εξαιρετικά δημιουργικά, δροσερά τραπεζάκια καφέ κοντά στην πραγματικότητα

20 εξαιρετικά δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια από διαφορετικούς σχεδιαστές

Το τραπεζάκι του καφέ δεν ήταν πλέον ένα συνηθισμένο έπιπλο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνοι σας κοιτάζοντας την ανάρτησή μας. Είναι σχέδια του σχεδιαστή Svilen Gamolov. Θα εκπλαγείτε πόσο ρεαλιστική φαίνεται αυτή η έκθεση τραπεζιών σαλονιού.

Κάναμε κάποια έρευνα και ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν πολλά δημιουργικά και κομψά τραπεζάκια για καφέ. Και με αυτή τη συλλογή επίπλων θέλουμε να δείξουμε ότι έργα τέχνης μπορούν να δημιουργηθούν σε διαφορετικές διαστάσεις και σχήματα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και ρίξτε μια ματιά στη συλλογή εικόνων. Perhapsσως αυτά τα σχέδια θα μπορούσαν να σας εμπνεύσουν και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα ενδιαφέρον, μοναδικό δώρο από τη φίλη σας ή απλά να το προσθέσετε στο σπίτι σας.

Σπειροειδές τραπέζι – σχέδιο τραπεζιού σαλονιού

εξαιρετικά δημιουργικό δροσερό τραπέζι σαλονιού ακρυλικό γυαλί

Baxton Studio Barbara Wenge – το ρυθμιζόμενο τραπεζάκι σαλονιού

μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξαιρετικά δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια τραπεζιών από ξύλο

Αυτό το ασυνήθιστο τραπεζάκι σαλονιού συνδυάζει την κλασική απλότητα με την εξαιρετική δεξιοτεχνία. Οι δύο κορυφαίες κορυφές τραπεζιών μπορούν να ανατραπούν και μπορείτε να συνδυάσετε πολλές διαφορετικές διαμορφώσεις. Το επάνω μέρος του τραπεζιού μπορεί να περιστραφεί ελεύθερα 360 μοίρες. Οι διαφορετικές διαμορφώσεις σχήματος καθιστούν αυτόν τον πίνακα πολύ ευέλικτο και χρήσιμο για διαφορετικές περιπτώσεις.

Τραπεζάκι σαλονιού βαφής χώρων Ida

εξαιρετικά δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια καφέ μαύρης βελανιδιάς

Έγχρωμες γυάλινες επιφάνειες και χώρος αποθήκευσης επίσης

εξαιρετικά δημιουργικοί, δροσεροί χώροι βαφής τραπεζιών σαλονιού

Αυτό το μοντέρνο, πρωτότυπο βοηθητικό τραπέζι προσφέρει ανοιχτόχρωμες γυάλινες επιφάνειες και αποθηκευτικό χώρο.

Το γυάλινο τραπέζι Howard Miller με επιφάνεια καντράν

εξαιρετικά δημιουργική δροσερή επιφάνεια τραπεζιού καφέ

Αυτό το κομψό τραπεζάκι σαλονιού είναι εξοπλισμένο με ένα λειτουργικό, παλιό καντράν, το οποίο είναι ένα πολύ καλλιτεχνικό και πρακτικό χαρακτηριστικό.

Τραπέζι σαλονιού Dekon 2

εξαιρετικά δημιουργικά, δροσερά τραπεζάκια καφέ ακρυλικό ντεκόν 2

Το γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού Dekon 2 είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του γνωστού βιομηχανικού σχεδιαστή Karim Rashid και της Tonelly Italy. Η Tonelli ειδικεύεται στα καλύτερα γυάλινα έπιπλα και συνεργάζεται με διάσημους σχεδιαστές.

Τραπέζι σαλονιού Elipse

εξαιρετικά δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια καφέ ακρυλικά rafa garcia ισπανικά

Ο σχεδιαστής Rafa Garcia συνεργάζεται με το ισπανικό στούντιο σχεδιασμού επίπλων Sancal και είναι ο συγγραφέας αυτού του κομψού επίπλου ταυτόχρονα. Το τραπεζάκι σαλονιού Ellipse αποτελείται από δύο μέρη και το πάνω δίνει την εντύπωση ότι επιπλέει ελεύθερα στον αέρα. Φυσικά αυτό είναι απλώς μια αυταπάτη. Η πλάκα και το κάτω μέρος συγκρατούνται μεταξύ τους από χάλυβα.

Τραπέζι σφαιρών

εξαιρετικά δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια καφέ ακρυλική σφαίρα από χάλυβα σφαιρών

Μεγάλη χαλύβδινη μπάλα στηρίζει την επιφάνεια του τραπεζιού

εξαιρετικά δημιουργική, δροσερή τραπεζάκια καφέ ακρυλική πλάκα από χάλυβα

Αυτό το όμορφο γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού κάνει το σαλόνι σας να φαίνεται ελκυστικό και εντυπωσιακό χάρη στην εκπληκτική του δομή (γυαλιστερή χαλύβδινη μπάλα).

Τραπεζάκι σαλονιού ΚΑΤ

εξαιρετικά δημιουργικά, δροσερά τραπεζάκια καφέ σε ακρυλικό γυαλί KAT

Οι σχεδιαστές δημιούργησαν ένα απολύτως μοναδικό τραπεζάκι σαλονιού. Τρεις γυάλινες πλάκες κατασκευασμένες από τρεις διαφορετικούς τύπους γυαλιού – καπνιστό γυαλί, παγωμένο και διάφανο γυαλί – φαίνεται να διασταυρώνονται μεταξύ τους. Αλλά αυτό είναι απλά μια τέλεια οπτική ψευδαίσθηση.

Σπιράλ βοηθητικό τραπέζι

εξαιρετικά δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια καφέ σπειροειδούς μαύρης επιφάνειας

Υπάρχουν πολλά δημιουργικά τραπεζάκια στην αγορά, αλλά αυτό είναι πραγματικά εξαιρετικό. Η όμορφη γυάλινη σπείρα του είναι ένα συμπαγές πράγμα. Σου αρέσει?

Splice τραπεζάκι σαλονιού

εξαιρετικά δημιουργικά δροσερά σχέδια τραπεζιού σαλονιού

Μην ανησυχείτε – το τραπέζι δεν έχει σπάσει. Ένα τέτοιο «σπασμένο» εξωτερικό έχει μια λειτουργική όψη · το κάτω μέρος του σχήματος V είναι ιδανικό για την αποθήκευση περιοδικών.

Καφές φωτιάς

εξαιρετικά δημιουργικό, δροσερό τραπεζάκι σαλονιού με φωτιά καφέ

Αυτό το βοηθητικό τραπέζι σχεδιάστηκε από τον Ισραηλινό σχεδιαστή Arik Levy. Το Fire Coffee είναι ένα μοντέλο με φαρδιά κάτω πλευρά από χαλύβδινες ράβδους που μοιάζουν με ροζέτα. Μια γυάλινη επιφάνεια στηρίζεται στη ροζέτα, η οποία τη μετατρέπει σε ένα μοναδικό τραπεζάκι σαλονιού.

Τραπέζι Toboggan

όμορφα δημιουργικά δροσερά τραπέζια σαλονιού

εξαιρετικά δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια καφέ ακρυλικό έλκηθρο παιδική ηλικία

Για να δημιουργήσει αυτό το λειτουργικό και ταυτόχρονα δημιουργικό τραπέζι, ο σχεδιαστής Kino Guerin έδωσε μια νέα εικόνα στο τραπέζι από την παιδική του ηλικία..

  Βοηθητικό τραπέζι Gloria – χαμηλό και κυματιστό εξαιρετικά δημιουργικά, δροσερά τραπεζάκια από ακρυλικό γυαλί  Τραπεζάκι σαλονιού Αβάναςυπέροχα δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια καφέ ακρυλική χαβάνα     Venus ακρυλικό τραπεζάκι σαλονιού – σε ροδάκιαεξαιρετικά δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια καφέ ακρυλικά ρολά Venus

Τραπεζάκι σαλονιού Thetaεξαιρετικά δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια καφέ ακρυλ βενους θεταΧρωμιωμένο τραπεζάκι σαλονιούεξαιρετικά δημιουργικά, δροσερά τραπεζάκια καφέ με χρωματικές πλάκεςΟριζόντιο τραπέζι Serena εξαιρετικά δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια καφέ πλαστική οβάλ λευκή σερένα  Κόκκινο τραπεζάκι σαλονιού – κομψό και ελκυστικό Χρωμιωμένο εξαιρετικά δημιουργικό, δροσερό κόκκινο τραπεζάκι σαλονιού

Συμπαγές, πρακτικό και ενδιαφέρον

εξαιρετικά δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια καφέ κόκκινο γυαλί στρογγυλό

Στρογγυλό βοηθητικό τραπέζι

εξαιρετικά δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια καφέ γύρω

Κυκλικό, διακοσμητικό τραπέζι σε ανοιχτά χρώματα

κυκλικά δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια καφέ στρογγυλά υπόλευκα  Τραπέζι σαλονιού Istikbal Stella Top με γυάλινη επιφάνειαγυάλινη επιφάνεια δημιουργικά δροσερά τραπεζάκια τραπεζιού επιτραπέζιο γυαλί