Έχουμε ήδη δημοσιεύσει ένα άρθρο με θέμα το σχεδιασμό του μπάνιου σε τρέχοντα χρώματα της τάσης. Wasταν για την επίπλωση με κόκκινο και πράσινο χρώμα. Άλλα μοντέρνα χρώματα φέτος είναι το μπλε, το γκρι, καθώς και το κίτρινο και το ροζ. Μπορείτε να μάθετε ποιες συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι ιδιαίτερα καυτές από τα άρθρα μας σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις στο Pantone για χειμώνα / φθινόπωρο και άνοιξη / καλοκαίρι. Εδώ όμως μένουμε με τα βασικά χρώματα και τη δυνατότητα για τη σύγχρονη χρήση τους.

Μοντέρνοι συνδυασμοί χρωμάτων γκρι και μπλε

τόνους σε μπλε, λευκό και γκρι μοντέρνα χρώματα

Σκούροι και ταυτόχρονα ζωντανοί συνδυασμοί χρωμάτων

Τα τρέχοντα χρώματα της τάσης σας δίνουν μοναδικές επιλογές συνδυασμού. Μια κάπως ζοφερή διάθεση είναι επί του παρόντος κοινή στον εσωτερικό σχεδιασμό φθινοπώρου-χειμώνα. Ωστόσο, αποπνέει ζωντάνια με έναν ιδιόμορφο παλιό τρόπο. Οι κριτικοί σχεδιασμού συγκρίνουν αυτό το αποτέλεσμα με τη διάθεση του νυχτερινού δάσους.

 Μπορείτε να επιτύχετε μια τέτοια ατμόσφαιρα στο σχεδιασμό του μπάνιου συνδυάζοντας μπλε και γκρι. Αυτό έχει γίνει στο παραπάνω παράδειγμα και ισχύει και για το μπάνιο στην παρακάτω εικόνα. Η ροζ προφορά στη διακόσμηση ταιριάζει απόλυτα με αυτό.

Το ροζ και άλλα «χρώματα μούρων» είναι επίκαιρα σε κάθε τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού

b.au λευκές ιδέες μοντέρνα χρώματα

Ανανεώστε το παλιό μπάνιο με κίτρινο

Από όλα τα μοντέρνα χρώματα φέτος, το κίτρινο είναι το πιο πρακτικό. Όπως μπορούμε να δούμε στο σχέδιο του μπάνιου κάτω από αυτό το κείμενο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φρεσκάρετε βαρετά ή ξεπερασμένα δωμάτια. Ο σχεδιασμός των πλαισίων καθρέφτη από μόνος του θα ήταν επαρκής με αυτή την έννοια. Αλλά η επίδραση του κίτρινου τοίχου προφοράς είναι φυσικά επίσης ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Ένας κίτρινος τοίχος με έμφαση θα ήταν πολύ επίκαιρος στην εσωτερική διακόσμηση αυτή τη στιγμή

κίτρινο και μαύρο χρώμα τάσεις χρώματα

Οι διαφορετικές παραλλαγές του ροζ

Μπορούμε να βρούμε το ροζ χρώμα ροζ σε τόσες πολλές παραλλαγές. Πιθανότατα δεν υπάρχει ένα που δεν είναι κατάλληλο για το σχεδιασμό του μπάνιου. Συνδυασμοί διαφορετικών αποχρώσεων αυτού του χρώματος θα ήταν μια άλλη εξαιρετική ιδέα για το μπάνιο. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τα παρακάτω παραδείγματα σε αυτό το χρώμα.

Ανακαλύψτε τις διαφορετικές παραλλαγές του ροζ για τις επόμενες σεζόν

ιδέες σε έντονα ροζ μοντέρνα χρώματα

Μείνετε υπερβολικοί και κοντά στη φύση ταυτόχρονα

Για αρκετές σεζόν, έχουν ξεκινήσει τα χρώματα της τάσης που έχουν φυσική και αστική εμφάνιση ταυτόχρονα. Η δεύτερη όψη αποκαλύπτεται με τη μορφή πρωτότυπων, μερικές φορές κάπως ασυνήθιστων συνδυασμών. Το μπάνιο παρακάτω συνδυάζει πράσινο και μπλε και επιτυγχάνει μια πολύ επίκαιρη και ταυτόχρονα καταπραϋντική φυσική εμφάνιση. Τα έργα τέχνης δίνουν έμφαση σε αυτή τη σύντηξη ακόμα περισσότερο. Επειδή συνδυάζουν φυσικά μοτίβα και μοντέρνα γραφικά.

Συνδυασμοί μπλε και πράσινου φαίνονται φυσικοί και αστικοί ταυτόχρονα

μεσαία μπλε χρώματα τάσης

Τα χρώματα τονίζουν τη μοντέρνα σχεδίαση

Τι σημαίνει πραγματικά να δίνεις σε ένα δωμάτιο ένα μοντέρνο χρώμα; Δεν είναι μόνο η επιλογή των σωστών αποχρώσεων. Εξαρτάται επίσης από το πώς τα χρησιμοποιείτε στο εσωτερικό σχέδιο ή σε αυτή την περίπτωση στο σχεδιασμό του μπάνιου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα για να κάνετε το δωμάτιο να φαίνεται πιο μοντέρνο ή πιο συντηρητικό. Με τη βοήθεια των αποχρώσεων, μπορείτε να διαιρέσετε τον τοίχο κάθετα ή οριζόντια, να επισημάνετε διαφορετικές ζώνες, να δημιουργήσετε τοίχους με έμφαση. Τα μεγαλύτερα μπάνια ή αυτά που συνδέονται με άλλα δωμάτια θα μπορούσαν να χωριστούν σε ζώνες ή να ενοποιηθούν από τις αποχρώσεις. Αν εμπνέεστε από τις ιδέες μας, επιλέξτε τις και από αυτή την οπτική γωνία! Ελπίζουμε ότι με τις συμβουλές μας μπορούμε να συμβάλουμε σε μια ευχάριστη εμπειρία spa στο μπάνιο σας.

Δώστε έμφαση στη νεωτερικότητα του σχεδιασμού του μπάνιου χάρη στη ζώνη με μοντέρνα χρώματα

σχέδιο σε μοντέρνα μπλε και άσπρα χρώματα

Μοντέρνο γκρι σε πολύ ανοιχτόχρωμο

γκρι μπλε ιδέες μοντέρνα χρώματα

Σκούρο γκρι και μούρα – έτσι επιτυγχάνετε τη σύγχρονη διάθεση του νυχτερινού δάσους

γκρι και λευκό - υπέροχα μοντέρνα χρώματα

Διάφορα γκρι και ουδέτερα για το μπάνιο

γκρι και λευκό μοντέρνα χρώματα

Μπάνιο με μοντέρνα χρώματα και σπιτικό χαρακτήρα

ουδέτερα και λευκά χρώματα μεγάλης τάσης

Μια άλλη ιδέα μπάνιου σε μοντέρνα ροζ

υπέροχα ροζ χρώματα τάσης διακόσμησης

φωτεινό μπλε και λευκό μοντέρνα χρώματα

Τρεις ακόμη υπέροχες και μοντέρνες ιδέες μπάνιου με γκρι

πολύ φωτεινό περιβάλλον μοντέρνα χρώματα

υπέροχες σκούρες αποχρώσεις μοντέρνα χρώματα

υπέροχες λευκές και γκρι επιφάνειες σε μοντέρνα χρώματα

Επιπλέον, μπορείτε να εισαγάγετε μόνο τα χρώματα της τάσης ως τόνους

υπέροχα λευκά και κίτρινα χρώματα τάσης

υπέροχο κίτρινο ως ιδέα για τα χρώματα της τάσης

τάσεις χρώματα γκρι και κίτρινο

τάσεις χρώματα γκρι και μαύρες ιδέες