρνα κόκκινα μπάνια είναι πιο κατάλληλα για άτομα που τους αρέσει ο παλαιός χαρακτήρας. Οι δροσερές μπλε παραλλαγές φαίνονται υπέροχα σε μοντέρνα δωμάτια και χαρακτηρίζονται από μια γαλήνια και πλούσια αύρα. Οι απαλές αποχρώσεις του κίτρινου εξασφαλίζουν φρεσκάδα και απαλή γοητεία σε ίση ποσότητα. Είναι απολύτως κατάλληλα για το στυλ της καλύβας και την αγροτική επίπλωση. Σκεφτείτε επίσης την αντιδραστική σκίαση. Μέσω αυτού, θα μπορούσατε να επιτύχετε μια εξατομικευμένη, αγροτική εμφάνιση. Οι πρασινωπές μπλε αποχρώσεις είναι μια ακόμη πιο ευγνώμων και εκλεκτική προσέγγιση στο σχεδιασμό του μπάνιου.

Ρουστίκ και απλό

αρχική επίπλωση μπάνιου έπιπλα μπάνιου ανεξάρτητη μπανιέρα

Τύπος τοίχου

ιδέες μπάνιου στυλ οικογενειακό σπίτι κίτρινο τοίχο σχεδιασμός τέχνης τοίχου

Ντεμοντέ

μπανιέρες ιδέες ανεξάρτητα μπάνια

Είναι σαφές ότι πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα που ταιριάζει με τις άλλες αποχρώσεις. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε μια κομψή κόκκινη μπανιέρα αν θέλετε να διακοσμήσετε ένα μινιμαλιστικό δωμάτιο με κίτρινα παστέλ. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να ξαναγίνετε δημιουργικοί και να δώσετε στον εαυτό σας όσο στιλ θέλετε. Επιλέξτε ένα ματ φινίρισμα για να διατηρήσετε μια ενεργητική και λαμπερή διάθεση. Στο τέλος της ημέρας, πρόκειται για εσάς και το χρώμα που θέλετε να σας περιβάλλει.

Μπανιέρα με ντους

  μπανιέρα με γαλάζιο ντους

Εξωτερικό μπάνιο

     υπαίθριο μπάνιο κίτρινη ανεξάρτητη πέργκολα μπανιέρας

Στυλ παραλίας

μπάνια στυλ παραλίας ανεξάρτητες μπανιέρες

Σκούρο μπλε οροφή και μπανιέρα

μπλε μπανιέρες οροφής μοντέρνα μπάνια

Ανεξάρτητη μπανιέρα με ροδάκια

   ανεξάρτητη μπανιέρα με λουτρό τροχού